Nedendir bilemiyorum Facebook açılmıyor birkaç saattir. Sanırsam teknik bir sorun sözkonusu.
Facebook'a ulaşılamadığından beri Twitter'da acayip bir yoğunluk başladı. Bende fırsat bildim, bilmeyen arkadaşları bilgilendirmek istedim.
Kendi firmamda müşterilerimizi Twitter kullanımına özendirme çalışmalarımız sürüyor. Twitter'ı müşterilerimin ticaretine yararlı birşey haline getirmeye çalışırken Twitter hakkında geniş kapsamlı bir döküman hazırladık.
Twitter Nedir ve Neden Kullanılmalıdır? başlığını sizinle paylaşmak istedim.
Twitter, 140 karakterlik kısa mesajlar yazabileceğimiz iletişim ve bilgi ağıdır. Twitter mesajlarına Tweet adı verilmektedir. Aklınıza gelebilecek her kişi ve kurum açtığı Twitter hesabıyla kendisi hakkındaki gelişmeleri paylaşmaktadır. İşin mantığı oldukça basittir. O an başınıza gelen bir olay, duyurmak istediğiniz bir haber, düzenlenen bir kampanya, firmanız hakkındaki bir gelişme, katıldığınız miting ya da çıkacağınız televizyon kanalını duyurmak gibi aklınıza gelebilecek hemen her şeyi Twitter üzerinden takipçilerinize duyurabilirsiniz. Mesaj başına 140 karakter sınırlaması bulunduğu için verilmek istenen bilgi uzun ve karmaşık olmamalıdır. Öz bilgi olmasına dikkat edilmelidir.
Twitter’ın Ticaretinize Ne Gibi Faydası Olur? (Müşterilerimize yönelik hazırlamıştık ondan biraz kurumsal olmuş

)
- Twitter’ı her şeyden önce dinlemek, ilişkilerinizi geliştirmek ve öğrenmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz.
- Twitter, sizle iletişime normalde geçmeyecek potansiyel müşterilerinize kolaylıkla ulaşmanızı sağlar.
- Twitter ile düzenlenecek kampanyalarınızı daha geniş kitleye kısa sürede duyurabilirsiniz.
- Firmanızda yapacağınız tüm yenilikleri ve değişiklikleri Twitter’da anında duyurabilirsiniz.
- Twitter’da ürün veya hizmetlerinizin içeriği ve de fiyatları hakkında bilgi verebilirsiniz.