0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
baya uğraşman lazım bence ama yapılır go kart lardaki motor benim bilgiğim bunlardan hatta aynısı
Bizim tuning sektöründen bir abimiz istek üzerine yapıyordu , isterden bağlantıya geçebiliriz.
yok ya nerde sürcez onu yapılabilir mi onu merak ettim ercü dalga geçince bi konu açıyım dedim
isteğine göre değişik şekillerde kasa çıkartıyorlar onaHatta ben arazi tipi olanını kullanmıştım , kanuni motorsiklet amortisörleri ve bis jantı falan takmışlardı.Ama biraz zahmetli bir iş , araştırmak gerek...
bildiğin araba yaptı yani
Evet , bende şimdi onun resimlerini arıyordum. Onlar isteğe göre topluyorlar , kendileri para almıyorlar ama parça parası astarını geçiyor
o zaman akşam bi gokart yapalım
yapılır uygun bi şanzıman bulursan neden olmasın ama o kadar uğraşmaktansa 1.5 2 bin liraya arabalar var onu almak daha mantıklı sıfırdan yapmak zorldurbuyur sana video vereyim bak burdan yardımcı olurHow It's Made Racing Karts
bi video daha vardı 36hp karting yapmış zeki bi arkadaş yani en azından murat 131 parası dökerim diyosan herşey mümkün hatta araba motoruda koyarsın