0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet, arkadaşı ben dumura uğratmıştım ama adını hatırlayamadım
ben konuyu anlayamadım
Yine Fransız'ım işte of! =(
Şöyle açıklayayım. Bazı konular dışında, atılan mesajlar, rütbeyi(Kendisi çok önemlidir ) arttırmıyor.Mesela, Mekanik bölümünde açılmış bir konuya 10 mesaj yazdım. Bu mesaj sayımı arttırdı. Fakat konu mekanik bölümüne ait değil. Mesaj sayısının artmadığı bir bölüme taşınırsa benim o güzelim 10 mesajım gider.Yeni efsane olmuşken, rütbemi kaybederim .
Şincik;1) Vedat aga soyadını yanlış yazmış. mesajını silin 1 mesaj düşsün 2) Vedat aga 1000 mesajı geçince efsane toyotacı olmuş. Lakin sohbetteki mesajlar mesaj sayısını etkilemediği için, vedat aganın mesaj yazdığı konular sohbete taşınır ise mesaj sayısı düşecek, tekrardan hiperaktif olacak.3) Vedat aga, pamuk şeker yemeye gidelim ikimizde çocuğuz daha 4) Apaçi dahsı sözün var. Video çekecez5) bunların tamamı bir çelişki...
aman vedat abi ALLAH göstermesin yaa... çok üzlürüm rütbeni kaybedersen elimden gelen bişey varsa yapmaya hazırım başım gözüm üstüne
Ahanda özüme döndüm, eyvallah Rabbim bize de efsane olmayı nasip etsin inşallah bu arada pamuk şeker evde yapılınabiliyormuş
vedat abi sen gönüllerin efsanesisin =))çok güldüm allahta sizleri güldürsün
Efsane olmayı çoktan haketmiştin Vedat Hocam
bu arada pamuk şeker evde yapılınabiliyormuş
Efsane olmak her kula nasip olmaz
çok ilginç
Vedat abi allah iyiliğini versin emi Zargana olmak hiç olmaz herhalde
Başkasına olurmu bılmıyorum ama beana hiç nasip olmaz ondan emınım
Ciddi bayağı kendimi sıkıntıya düşürüp yazmışım her halinden belli kelimenin, artık ne demekse