0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eline emeğine anlatımına deklanşöre basan parmaklarına sağlık.çok güzel bi paylaşım olmuş teşekkürler
konuyla belki hiç alakası yok ama sö ylemeden geçemiyeceğim.filtre değilde 1. resime takildım.maşaalah çok güzel araban. Allah kaza bela vermesin.jantları siyah yapıp kapaklar takılsa dahamı güzel olur ne?
oda konunun piyangosu oluyo sanırım bu konuyu okuyana efsanemin resmine bakmak büyük ikramiye
Benimde 6 ayım falan kaldı temizlemek için hadi hayırlısı diyorum abi çok güzel olmuş senin filitre küçük gibi sanki tebrik ederim güzel çalışma
Tunç kardeşim ellerine sağlık birebir benim yazım değilmi bu cuk oturtmuşsun ama her fotonun altına çok başarılı olmuş uygulama eline sağlık (temizleyici için tekrar teşekkür ederim buarada kardeşim valla çok makbule geçti)
Mutlaka bu şekilde bu ürünlerle yapıyorsun bak kardeşim ! , banada ilk zamanlar kucuk geldi ama sonra alıştım teşekkürler Ercü'm
güzel olmuş abi eline sağlık. o krank filitresi yağı soğutuyor diyolar. peki nereye takılıtor o? her arabaya takılır mı?
eline sağlık tunc, güzel iş çıkarmışsın...
Tunç eline emeğine sağlık.beyaz yerine bakır sarısı yap motor üstü ve tabiki jantlarınıda eminim şık durur
ellerine sağlık bi hayli uğraşmışsın ama değmiş kazasız belasız günler