0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar arabanızda gaz ayar vidaları yok mu? oynayın biraz istediğiniz gibi gitsin? nasılsa bütün arabalar aynı üretim bandından çıkmıyormu? bide otomatik vitesli araba herzaman çok yakar diye biliyorum. madem soru para ozaman kısın ayarları.Ama sonrada gitmiyo diye şikayet etmeyelim yani anlatmak istediğim hangi aracın nasıl gittiğini bilemeyiz..[/quote]dostum sen bilmiyorsun galiba yeni sistemlerde manuel pek ayar yapamıyorsun ayrıca yukarıda arkadaşlar sag olsun belirtmiş ama hepsi farklı kasa bence sen okuduğunu anlayıp öyle yazmalısın
arkadaşalar 2005 model corollla terra otomatik aldım alır almaz tartarini sıralı sistem taktırdım il depoda 20 ytl ile şehir içerinde 115 km yaptım bana az gitti gibi geldi daha önce yine aynı kasa 2003 düz vites 1.4 terra brc sıralı sistem vardı 50 ytl ,le şehir içersinde 350 370 km gigiyordum otomatik bu kadar yakarmı yoksa bir ayarsızlıklı var yardımcı olurmusunuz20 ytl gaz ile 115 km litre fiyatı 1.490 aygaz[/quote]otomatik araba için normal
arkadaşalar 2005 model corollla terra otomatik aldım alır almaz tartarini sıralı sistem taktırdım il depoda 20 ytl ile şehir içerinde 115 km yaptım bana az gitti gibi geldi daha önce yine aynı kasa 2003 düz vites 1.4 terra brc sıralı sistem vardı 50 ytl ,le şehir içersinde 350 370 km gigiyordum otomatik bu kadar yakarmı yoksa bir ayarsızlıklı var yardımcı olurmusunuz20 ytl gaz ile 115 km litre fiyatı 1.490 aygaz[/quote]merhabalar,ilk dolum için normal gözükebilir. ayrıca ne kadar yaktığını aynı istasyon ve aynı pompada doldurmak şartıyla,depoyu tam doldurup km yi sıfırladıktan sonra bir sonraki tam doluma kadarkaç km gittiğini görerek hesaplamanız gerekir. farklı istasyonların ve hatta aynı istasyondaki farklı pompaların basınçları farklı olduğundan tankın %75 ile %85 arasındatabanca atıyor. dolayısı ile ne kadar gaz aldığınız fark ediyor.iyi günler iyi seyirler