Gönderen Konu: akşam 20:00 dan sonra istanbul turu atan varmı ?  (Okunma sayısı 791 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim tosbak
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
akşam 20:00 dan sonra istanbul turu atan varmı ?
« : Eylül 29, 2010, 00:17:40 »
Arkadaşlar  gün fark etmez. Akşam 20:00-12:00  istanbul turu atmaya çıkan varmı aramızda ?

Her akşam çıkıyorum her çıktığımda  kesinlikle ya honda olsun yada pejocuları görüyorum  sizden böle 2-3 araba çıkan varmı gezmeye ??
Neden soruyorum akşamları  orta şerit iptali :d  gezintiye cıkıyorum o yüzden varsa birlikte gezelim..

Toyota Club Türkiye

akşam 20:00 dan sonra istanbul turu atan varmı ?
« : Eylül 29, 2010, 00:17:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
Ynt: akşam 20:00 dan sonra istanbul turu atan varmı ?
« Yanıtla #1 : Eylül 29, 2010, 11:44:06 »
Adamlar yarış için güzel saatleri seçiyorlar anlaşılan aman arada kaynamayın gaza gelipte geçenlerde öyle bir yarışın ortasında kaldım Kocaeli Kandıra yolunda Solaklar ışıklarında hazırda bekliyorlar yeşilde uçuş için bende gayri ihtiyari yeşil yansın diye yavaş yavaş yaklaşıyorum herşey den habersiz yeşil yanınca ben ortalarından geçtim adamlar afalladı ama sonradan yanımdan uçarak geçtiler.Hatta pejocu bir arkadaşım 1 depo benzinine yarışlara katılıyormuş sonradan öğrendim.
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 29, 2010, 12:01:34 »
çıkardım ama benzin çok para... :))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim tosbak
« Yanıtla #3 : Eylül 29, 2010, 14:17:53 »
yarış için çıksam dieğr aracımla çıkarım ama corollamla çıktıgımda hep denk gelıyor böle.Muhammet  kağıthanenin neresinde oturuyorsun ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #4 : Eylül 29, 2010, 15:41:00 »
adamlar demek güveniyorlar kendilerine akıl karı değil paradan öte bir sakatlık olması durumunda sonuçları çok fena olur.
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....