0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tabi burda adam wolskvagen dedi diye hemen kötülememek lazım... belkide başka kurtarıcıya sorsak oda honda diyecek yada başka bi marka...
Valla arkadaslar eski bir toyotaci ve yeni bir vw ci olarak eski arabami ariyorum. Tabi yanlis anlasilmasin vw kotu bir marka degil aksine mennunum ama simdi yol bilgisayari var digital klima var eskisinde ise bunlar yokken daha az sorunum vardi. Simdi yol bilgisyari var kalan benzinle kac km gidebilecegimi gosteriyor buda benim moralimi bozuyor eskiden boylemiydi kaldigi yere kadar devam. Isin kiscasi cok elektronik cihaz cok ariza bana gore
Toyotayı sordum en fazla 5 tane almışımdır yoldan dedi atladım hemen hangi kasalardan dedim yeni kasalardan dedi
Beyler bu gün çay içmek ve gezmek için sanayiye uğradım arkadaşların yanına bir oto kurtarıcı geldi çekici makarsı arızalanmış neyse arkadaşlar onunla ilgilenirken ben de kurtarıcının şöförü ile muhabette daldım dedim yoldan en çok hangi marka araç alıpta servise götürdün isim vermem doğru olurmu bilmiyorum ama 1) Wolswagen 2) Ford 3) Hyundai 4)Fiat 5) Opel diye sıraladı Dedim Renult Toyota Honda BMW Mercedes yok mu ?Çok nadir Renult araç aldım yoldan genelde onların Renult yardım diye kendi kurtarıcıları oluyor dedi.Toyotayı sordum en fazla 5 tane almışımdır yoldan dedi atladım hemen hangi kasalardan dedim yeni kasalardan dedi Peki dedim Honda abi Hondanın yolda kalanını görmedim hiç daha seftesi yok benim kurtarıcıda dedi.Aklıma direkKemal abi geldi sonrada sustum Bana göre kim ne derse desin alman arabalarının kapıyı kapatırken çıkardığı o tok sesi hiç biri çıkartmıyor.
Aman Tolga Aman sus, sesini çıkarma doğruyu söyleyenleri 9 köyden kovuyorlar biliyorsun
Kemal abi,Honda bozulmaz.Pek alan yok ki yolda kalsın.Satış rakamlarına bir bak.
tofaş da çok satıyor, renoda çok satıyor ama araba dğil, teneke