0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forum yonetimi musade ederse maliyetini cebimden karsilamak uzere, alis-veris yapan herkese ucretsiz gondermek uzere forum'dan Tolga arkadasimizla irtibata gectim, cevabini bekliyorum.Forum yonetimi sticker'in tarafimdan dagitilmasi konusunda aksi bir fikre sahip ise lutfen bana bildirsin.
İlk sayfadaki orjinal stickerlardan olacak ise Tolga'dan cevap gelince bana fiyat konusunda bir mail atmanı rica edebilir miyim? alper@toyotaclubtr.com
Evet ilk sayfada ki orjinal sticker'lar icin fiyat istedim.Bilgi aldigimda muhakkak seni de bilgilendirecegin Alper abi.
Kerem abinin Avensiste olan Stickerda çok hoş bence.
Aslında secenek olarak ben onu demek istemiştim ama
erdem bey ben sizin stckerları çok beğendim acaba elinizde fazla varsa bana da gönderebilir misiniz
Biraz sabredin arkadaşlar, yakında haberi duyurulur büyük ihtimalle.
sticker ın tipinin değişmesi lazım eskisi çok kabaydı sanki
Malesef nadir bey tek bastirmistim. Ancak adama durumu anlattim o da bilgisayara kaydetti dosyayi. Tek tek bastirip gondersem bana maliyeti cok olur. Tane 5tl soyle 20 30 kisi olsa en azindan verdigim paraya deger milletin duasini aliriz. Parasindan kactigimdan degil ama 30tlye 30 tane bastirmak varken neden tanesine 5tl verelim ki Ancak onceki mesajimda font ismi ve resimler var. Hangi reklamciya soyleseniz 10 dakikaya basar size verir.Eger toplu bir talep olursa elbette bastirip ucretsiz (kargo haric) gonderirim hic problem degil. arkadaşlar sticker bende isterim
Bence ufak bi değişiklik yapalım 2 yıldır aynı tip stiker takılı sıkıldım biraz