0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pirelli dünyanın en kötü lastiği, michelin ile adının aynı konuda geçmesi bile abes
Aman abi başkası över falan şeytana uyup bridgestone ER 300 alma.Ben 30 bin km dir kullanıyorum gürültü ses var başka hiçbir şey yok.Forumda birisi continental Premıum contact hakkında bahsetmişti.Michelinler cok pahalı fiyat olarak
Tek kelimeyle Michelin, sessizlik, konfor, süspansiyon, yol tutuş, ekonomi, hepsi onda, özellikle michelin energy
Tamam abi.Muayeneye takılırsak gidip alıcaz.
P7 baya iyi, diğer Pirelliler ile karıştırmayın.Ayrıca P Zero da Ferrari'nin orjinal ekipman lastiği, yani dünyanın en kötü lastik olması ihtimali yok Ben de gelecek yaz için Goodyear Optigrip veya P7 gibi birşey bakmaya başladım.
goodyear efficient grip i araştırdınızmı bende önümüzdeki aylarda lastik almayı dusunuyorum bu lastik baya iyi gibi
hakan bey, ben temmuz ayında goodyear efficentgrip lastik aldım, uzun yoldada kullandım şehir içide gayet memnunum her açıdan ve sizinde bu markayı incelemenizi tavsiye ederim.
lastik sektöründe çalışan biri olarak gerçekten mükemmel bir seçim önceki arabamda vardı arkadaşımın 2009 corollasınada aldık sessiz ve güvenli bir lastik şahsen Pirelliyi kapıma sokmam
ama sağlam değil, çok yumuşak.