0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hımmm o zaman sana bişe daha sorayım ben hasan. Aracınızın ruhsatın da Kw'ı kaç gösteriyor bilgin var mı ??
tabi para var huzur var adama bak ya para olduğu için pimaştan yaptım dimi flitremi
zevkler ve renkler tartışılmaz belki pimaştan seviyorsun
delimisin yoksa deli rüyandamı kıstırdı seni daha 2 hafta önce ne diye konu açtım ben kitle ilgili dimi canım kim severki uydurma parçayla yapmayı
83 kw yazıyor Oğuz abi
bende de 2003 corolla var.sıkıntınızın benzinden kaynaklandığını sanmam.ben opetin benzinini uzunca bi süre sürekli kullandım bi sıkıntı olmadı.gazla alakalı olabilir.ayrıca aracına yeni lpg taktıracaklara tavsiyem kesinlikle brc taktırın.fiyat biraz daha fazla ama değer. pişman olmazsınız
Arkadaşlar iyi günler;Mayıs ayında aldığım 2003 model Corolla 1.6 sol (üzerinde tartarini Marka LPG var) özellikle sabahları ilk çalışmada 30 saniye kadar titreyek (500 devir civarında) ve sarsıntılı olarak çalışıyor (bu esnada araç gaz pedalına hiçbir tepki vermiyor), sonra jikle devreye giriyor ve devir 1500 civarına yükseldikten sonra hiçbir sorun kalmıyor. Bu sorun arabayı aldıktan 2 ay sonra olmaya başladı son günlerde havalar soğumaya başladığı için sorun iyice artmaya başladı. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Not: Ben benzinden olabileceğini düşünüyorum. Benzini OPETden almıştım.