Gönderen Konu: toyota bukadar küçük mü ??? lütfen okuyun ....çünkü sizinde başınıza gelebilir  (Okunma sayısı 3988 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
selam ...öncelikle sıkıntılarımı paylaşmanız cok güzel.... ::)   ::)
herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım
bu sıkıntılar ile ilgili baş vurmam gereken  en son yer ( toyotanın ) müşteri.ilişkileri.com. diye biliyorum resmi olarak tüm başvurularımı yaptım. ancak
oradan aldığım cevap. hatayı yapan servisin avkatlığını  yaparcasına bir cevap oldu...  :o
 bu işte ciddi bir gariplik var..vesselam

merhaba irfan bey
elinizde servis raporları var nasıl olsa bunlarla önce turkiye toyota (ki ithalatçı firma değişti) sonra asıl fabrikaya mail atın bence. Sonra bununla kalmayıp mahkeme yoluna gidin derim.Daha önce mercedes te buna benzer sıkıntı yasadım ve turkiye mercedesi de almanya mercedesi resmen topo tuttum ve sonunda magduriyetim giderildi özür dilendi bende mahkemenin düşemsini sağladım barıştık....Barıştık barışmasına ama bunu hep paylaşırım kalite öyle lafla olmaz.
ingilizce konusunda size yardımcı olurum; yazık ki japonca bilmiyorum ama forumda bilen varsa eminim yardım edecektir.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
 Öncelikle geçmiş olsun.Avensislerde iki kronik sorun var.Tahminim bunlar geldi başınıza.1 nci sorun Far 2 nci sorun direksiyon kutusu.Bunun haricinde kolay kolay problem çıkartmaz.Z rotları rot başları amartisörler nerdeyse hiç problem çıkartmaz.
 Sizinki kötü şans bir daha alırken iyi bir ustaya baktırmanızı tavsiye ederim.
A AURİS Çıkarım seninle her yola

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Şanssızlığınız baktırdığınız servislerin üç kağıtçı çıkması. Araç alırken bilhassa 2. elde mutlaka servis haricinde de işden anlayan ustalara göstermek şart. Her servis aynı değil tabii ama Türkiye Toyota merkezinde şikayetde bulunun ve kaybınız karşılanmadığı takdirde yapılan tüm hataları basın yolu ile paylaşacağınızı belirtin bakın nasıl davranaıyorlar o zaman size.
Büyük geçmiş olsun.
Toyota Corolla Terra Special

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
büyük geçmiş osun malesef toyota yetkili servislerin dürüst çalışıp çalışmadıklarından genel olarak ben de şüpheliyim.üstadım elinizdeki ekspertiz raporlarıyla mahkemeye başvurabilir ve hakkınızı arayabilirsizin.hatta vakit kaybetmeden açın davanızı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
ayrıca bilginiz osun şikayet var.com diye bir internet sitesi var,oraya üye olun şikayetinizi yazın inanın 5 gün içinde kimden şikayetçiyseniz size dönüyorlar ve sorunu halletmeye çalışıyorlar.ben de bazı büyük firmaları bu site aracılığıyla dize getirdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
yaptırmış olduğunuz expertiz kesinlikle bağlayıcı değildir. Kimse expertiz sonunda aracı alın ya da almayın gibi bir tavsiyede bulunmadığı gibi expertiz sonuçlarını da garanti etmez. ben araç alış verişi için üç defa servise expertiz yaptırdım. hiç biri araca kötü demedi. Kusursuz vs dediler ama araçların ikisi  boyalı-birinin hava yastığı arıza ışığı yanıyor ve birinin tampon ve çamurluğu değişmiş. Nereden biliyorsunuz derseniz araçları ben satıyordum. yani kimse kendi malını kötülemiyor.
şikayet var işine gelmezse şikayeti yayınlamıyor ve toyota kronik sorun şikayetleriyle ilgilenmiyor çünkü haksız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
böyle bir ortamda sizler gibi paylaşmayı seven insanlarla karşılaşmak...cok güzel  :-[    ::)

bu ortamı sunmakta emeği geçen tüm arkadaşlara , ve aynı zamanda  fikrlerini ortaya koyup, hata filen yardımcı olmak isteyen arkadaşlar var..

bu zamanda böyle narin insanlarla karşılaşmak. birbiri lerini tanımadıkları halde yardım etmek..bence takdire şayandır.. :alkis:   :alkis: :alkis:

işte bizlerin  özü bu çünkü biz ( TÜRK ) milletiyiz..

herhese  çok teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
böyle bir ortamda sizler gibi paylaşmayı seven insanlarla karşılaşmak...cok güzel  :-[    ::)

bu ortamı sunmakta emeği geçen tüm arkadaşlara , ve aynı zamanda  fikrlerini ortaya koyup, hata filen yardımcı olmak isteyen arkadaşlar var..

bu zamanda böyle narin insanlarla karşılaşmak. birbiri lerini tanımadıkları halde yardım etmek..bence takdire şayandır.. :alkis:   :alkis: :alkis:

işte bizlerin  özü bu çünkü biz ( TÜRK ) milletiyiz..

herhese  çok teşekkürler

:alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Hiç vakit kaybetmeden mahkemeye ver tazminat davası aç ...burunları sürtünsüz ki başkalarının da canını yakmasınlar....
   bunlara az bile gelir ama yinede küçük bir ses getirsin....
2005 Corolla HB Otm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
toyota müşteri memnuniyetinde 1 numara olmasına rağmen şikayetinize nasıl böyle lakayit cevaplarla karşılık verdiler acaba enteresan ilk adım tüketici hakları abicim geçmiş olsun...
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: ---
öncelik le herkese çok selam.arkadaşlar  başım dan geçenleri sizler ile paylaşmak istedim. çünkü ismi büyük ve gerçekten insanların gönlünde yer edinmiş bir marka  ((  toyota  ))  bir kaç çapulcu, kendini bilmez tarafından bu şekil de yıpratılmamalı. beş altı ay önce . ikinci el 2006 avensin aldım. yetkili servisten exspertiz yaptırdım.. aracı satın aldıktan sonra ,, servisin gözden kaçırdığı ve bana  8.000.00 tl mal olan masraflar çıktı  hepsini yapmak zorunda kaldım ve ciddi zarar ettim.
 avensis sevdiğim için 2006  olan aracımı satıp . antalyadan 2008 model yine avensis buldum
bakırcılar toyota yetkili servisine daha önce yaşadıklarım olayları belirtip aracıma iyi bakmaları konusunda ricacı oldum
beni üç saat beklettikten sonra  aracınıza dört dörtlük baktık kayda değer bir sorun yok diye rapor aldım
ancak aracı satın alıp 50,000,00 tl nakit ödedikten sonra aracımla evime gitmek için uzun yol yapmak zorunda kaldım
farlafım aydınlatmıyorr,  aydınlatma ile ilgilibir kaç mekanizma çalışmıyordu
hiç vakit kayıp etmeden gebze yetkili servize gidip durumu yetkikli arkadaşlara anlattım ve onlara aracıma takrar axpertiz
yapmaları için rica ettim
çıkan sonuçta. aracımın kontrol esnasında motor kaputunu bile açmadıklarına kanaat getirdim.çünkü motor parçaları eksik ve hasarlı bi takım parçalar var .ve  yine  beş  altibin tl  yi aşkın masraf var.. elimde bu durumu ispat eden toyota yetkili bayilerinden aldığım belgeler var ( expertiz rapaorları )
bu şikayetimi mağduriyetimi giderir diye ( müşteri danışmanı ) yetkilileri ile görüştüm ancak.ne gariptirki onlarda  sen kimi kime şikayet ediyosun  dercesine . ya bizimkiler bi cahillik etmişler  kusura bakmayınn gibi  komediler ile karşılaşıyorum.
şimdi soruyorum sizlere arkadaşlar.
bu durum toyota gibi dev bir firmaya yakışırmı..???
biraz daha sabır edicem eğer  ilgilenen olmazsa
gerekirse insan hakları mahkemesine kadar gider bu iş ( insan hakları bu kadar ucuz olmamalı ) başkalarının canı yanmasın

toyotadan vazgeçesim geldi bende 2005 corolla almayı düşünüyorum ama bilemedim yani...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
toyotadan vazgeçesim geldi bende 2005 corolla almayı düşünüyorum ama bilemedim yani...
İstisna durumlar bunlar.Servisi iyidir,2.eli tutulur.Kaliteli ve prestijli bir araçtır.