Arkadaşlar,Aracımın müzik siteminde değişiklik yani orjinal teybini değiştirmeden hoporlör kalitesini artırmak (amfi vs istemiyorum) istiyorum. mesela arkaya 13cm lik (bildigim kadarıyla 13 lük takılıyor. 16 cm lik olayormu takan varmı kesmeden) 2 adet 2 yollu pıoneer hoparlör alsam taksam.. önede 10cm lik 2 adet nasıl olur veya tavsiyeniz varmı yardımcı olursanız sevinirim....
Abimde 99 model tek farlısı var ve ön kapılara 16 cm koyduk sorunsuz cam açılıyor ve sığıyor . Plastikleri aldık yalnız . Arka cam altınada 16 cm sığıyor plastikleri alıyorsunuz . pioneer takılabilir yalnız yeni model pioneerler iyi değil eskilerden temiz bulmanız gerek oda zor . Başka model bakabilirsiniz bir müzik sistem mağazasına gidip oradan dinleyip hangisi hoşunuza giderse onu taktırabilir veya takabilirsiniz

. Ben eski efsanelerden baska takılmıyorum mesela zevk
valla ben arkaya iki tane Kenwood taktım, önlerede 2 tane ufacık kolon taktım.biraz daha büyüğünü ve kalitelisini takamıyorum...çünkü yuvası çok küçük.normal kaliteli bi kapı kolonu sığmıyor yuvaya...hem dışarda kalıyor hemde camı açınca cam kolona oturuyor tam açılmıyor...sizin kasalarda nasıl bilmiyorum ama bizim kasalarda kapı kolon yerleri acayip küçük...bu yüzden arkadaki kenwoodlar öndeki iki küçük kolonu bastırıyor ve ses komple arkadan geliyor...buda çok iğrenç bi durum...kapı kolonu işini nasıl çözecem bende bilmiyorum...
Osman abi senin araba modelini bilmiyorum yardımcı olamıcam
bunu bende düşünüyorum.
2004 hb sol için orjinal yerlerinde kullanılmak üzere hoparlör tavsiyesi belkiyorum.
amfili ve amfisiz olarak 2 gruba ayrılabilir.
Cihangir abi 2 gün önce modifikasyonun alt kategorisine kapı sökümü ile konu açtım orada resimleri görürsün arka kapılara 13 cm oluyor plastik sökülmeden . ön kapılarak plastik sökülmeden 16 cm oluyor . Tavsiye dersen Alperen abiye dediğim senin içinde geçerli

Ben yeni malların hiç bir sesini beğenmiyorum bir şu hoşuma gitti geçen dinledim tweater sesi ve mid sesi çok harikaydı
http://urun.gittigidiyor.com/Oto-Hoparlor-Harward-Hr-1346-13-cm-150-Watt_W0QQidZZ24855995Pioneer sevdiğim halde bunun sesi çok hoşuma gitmişti . 16 cm ve 13 cm leri mevcut bu kolonun ve ucuz