0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok valla sizin dilinize düşmemek lazım, o kadar haber vermiş ona uyan vakti söylemiş buluşulabilir mi diye sormuş... Yok Sivas yok Eskişehir yok Antalya yok İstanbul (eöh artık! ) Bir rahat bırakın yahu açıklama yapmak zorunda bırakmayın insanı biliyoruz çok samimisiniz misafirperversiniz de... Bu yorumla ne kadar tepki çekerim bilemiyorum O değil de Eskişehir'e ben Ankara'ya geldiğimde birlikte geçeriz Hande ablacım Ya da Eskişehir'de buluşur Ankara'ya birlikte geçeriz Yoksa Enes'in psikolojisinde abla sendromu yaratacağız yazık günah
bir haftadır "Allah beni kahretsin ki bu konuyu açtım" diyorum... şaka bir yana ben haber vereyim de sonra "vay ben görmedim" "vay ben duymadım" diyen olmasın didim....ercü; bir ihtimal 29 ekimde eskişehirdeyim...
ciddimisin ablaammm
Ablam seyahatname yazmaya karar verdin herhalde.Abla 10 yılın izinlerinimi biriktirdin.Ablacım mardindeyim i10 gün iznim kaldı.Buralarada ugrarsan 2 kilise birkaç rahip ziyareti yapabiliriz. Ercü gözün aydın
tutabilene aşkolsun.... bundan sonra böyle her fırsatta bir yere kaçacağım... ,ercücüm kesin demeyelim ama yüksek ihtimal diyelim...