Gönderen Konu: Büyükçekmece civarında hizmeti iyi ve güvenilir Shell istasyonu tavsiye edin.  (Okunma sayısı 3494 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Merhabalar,

Toyotamı aldığımdan beri Merter'deki Shell istasyonundan benzin alıyordum, hizmeti kaliteli, çalışanları saygılı ve güleryüzlü, işini iyi yapan tam da olması gereken bir istasyondu, hatta evime uzaklığı yaklaşık 10km olmasına rağmen benzin almak için orayı tercih ediyordum.

Konuya gelelim, taşındım, artık o istasyon bana 35-40km kadar uzaklıkta. Büyükçekmece civarında hangi shell istasyonu iyidir, hangisini tavsiye edersiniz?

Bir de, buralarda, yani Büyükçekmece'de yollarda bir sürü Yaris görüyorum. Diğer Toyota'lar da çok sayıda. Acaba forumda olan kaç tane komşum var?

Araba yıkatmak için nereleri önerirsiniz?
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Merhaba Timuçin bey, Büyükçekmece tarafında var mı hatırlamıyorum ama Beylikdüzü Migros'a gelmeden yan yol üzerinde Shell var hem de ücretsiz yıkaması da var. Gerçi ücretsiz yıkaması min 100 liralık alışverişte olabilir onu tam olarak bilmiyorum =/ forumda köpüklü yıkamaya kızıyorlar ama aracı yıkayabilme şansı olmayan şöförlerin başka şansı yok. fırçaya girmekten daha mantıklı olduğu kanaatindeyim köpüğün ayrca çoğu yer de öyle yıkıyor artık. Şahsen benim oturduğum yer su akıtmaya falan hiç müsait değil ayrıca taşıma suyla da zor oluyor malesef. Neyse dediğim gibi sanıyorum ki Beylikdüzü Shell den memnun kalacaksınız, kasada duran çalışanlar falan çok sempatikler hepsi gencecik insanlar zaten :) Pompacı amcalar da gayet kibarca ne istediğinizi sorar ve işini yapar gereksiz muhabbet yapmaz.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Merhaba Timuçin bey, Büyükçekmece tarafında var mı hatırlamıyorum ama Beylikdüzü Migros'a gelmeden yan yol üzerinde Shell var hem de ücretsiz yıkaması da var. Gerçi ücretsiz yıkaması min 100 liralık alışverişte olabilir onu tam olarak bilmiyorum =/ forumda köpüklü yıkamaya kızıyorlar ama aracı yıkayabilme şansı olmayan şöförlerin başka şansı yok. fırçaya girmekten daha mantıklı olduğu kanaatindeyim köpüğün ayrca çoğu yer de öyle yıkıyor artık. Şahsen benim oturduğum yer su akıtmaya falan hiç müsait değil ayrıca taşıma suyla da zor oluyor malesef. Neyse dediğim gibi sanıyorum ki Beylikdüzü Shell den memnun kalacaksınız, kasada duran çalışanlar falan çok sempatikler hepsi gencecik insanlar zaten :) Pompacı amcalar da gayet kibarca ne istediğinizi sorar ve işini yapar gereksiz muhabbet yapmaz.

Bahsettiğiniz shell istasyonu Büyükçekmece'den İstanbul yönüne doğru giderken sağ tarafta mı kalıyor? Beykent tarafında yolun sağında bir Shell görmüştüm orası mı yoksa daha ileride mi? Benzin almak için buradan yola çıkıp o uzun dik rampayı çıkmak pek akıl karı değil ama zaten İstanbul'a gidiyorum, yolum üzerinde sayılır, geçerken uğrayabilirim oraya.

Yıkama konusunda da köpük dışında çözüm ben de göremiyorum. Zaten artık her yerde önce köpük sıkıp sonra basınçlı suyla yıkıyorlar, evin önünde yıkamak ügzel olurdu ama taşıma suyla zor iş, bahçeli ev de İstanbulda herkeste yok, mecburen yıkamacılara gidiyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
Evet Büyükçekmece'den gelişinizi düşünerek yazdım Migros'a gelmeden diye. İstanbul'a giderken sağda kalıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Evet Büyükçekmece'den gelişinizi düşünerek yazdım Migros'a gelmeden diye. İstanbul'a giderken sağda kalıyor.
Beylicium AVM'ye gelmeden önce yan yol girişi var, oradan girdikten sonra mı yoksa daha önce mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
Beylicium AVM'ye gelmeden önce yan yol girişi var, oradan girdikten sonra mı yoksa daha önce mi?

Beylicium ve Migros arasında kalıyor istasyon. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
tavsiye:
google earth...son versiyonda napolinin sokaklarını bile çekmişler..inannılmaz yaa..böle top top resimler var..
istanbulu neden yapmamışlar??
ama siz tepeden de nagihanın tarifini rahat rahat bulursunuzz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • EGE S.Ü.F.
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
işte bnm konum :D abi 1. istasyon fox city beykent shell 2. yer mimarsinan e-5 shell orası daha iyidir silivri yönünden çekmeceye yaklaşırken mimarsinan üst geçidin dibindeki istasyon aabayı yıkatmak içinde tam karşısında oranın bp var onun yanındaki alışveriş merkezinin arkasındaki oto yıkamacı :D
2003 Toyota Corolla 1600 cc vvt-i 110 bg A/T

no problem because it's Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
işte bnm konum :D abi 1. istasyon fox city beykent shell 2. yer mimarsinan e-5 shell orası daha iyidir silivri yönünden çekmeceye yaklaşırken mimarsinan üst geçidin dibindeki istasyon aabayı yıkatmak içinde tam karşısında oranın bp var onun yanındaki alışveriş merkezinin arkasındaki oto yıkamacı :D
Mimarsinan'daki üst geçidin dibindeki Shell istasyonunda Cuma günü depoyu fullettim. Pompacı amca gayet kibar davrandı, kasadakiler de öyleydi. Camlarımı ben daha söylemeden önce sileyim mi diye sorarak sildiler. İsterseniz yıkayalım dediler ama vaktim yoktu, o zaman istediğiniz zaman gelin yıkatın dediler. Ama yıkamaları fırçaları dönen otomatik yıkamalardan galiba, en son o tipte yıkama makinasına soktuğumda ön plakayı elime almıştım. İlk izlenim olarak beğendim.

Nagihan hanımın tarif ettiği Shell istasyonunun yerini de İstanbul'a giderken yolda gördüm, bir dahaki sefere oraya uğrayacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • EGE S.Ü.F.
Mimarsinan'daki üst geçidin dibindeki Shell istasyonunda Cuma günü depoyu fullettim. Pompacı amca gayet kibar davrandı, kasadakiler de öyleydi. Camlarımı ben daha söylemeden önce sileyim mi diye sorarak sildiler. İsterseniz yıkayalım dediler ama vaktim yoktu, o zaman istediğiniz zaman gelin yıkatın dediler. Ama yıkamaları fırçaları dönen otomatik yıkamalardan galiba, en son o tipte yıkama makinasına soktuğumda ön plakayı elime almıştım. İlk izlenim olarak beğendim.

Nagihan hanımın tarif ettiği Shell istasyonunun yerini de İstanbul'a giderken yolda gördüm, bir dahaki sefere oraya uğrayacağım.

beni utandırmadıkları için onlara koca bir teşekkur :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

fox city beykent shell dediğiniz shell tahmin ettiğim shell mi? Büyükçekmece'den beykent'e çıkan dik yokuş bir cadde var, orta refüje heykeller falan koymuşlar ilginç bir yer olmuş, o caddeden en yukarı çıkınca ışıklarda sağda bir alışveriş merkezi önünde de shell var orası mı? Orasıysa bana yakın sayılır ama o yokuşu benim Yaris bağıra bağıra çıkıyor, sırf benzin almak için çıkmam ama istanbula giderken yolum üzerinde sayılır, uğrayabilirim.

beni utandırmadıkları için onlara koca bir teşekkur :D
Mimarsinan Shell'i sevdim, Utandırmadılar sizi.
Yokuş falan çıkmadan düzayak bir yerde, hem de ilk izlenimim iyi bir yere benziyor yönünde. Depo bitsin tekrar oraya gideceğim.

Yeni taşındığım mekanda Shell buldum, şimdi yıkamacı bulmaya sıra geldi. Neyse ki dışarıda yağmur var, biraz temizlenir umarım. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
beykentin orda e-5 te karşılıklı sheller var hergün ordan benzin alıyorum okulum hadımköyde gidiş geliş bu sene ye kadar okul taşımacılığı yapıoduk minübüsede ordan alıoduk. gayet memnunuz yıkamsına minibüle yakıt almadığımız zaman bile girioruz ordaki operatöre 1 lira veriorum camları mamları köpürtüyor.
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • EGE S.Ü.F.

Büyükçekmece'den beykent'e çıkan dik yokuş bir cadde var, orta refüje heykeller falan koymuşlar ilginç bir yer olmuş, o caddeden en yukarı çıkınca ışıklarda sağda bir alışveriş merkezi önünde de shell var orası mı?

:D :D amaney :D :D büyükçekmece gençlerinin pistide çözülmüş :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

:D :D amaney :D :D büyükçekmece gençlerinin pistide çözülmüş :D
Pist mi orası? İnişte yolun her yerine hız tümseği koymuşlar 50km'nin üzerine çıkmak kolay değil, hele yokuşun sonuna yaklaşırken iyice abartmışlar tabelada 20 yazıyordu. Ama çıkış yönünde hız tümseği yok, yokuş yukarı bas basabildiğin kadar.

Büyükçekmece içinde de hız tabelaları gayet güzel, çoğu 30, yer yer 20, tam bana göre yapmışlar, sakin sakin gidiyorum gideceğim yere.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Timuçin aramıza hoşgeldin bende gürpınar tarafında oturuyorum arasıra çekmeceye de iniyorum ben genelde gurpınar da shell var ordan alıyorum orasıda fena degil ama sana uzak kalıyor orasıda herhalde.

Nagihan artık bi çekmece buluşması yapmak lazım karşıya gitmeye gerek kalmadı :) bizim burasıda kalabalıkmış beya.
HONDA CİVİC EXECUTİVE PLUS 182HP

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
mimarsinan köprüsünün yanındaki shell i bende tavsiye ederim bende genelde ordan alıyorum yakıtımı. bostancı petrol olarak geçiyor orası bir kaç şubesi daha var genelde onları tercih ediyorum. kalite anlayışları güzel.

kısa bir de hiikaye anlatim
bir keresinde kasiyer yanlışlıkla 2 kez çekim yapmış kartımdan. ay sonu ekstreyi fark ettiğimde shell e uğradım. durumu anlatınca hemen yetkili yanıma geldi ve olanlar için özür dilediğini istersem nakit olarak veya yakıt olarak çekilen tutarın karşılanabiliceğini söyledi. yani hatalarını çok çabuk bir şekilde telafi ettiler. onun için arkadaşlara  :alkis: :alkis:
1.4 D4D auris xenon-perde-spoiler (chip tuning-led stop-marşpiye-arka tampon altı rüzgarlık) bunlarda yapılacaklar listesi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
Timuçin aramıza hoşgeldin bende gürpınar tarafında oturuyorum arasıra çekmeceye de iniyorum ben genelde gurpınar da shell var ordan alıyorum orasıda fena degil ama sana uzak kalıyor orasıda herhalde.

Nagihan artık bi çekmece buluşması yapmak lazım karşıya gitmeye gerek kalmadı :) bizim burasıda kalabalıkmış beya.
ya hakkaten bende her gün b.düzüne geliyorum..bi buluşma yapıp bi yerlerde bişiler içsek ya..nagihan şu yıkaması olan shell hangisi ona götürsün bizi..ordan alalım benzin köpük köpük yıkansın bizimkilerde:=)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
Ayarlar yaparız yahu :) Ben artık haftaiçi Gebze'deyim artık. Cuma-Ctesi veya Pazar ayarlarsanız katılımım mümkün olabilir :)