Gönderen Konu: ae 101 im dün sanayideydi.  (Okunma sayısı 1467 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
ae 101 im dün sanayideydi.
« : Eylül 24, 2010, 14:05:08 »
uzun zamandan beri arka denge kolu lastikleri ile takozlar kafama takılıyordu. araba virajlarda asvurma yapıp güven vermiyodu. dün eskişehir sanayiye gittim.
2 tane takoz 3,5*2: 7 TL
denge kolu lastiği 5*2:10  tl
4 adet denso buji: 20 TL
işçilik 20 TL
toplam: 57 TL.
arabaya ilk bindiğimde virajlardaki eski güvenimi yeniden kazandım.. bilseydim daha önce yaptırıdım: çünkü aynı sanayide başka bi usta rto mot yaparız 200 tl ye malolur demişti :kötü:
bujiler daha 20.000 km deydi alında değişmesine gerek de yoktu ama. hafiften silkeleme ve ve titremenin ve de motor sesindeki artışın bujilerden kaynaklandığını düşünerek değiştirdim neyseki titreme yokoldu. ancak eskiden motor sesini neredeyse duymazdım şimdi düşük viteslede (1,2,3) biraz daha sesli..
sanayideki usta boğaz temizliğini genelde rölantideki iniş çıkışlar için yaptıklarını söylemişti.
şimdi esas sormak istediğim boğaz temizliği yapsak bu ses azalırmı?
boşu boşuna 40-50 TL işçilik vermeyelim veya bi görüşünüz varmı bu sesin artması konusunda...
teşekkür ederim

Toyota Club Türkiye

ae 101 im dün sanayideydi.
« : Eylül 24, 2010, 14:05:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • hayırlısı...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '14
Ynt: ae 101 im dün sanayideydi.
« Yanıtla #1 : Eylül 24, 2010, 14:08:18 »
bakacan arbaya en guzelı gule gule eskıtmen dılegıyle :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 24, 2010, 14:11:39 »
sağol kardeş:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 24, 2010, 14:12:23 »
200 tl fiyat verilmişken 50-60 tl'ye hallettirmen şüphesiz gayet hoşuna gitmiştir sen zaten ortalama 200 tl yi gözden çıkarttığına göre boğaz temizliğinide yaptır sonuçta bugün olmasa bile bir süre sonra tekrar karşına çıkacak ozaman boğazı temizletecen bujilerin zamanı dolmuş olacak bence temizlet hem bujiler yeni hem boğaz temiz olur
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Eylül 24, 2010, 15:39:58 »
benim 101 de aynı sorunu yaşıyorum virajlarda arkayı bi sallıyor bana bi çubuğun tornaya girip  fişeklerinin değişmesi gerektiğini ve sonrada ayar yapılacağını söylemişler 260 tl hesap çıkarmışlardı..aynı sorun mu acaba arka tekerden kapı altına doğru uzanan o çubuk mu değiştirdiğin?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 24, 2010, 15:48:14 »
Vay anasını yaa millet eskişehire geliyo buralarda bi ercü vardı bi uğrıyım yanına yada o gelsin pisikinetiylen diyen yok
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 24, 2010, 17:37:36 »
Vay anasını yaa millet eskişehire geliyo buralarda bi ercü vardı bi uğrıyım yanına yada o gelsin pisikinetiylen diyen yok
ercüment ben zaten eskişehirde yaşıyorum:)
benim 101 de aynı sorunu yaşıyorum virajlarda arkayı bi sallıyor bana bi çubuğun tornaya girip  fişeklerinin değişmesi gerektiğini ve sonrada ayar yapılacağını söylemişler 260 tl hesap çıkarmışlardı..aynı sorun mu acaba arka tekerden kapı altına doğru uzanan o çubuk mu değiştirdiğin?
kardeş denge kolunun uç trafına takılan kastikler zamanla yıpranıyor. sadece onlar değiştirisen sorunun hallolacağını düşünüyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Eylül 24, 2010, 17:38:43 »
ercüment ben zaten eskişehirde yaşıyorum:)kardeş denge kolunun uç trafına takılan kastikler zamanla yıpranıyor. sadece onlar değiştirisen sorunun hallolacağını düşünüyorum..

ciddimisin :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 24, 2010, 17:45:47 »
h vallahi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Eylül 24, 2010, 17:46:57 »
h vallahi

süperrr :D ozaman eskişehir buluşması olduğunda geliyorsunuz demektir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 24, 2010, 17:49:41 »
tabiki