Gönderen Konu: AURİS DOKUNMATİK MÜZİK SİSTEMİ  (Okunma sayısı 3503 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
AURİS DOKUNMATİK MÜZİK SİSTEMİ
« : Eylül 29, 2010, 22:12:59 »
Arkadaşlar hepinize merhaba , ben toyota ailesine yeni katıldım, öncelikle astra ne düşünüyordum ama toyota alınca deneyim yapınca şükrediyorum iyiki almamışım, böyle araba sürmek zevkini yaşattığı için toyota ya teşekkür ederim. arabam auris 1.4 D elegant MMT , aracıma 7" dokunmatik navigasyonlu geri görüş kameralı müzik sitemi aynı zamanda taktırmak istiyorum. Tavsiye veya yaptıran üstadlar var ise yardımlarını bekliyorum saygılarımla

Toyota Club Türkiye

AURİS DOKUNMATİK MÜZİK SİSTEMİ
« : Eylül 29, 2010, 22:12:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
Ynt: AURİS DOKUNMATİK MÜZİK SİSTEMİ
« Yanıtla #2 : Eylül 29, 2010, 22:40:11 »
JVC ürünün Navigasyon özelliği var mı? ben internetten http://urun.gittigidiyor.com/NECVOX-TOYOTA-AURIS-DVA-9804HD_W0QQidZZ29955196 adresinden buldum ama nasıl olur bilemeiyorum biraz da pahalı, daha ucuza varmıdır?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 29, 2010, 22:47:23 »
Bu ürünler çin malı.. Toyotanın serviste verdikleri dahil.. İstediğiniz ses kalitesini alamazsınız. JVC'nin o modelinde navigasyon yok. Ama üstüne 200 lira daha verip, ayrıca navigasyon alabilirsiniz. JVC'nin o modelini araştırmanızı tavsiye ederim
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 10, 2010, 23:01:55 »
Oğuzhan kardeşim, "Çin Malı" sıfatı başlı başına kalitesiz demek değil, biliyorsun. Çin kendisinden istenen ürün gamını ucuz işçilikle malediyor ve bu nedenle birçok firma tarafından tercih ediliyor. Mesela kullandığımız iPhone'lar da Çin malı, her ne kadar "assambled in China" ayağına yatsalar da. Ayrıca, Japonya'da uzun süre kalmış biri olarak JVC, Sony, Toshiba da dahil birçok Japon firmasının da Çin'de üretim yaptığını biliyorum.

Servisin önerdiği NaviTech'leri Pioneer servisi olan bir arkadaşıma incelettim. Ses kalitesini "hiç fena değil", kullanılan parçaları da "nitelikli" olarak yorumladı. Servis de garanti süresi içinde herhangi bir sorunda tamir yerine hemen değiştirme yaptıklarını söyledi. Daha doğrusu henüz bu gerekçeyle gelen olmamış ancak firma bu garantiyle ürün yolluyormuş. Takılmış bir araca girdim, cd, dvd, radyo sesini kısa süre için de olsa test ettim. "Orta halli" bir dinleyici olarak beni tatmin etti ama işin hastaları ne der bilemem. Sonuçta ben almaya karar verdim. Aracım henüz gelmedi, ama gelince kullandıktan sonra da görüşlerimi paylaşırım. Ürün elbette hala "vasat" olabilir, ama en azından başlangıç aşamasında düşündüğünüz kadar "dandik" gözükmedi bana. Almayı düşünenler gönülsüz olmasınlar.

Bu arada servis 50 TL montaj bedeli ile 1800 Lira fiyat veriyor NaviTech için. Geri görüş kamerası ve lisanslı sayısal harita da dahil olmak üzere.

saygılar...