0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
baya ucuza almışsın abi. ben araştırıyorum da 200 den aşağı yok. kendi filitremizi kendimiz yapcaz artık
araç marka model ne senin Seçkin ? , Pvc borudan yapcağına bence ver 200 kit al adam folyo bile kaplıyor yha
abi satılık passat var. satalım corolla üzerinde tüm planlarımı uyguluycam üzerinde
passat Seçkinleri süründürğü için adam masraf yapmıyor hatta ceza olarak fırçayla yıkıyor ileriki planları tahta fırçası olucak diye korkuyorum
kardeş emeğe saygımız sonsuz valla bende de aynı arabanın gümüş rengi var ama seninki daha bi güzel göründü gözüme .kapı çıtalarını cam kenarlarını sonrada siyah bir madde ile kaplatıtrdın herhalde normalde öyle bir şey yok diye biliyorum.ben daha yolun baya bir gerisindeyim.tamponlar boyanacak.jantlar degişecek hava filitreside düşünüyorum.bakalım zamanla hepsini halledecegiz .ama zamandan çok paraya ihtiyaç olcak sanırım
Bide Tunç abi motoru yıkat temizle(t) yap bişiler beyaz orda çok sırıtmış temizletirsen süper olur
ercü bascam gazyağı nı motora anasını satim , meguiar's a vercem kaput altı çalışcak güzelce de az bi miktarr kaldı
valla yap bişiler abi yıkanırsa motor temiz haliyle beyaz şık durur şimdi kirli biraz sırıtıyor ama çok güzel bende alıcam boruu
beyaz'ı deniyorum şuanda eğer atma solma sararma olmazsa kırmızı'ya dönucem kardeşim
ben boru alırsam ne tarafa doğru döniyim abi cidden beyazmı mavimi kırmızımı
simota'yı kıbleye bakcak şekilde koy kardeşim D:
yolculuktayken oynamak gerekiyormu yoksa seferi sayılıyormuyuz
sorun çıkmaz