0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Timuçin bey, Büyükçekmece tarafında var mı hatırlamıyorum ama Beylikdüzü Migros'a gelmeden yan yol üzerinde Shell var hem de ücretsiz yıkaması da var. Gerçi ücretsiz yıkaması min 100 liralık alışverişte olabilir onu tam olarak bilmiyorum =/ forumda köpüklü yıkamaya kızıyorlar ama aracı yıkayabilme şansı olmayan şöförlerin başka şansı yok. fırçaya girmekten daha mantıklı olduğu kanaatindeyim köpüğün ayrca çoğu yer de öyle yıkıyor artık. Şahsen benim oturduğum yer su akıtmaya falan hiç müsait değil ayrıca taşıma suyla da zor oluyor malesef. Neyse dediğim gibi sanıyorum ki Beylikdüzü Shell den memnun kalacaksınız, kasada duran çalışanlar falan çok sempatikler hepsi gencecik insanlar zaten Pompacı amcalar da gayet kibarca ne istediğinizi sorar ve işini yapar gereksiz muhabbet yapmaz.
Evet Büyükçekmece'den gelişinizi düşünerek yazdım Migros'a gelmeden diye. İstanbul'a giderken sağda kalıyor.
Beylicium AVM'ye gelmeden önce yan yol girişi var, oradan girdikten sonra mı yoksa daha önce mi?
işte bnm konum abi 1. istasyon fox city beykent shell 2. yer mimarsinan e-5 shell orası daha iyidir silivri yönünden çekmeceye yaklaşırken mimarsinan üst geçidin dibindeki istasyon aabayı yıkatmak içinde tam karşısında oranın bp var onun yanındaki alışveriş merkezinin arkasındaki oto yıkamacı
Mimarsinan'daki üst geçidin dibindeki Shell istasyonunda Cuma günü depoyu fullettim. Pompacı amca gayet kibar davrandı, kasadakiler de öyleydi. Camlarımı ben daha söylemeden önce sileyim mi diye sorarak sildiler. İsterseniz yıkayalım dediler ama vaktim yoktu, o zaman istediğiniz zaman gelin yıkatın dediler. Ama yıkamaları fırçaları dönen otomatik yıkamalardan galiba, en son o tipte yıkama makinasına soktuğumda ön plakayı elime almıştım. İlk izlenim olarak beğendim. Nagihan hanımın tarif ettiği Shell istasyonunun yerini de İstanbul'a giderken yolda gördüm, bir dahaki sefere oraya uğrayacağım.
beni utandırmadıkları için onlara koca bir teşekkur
Büyükçekmece'den beykent'e çıkan dik yokuş bir cadde var, orta refüje heykeller falan koymuşlar ilginç bir yer olmuş, o caddeden en yukarı çıkınca ışıklarda sağda bir alışveriş merkezi önünde de shell var orası mı?
amaney büyükçekmece gençlerinin pistide çözülmüş
Timuçin aramıza hoşgeldin bende gürpınar tarafında oturuyorum arasıra çekmeceye de iniyorum ben genelde gurpınar da shell var ordan alıyorum orasıda fena degil ama sana uzak kalıyor orasıda herhalde.Nagihan artık bi çekmece buluşması yapmak lazım karşıya gitmeye gerek kalmadı bizim burasıda kalabalıkmış beya.