Gönderen Konu: 3 aylık arabada kapı macunu problemi...  (Okunma sayısı 882 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
3 aylık arabada kapı macunu problemi...
« : Eylül 27, 2010, 10:48:05 »
Arkadaşlar arabayı 2010 nisan ayında aldım fakat sağ arka kapının macunu yaz sıcaklarında boyaya akmış bende geçer diye sıcakken sildim fakat hala devam ediyor bende bu gün servisi aradım gelip arabayı alacaklar kapıyı sökme ihtimalimizde var dediler. Sizce 0 arabada böyle birşey normal mi?
Ayrıca arabaya ya alışamadığımdan yada bana öyle geliyor çok çabuk stop ediyor gibi gerçi son aylarda alıştım sayılırda araba gitmişken bide ona baktiriyim dedim...:)

Arabam 2010 yaris sporty terra

Toyota Club Türkiye

3 aylık arabada kapı macunu problemi...
« : Eylül 27, 2010, 10:48:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Ynt: 3 aylık arabada kapı macunu problemi...
« Yanıtla #1 : Eylül 27, 2010, 10:56:13 »
Normal değil tabii ki.
Servis elemanlarını özellikle uyarınız, kapıyı sökerek işlem yapacaklarsa, demontaj ve montaj esnasında özellikle dikkatli olsunlar. İşlerini adam gibi yapmazlarsa, o kapıdan "tıkırtı" "çıtırtı" gibi rahatsız edici sesler gelir daha sonra.
Sonucu merak ediyoruz.

Ayağını gaza alışınca, alışırsınız, motorun sesini duymadığınız için sanıyorum az gaz veriyorsunuz.
Bie de benzinli araba çok daha kolay stop eder. Ona göre gaz verirken biraz fazla vermek gerekir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 3 aylık arabada kapı macunu problemi...
« Yanıtla #2 : Eylül 27, 2010, 11:27:02 »
Bakalım 10 dakka önce geldiler böyle sorunlarla karşılaştıklarını fabrika üretim esnasında fazla macun sıkılmasından kaynaklandığını dile getirdiler kapı sökmüyceklermiş alt kısımdaki kapagı çıkartıp tekrar macunlayacaklarınıilettiler, tebraj sorununuda ilettim star-stop'a bakıp debraj ayarlarını kontrol edecekler sonuçları yazarım :)
Umarım iyileşir ::)))