0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam ...öncelikle sıkıntılarımı paylaşmanız cok güzel.... herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarımbu sıkıntılar ile ilgili baş vurmam gereken en son yer ( toyotanın ) müşteri.ilişkileri.com. diye biliyorum resmi olarak tüm başvurularımı yaptım. ancakoradan aldığım cevap. hatayı yapan servisin avkatlığını yaparcasına bir cevap oldu... bu işte ciddi bir gariplik var..vesselam
böyle bir ortamda sizler gibi paylaşmayı seven insanlarla karşılaşmak...cok güzel bu ortamı sunmakta emeği geçen tüm arkadaşlara , ve aynı zamanda fikrlerini ortaya koyup, hata filen yardımcı olmak isteyen arkadaşlar var..bu zamanda böyle narin insanlarla karşılaşmak. birbiri lerini tanımadıkları halde yardım etmek..bence takdire şayandır.. işte bizlerin özü bu çünkü biz ( TÜRK ) milletiyiz..herhese çok teşekkürler
öncelik le herkese çok selam.arkadaşlar başım dan geçenleri sizler ile paylaşmak istedim. çünkü ismi büyük ve gerçekten insanların gönlünde yer edinmiş bir marka (( toyota )) bir kaç çapulcu, kendini bilmez tarafından bu şekil de yıpratılmamalı. beş altı ay önce . ikinci el 2006 avensin aldım. yetkili servisten exspertiz yaptırdım.. aracı satın aldıktan sonra ,, servisin gözden kaçırdığı ve bana 8.000.00 tl mal olan masraflar çıktı hepsini yapmak zorunda kaldım ve ciddi zarar ettim. avensis sevdiğim için 2006 olan aracımı satıp . antalyadan 2008 model yine avensis buldum bakırcılar toyota yetkili servisine daha önce yaşadıklarım olayları belirtip aracıma iyi bakmaları konusunda ricacı oldumbeni üç saat beklettikten sonra aracınıza dört dörtlük baktık kayda değer bir sorun yok diye rapor aldımancak aracı satın alıp 50,000,00 tl nakit ödedikten sonra aracımla evime gitmek için uzun yol yapmak zorunda kaldımfarlafım aydınlatmıyorr, aydınlatma ile ilgilibir kaç mekanizma çalışmıyorduhiç vakit kayıp etmeden gebze yetkili servize gidip durumu yetkikli arkadaşlara anlattım ve onlara aracıma takrar axpertizyapmaları için rica ettim çıkan sonuçta. aracımın kontrol esnasında motor kaputunu bile açmadıklarına kanaat getirdim.çünkü motor parçaları eksik ve hasarlı bi takım parçalar var .ve yine beş altibin tl yi aşkın masraf var.. elimde bu durumu ispat eden toyota yetkili bayilerinden aldığım belgeler var ( expertiz rapaorları ) bu şikayetimi mağduriyetimi giderir diye ( müşteri danışmanı ) yetkilileri ile görüştüm ancak.ne gariptirki onlarda sen kimi kime şikayet ediyosun dercesine . ya bizimkiler bi cahillik etmişler kusura bakmayınn gibi komediler ile karşılaşıyorum. şimdi soruyorum sizlere arkadaşlar.bu durum toyota gibi dev bir firmaya yakışırmı.. biraz daha sabır edicem eğer ilgilenen olmazsagerekirse insan hakları mahkemesine kadar gider bu iş ( insan hakları bu kadar ucuz olmamalı ) başkalarının canı yanmasın
toyotadan vazgeçesim geldi bende 2005 corolla almayı düşünüyorum ama bilemedim yani...