0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ehehe bilince ve gelince arzu edersen paylaş benımle ben burda yardımcı olurum ablam sana sen hic ticari ae101 gördün mü
ordan bakınca enayi gibi mi görünüyorum.... benimde tatilde güneşlenip içeceğimi yudumlarken gözlerim sizleri aradı....
Sen Antalyadan geç uğramayı bırak arama o terlikleri ters giydiririm
Zaten geçse idi haberin olurdu Aydın, tafiğin durumundan. Nasılsınız Hande hanım.
İzmirden havaş sadece alsancak swis otele kadar gidiyor, şehir içi yoldan gidiyor ve pahalı, galiba 15 tl.yoğun saatlerde trafiye takıldınızmı 2 saati buluyor alsancak...oysaki saat te bir alsancak - bornova - karşıyaka olmak üzere 3 ayrı belediye otobüsü kalkıyor ve sadece 3 tlhemde otoyldan gidiyor çok hızlı
29 ekimde gelirim istanbula gözünüzü patlatır geri dönerim.... çok ciddiyim...
bilgi için teşekkürler Kemal Bey...
Yok valla sizin dilinize düşmemek lazım, o kadar haber vermiş ona uyan vakti söylemiş buluşulabilir mi diye sormuş... Yok Sivas yok Eskişehir yok Antalya yok İstanbul (eöh artık! ) Bir rahat bırakın yahu açıklama yapmak zorunda bırakmayın insanı biliyoruz çok samimisiniz misafirperversiniz de... Bu yorumla ne kadar tepki çekerim bilemiyorum O değil de Eskişehir'e ben Ankara'ya geldiğimde birlikte geçeriz Hande ablacım Ya da Eskişehir'de buluşur Ankara'ya birlikte geçeriz Yoksa Enes'in psikolojisinde abla sendromu yaratacağız yazık günah
Acıyın bana sendromik bi vaka olucam Siz gelin başımın üstünde yeriniz var Siz şöyle yapın Nagihan ablam Ankaraya geçerken bi uğrasın sonra Hande ablamı alsın tekrar gelsin
Şşşş geliyo beş kardeş bak...
tamam yaaa sustum sendromik vaka olucam topluma bi sendromik vatandaş kazandırdınız bu yaşta yapılırmı bu bana
Aplan kurban olsun sana