Gönderen Konu: Teşekkürler  (Okunma sayısı 903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Teşekkürler
« : Eylül 28, 2010, 15:56:07 »
Merhaba arkadaşlar cumartesi günü sakarlığım üzerindeydi pazara gidelim dedik arabayı park ederken arkamdaki yağ tenekesini görmedim tamponu çizdik hadi dedik nazarlık akşamda babamlara yemeğe gittik zaten ş.içi park yeri yok bir yer bulduk bu seferde geri geri gelirken sağ ön köşede duran beton saksıyı görmedik küt bir daha çizik pazartesi kare plaka için servise gitmem gerekiyordu sağolsun kocaeli kayadaki uğur bey ilgilendi çizikleri söyledim 15 dakika bekleyin halledelim dedi ve halloldu.bu günde kare plakama kavuştum artık  hem çiziksiz hem kare plakalı dolaşmaya başladım yarında izinin son günü arabaya bir banyo yaptırıp parka çekme zamanı geldi.Buradan Uğur SARAL beye güler yüzlü ilgisinden dolayı teşekkür ederim... :alkis: Umarım servis muhabbetlerimiz hep böyle sürer.
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Toyota Club Türkiye

Teşekkürler
« : Eylül 28, 2010, 15:56:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Teşekkürler
« Yanıtla #1 : Eylül 28, 2010, 16:00:04 »
sizin vesilenizle ben de burdan sadık ustaya bekire ve tüm 4nal çalışanlarına bir daha teşekkür edeyim...

çizikleri giderdiler ufak tefek sorunları hallettiler üstüne birde tost ısmarladılar sağolsunlar....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 28, 2010, 16:01:42 »
sizin vesilenizle ben de burdan sadık ustaya bekire ve tüm 4nal çalışanlarına bir daha teşekkür edeyim...

çizikleri giderdiler ufak tefek sorunları hallettiler üstüne birde tost ısmarladılar sağolsunlar....

bi tosta satıyonmu bizi abla... geldinde ısmarlamadıkmı yani ne diyon :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Eylül 28, 2010, 16:42:26 »

hıııı bir daha ki sefer diyeyim bari diğer servisler tost ısmarlıyor siz sadece kuru çay verdiniz diye biraz ortalığı karıştıralım :)
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....