0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
;bugün götürdüm aracıda far komple degişicekmiş 460 tl cik dedi =)) bi fara yaa höhh dedim yani kaskoyu deldirdim zaten yeniydi diyerekten kaskodan yaptırıyorum
Valla sefa arda bizim oraya tasinmadi kimin yanina tasindi parayi buluinca eren in yanina sloleyelimde resimler icin bize profesyonel bir makina alsin artik. Ee nede olsa ardanin komsusu
Sefa sende gittin 2.0 litr avensis aldiin be kardesim bak dunku bulusmada bi seninki benzinli birde benimki.demekki biz bir yerde hata yaptik
Sefa kardesim gulu seven dikenine katlanir fakat on numara araba almissin Allah kaza bela gostermesin. Moral bozmayada gerek yok yapistirdinmi gidiyo ama degilmi
abi acil çıkmak zorunda kaldım çıktığımda tekrar foto çektim ama sen arabayı farklı yere park etmiştin aceleden dolayı çekemedik bi dahaki sefere artık
fot bahane be Sefa tanışmak şahane hepinize tek tek teşekkürü bir borç bilirim bu arada erken çıkan arkadaşlar ödemeyi biraz abartmışsınız son 3'e bişey kalmadı nerdeyse üstüne para alacaktık
Abi yagizin arabayi birisi photoshoplasin artik Neticede resimde olup olmamasi onemli degil, orda oldugunu bilmek bizim icin yeterlidir sanirim. Geldigi icin tesekkurler
ya Eren belamisin sen yaaa valla yine cok guldum. Yuru be kim tutar seni.
Yagiz o zaman artik yeni haliyle cekicez resimleri nasil olsa Eren profesyonel biseyler getirecek
nasıl olsa ardanın komşusuyuz abi ne olucak yaa hehee bişey olmaz yağız abi parayla pulla işimiz olsaydı sevseydik bankada çalışırdık =))
Insallah bir dahaki sefere katilimci sayisi fazla olur hep beraber cok daha iyi vakit geciririz.NOT: en yakin zamanda