0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilke yapıştırdıgında foto çekebilirmisin zahmet olmassa
Eskiden bagaj kapaginin sag alt tarafina capraz yapistirmistim guzel duruyordu simdide oyle yapistiracagim Arabayi haftaya pazar tct bulusmasina giderken yikatacagim o zaman yapistiririm fotoyu cekip koyarm. Bulusma kocaeli sahilde olacak abinle gelsene tanismisda oluruz Bende babamla gelecegim ehliyet yok
Cif = zımpara kağıdı, sakın ha kaportaya sürmeyin. Hatta cama bile sürmeyin.
Evet beyler .. Avatarımda gördüğünüz stikeri istiyen varsa mail adresini yazsın..Can kusura bakma .. Mail adresini alabilirmiyim..
abimin hafta sonları ingilizce kursu var bende fitnessa başladım gelemeyebilirim
Zımpara bence daha açıksözlü,hiç değilse "sert yüzeyim var çizerim" diyor.Cif bir anda bitiriveriyor cilayı ve boyayı.Bir arkadaşım kuş pisliği için kullanmıştı anında çıktı kuş pisliği ama birazda boyadan alıvermişti.
O zaman bir daha kullanmayim. Tesekkurler alper abi. bir sonraki bulusmalara beklerim heee Abi bir defa kullandim bir zararini gormedim ama bir daha kullanmam
Alper bey eger bir liste varsa onda olmak isterim. Ancak sticker biraz daha minimal tasarimda olursa daha hos duracagi kanaatindeyim.
bakmasına gerek yok, reklamcıya verilecek dosya ilk mesajın ekinde zaten
Forum yonetimi musade ederse maliyetini cebimden karsilamak uzere, alis-veris yapan herkese ucretsiz gondermek uzere forum'dan Tolga arkadasimizla irtibata gectim, cevabini bekliyorum.Forum yonetimi sticker'in tarafimdan dagitilmasi konusunda aksi bir fikre sahip ise lutfen bana bildirsin.