0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en az 2GB hafıza, igo8 yazılım, enaz 400mhz işlemci, en az 4.3" ekran(5 olursa daha iyi), başarsoft harita. üstünde ne yazdığı önemli değil. zaten hapsinin kartı aynı denebilir.bunlar çok güvendiğim, atlantanın ortaklarından olan bir dostumun bana tavsiyesiydi...
Abilerim kardeşlerim bir navigasyon cihazı almak istiyorum ne nedir ne değildir hiç bi bilgim yok. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum .
Ben navigasyon cihazı alırken şu kriterleri göz önğnde bulundurmuştum ve 5" ekran bir cihaz almıştım.
Çok uzun yıllardır hem el tipi hem araç tipi gps kullanıyorum. İşim gereği de birçok markanın bir çok modelini kullandım. El tipinde tercihim Garmin etrex vista hcx, araç tipinde tercihim Garmin Nuvi 700 veya 1000 serisinin herhangi bir modeli. Garminler diğerlerine göre biraz pahalı ama bir kere alınıp ömür boyu kullanılabilecek kaliteli performanslı cihazlar. tabi benim şahsi fikrim bu. Saygılar. Fiyat çok fazla gelirse alternatifi tom tom olabilir.. Saygılar.
Ahmet abi inşallah tavsiyelerim sizi pişman etmemiştir...
Bu konuda vermiş olduğunuz tavsiyenin doğruluğunu cihazı kullandıkça daha çok anlıyorum. Bence bu konuda yani navigasyon cihazı konusunda marka belirtmeksizin ve doğru tesbitlerle yapılmış bir tavsiye olduğunu düşünüyorum. Ben bu konuda çok kararsız kaldığım bir dönemde sizin bu tavsiyenizi okuyarak karar vermiştim ve tavsiyeleriniz doğrultusunda aldığım cihazdan çok memnun kaldım. O nedenledir ki her tavsiye sorana sizin aynı mesajınızdan alıntı yaparak cevap veriyorum. Yeri gelmişken bir kez daha size teşekkür ederim.