Gönderen Konu: ..Kuzenimin yaptığı ön konsol badana ve boya modifikasyonları :)...  (Okunma sayısı 6496 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
..elinden her iş gelen iki kişi bilirim :) ; biri Mesud,ikinciside bizim kuzen :).
ford eskortu ve opel vektrasına yaptığı boyama işlerini paylaşarak konsol kaplama çağını kapatıyor,boyama çağını açıyoruz :D.
ilk başta tavsiye etmesemde,yaptıktan sonra gözüme gayet hoş geldiğinide itiraf etmeliyim ...

Uploaded with ImageShack.us

bu keratada tanıtım mankenimiz :D :D :D

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
aga 10 numara olmuş yaa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
aga 10 numara olmuş yaa

..haklısın Kaya.bana konuyu ilk açtığında ''olurmu len öyle şey'' demiştim ama sonuçları gördüğümde şaşırdım doğrusu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Suray yeğenin gerçekten çok yetenekliymiş.Sağı solu söküp mü yapıyor sökmeden mi boyuyor.Bence 2 araçta on numara olmuş.Üzerinde az oynasa sticker falan dahada güzel olur..Kayanın dediği gibi harika eline koluna sağlık.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Suray yeğenin gerçekten çok yetenekliymiş.Sağı solu söküp mü yapıyor sökmeden mi boyuyor.Bence 2 araçta on numara olmuş.Üzerinde az oynasa sticker falan dahada güzel olur..Kayanın dediği gibi harika eline koluna sağlık.
..teşekkürler Tuncay.bütün parçaları sökerek boyuyor.hatta araçları o halde gördüğümde nasıl toplayacağı konusunda şüphelerim vardı :).opelde ki gösterge ve diğer bazı yerlerdeki mavi ışıklandırmalarda onun eseri ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
..teşekkürler Tuncay.bütün parçaları sökerek boyuyor.hatta araçları o halde gördüğümde nasıl toplayacağı konusunda şüphelerim vardı :).opelde ki gösterge ve diğer bazı yerlerdeki mavi ışıklandırmalarda onun eseri ...
Abi becerikli adamın hali başka.Ben yapsam o işi kesin sökerken kırarım boyarkende heryeri  boyarım adam biliyor işi vallla.Bizim corollalara da el atsa bari yavaştan yavaştan..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Abi becerikli adamın hali başka.Ben yapsam o işi kesin sökerken kırarım boyarkende heryeri  boyarım adam biliyor işi vallla.Bizim corollalara da el atsa bari yavaştan yavaştan..

..boya bitmemiş olsa bende benim aracın arka kapı döşemelerinde bulunan tutma yerini önde ki gibi griye boyatmayı düşünmüştüm ama bakalım belki ilerde :)...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
 Eline koluna sağlık.Sprey boya ile mi yapıyor bunları.Boyanın markasını ögrenebilirmiyiz.Genelde kaliteli olmayanlar el değmesinden falan kararıyor bir müddet sonra.
A AURİS Çıkarım seninle her yola

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
Valla helal olsun! Zahmetli is ama adamda yetenek var belli. Ellerine saglık cok güzel olmuş!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
gerçekten güzel ve çok el becerisi isteyen bi iş... çokta güzel olmuş tebrik ederim.. herkes yapamaz çok zor iş...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Suray ben boyama işi yapmıyorum artık, daha önce AE101 varken ön göğüste bende aynı şekilde gri boyadım , çokta şık oldu ama satarken sökmek istediğinde sökülmüyor işte geri dönüşümü yok, ben Carbon kaplamaya devam diyorum :D yada gri renkte reklamcı folyoları ile :D

bu arada AE101 ciler hız göstergesinin çevresindeki, yuvarlak halkalı plastik parçayı söküp bu şekilde boyayabilirsiiz ben yapmıştım acayip şık duruyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi

bu arada AE101 ciler hız göstergesinin çevresindeki, yuvarlak halkalı plastik parçayı söküp bu şekilde boyayabilirsiiz ben yapmıştım acayip şık duruyor :)

griyemi boyayacaz mesut abi?
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
Evet Osman, ben daha önce yaptım, kadranın üstünde bir vida var onu söküp kadranı dışarı doğru çek arkasındaki kabloları çıkar, kadranı tam söktüğün zaman, öndeki plastik camı açmak için kenarlarında tırnaklar var ordan kurtarırsan tırnakları göstergenin içine ulaşıyorsun,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Evet Osman, ben daha önce yaptım, kadranın üstünde bir vida var onu söküp kadranı dışarı doğru çek arkasındaki kabloları çıkar, kadranı tam söktüğün zaman, öndeki plastik camı açmak için kenarlarında tırnaklar var ordan kurtarırsan tırnakları göstergenin içine ulaşıyorsun,

zaten ampullerini beyaz ile değiştirecem o zaman o işide hallederim heralde abi...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
bizimlede paylaş fotoları işi bitirnce Osmancım :) birde nasıl yaptığınıda anlatırsın detaylı değilmi ? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
bizimlede paylaş fotoları işi bitirnce Osmancım :) birde nasıl yaptığınıda anlatırsın detaylı değilmi ? :D

yapabilirsem tabiki paylaşırım... ama başarısızlıkla sonuçlanırsa hiç çaktırmam kimseye :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
çok başarılı çalışma olmuş... eline sağlık

Suray ben boyama işi yapmıyorum artık, daha önce AE101 varken ön göğüste bende aynı şekilde gri boyadım , çokta şık oldu ama satarken sökmek istediğinde sökülmüyor işte geri dönüşümü yok, ben Carbon kaplamaya devam diyorum :D yada gri renkte reklamcı folyoları ile :D

mesut bunu bilmessen ölürsün dimi :) birşeyide bilmeyi ver...herşeyi sen biliyosun  :lol: :lol:(inceespriyapanadamsmileyi)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
Muhammet abi AE101 varken öyle ebay bilmezdim paypal bilmezdim Carbon bilmezdim :D sene 97 ile 2004 arası :D ee ozamanlar gençliğinde verdiği gaz ile konsolu boyadım valla :D ayrıca bende Seat vardı sıcağa dayanıklı boya ile motor üst kapağını bile kırmızıya boyamıştım ben :D sen ne diyosun yahu :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Muhammet abi AE101 varken öyle ebay bilmezdim paypal bilmezdim Carbon bilmezdim :D sene 97 ile 2004 arası :D ee ozamanlar gençliğinde verdiği gaz ile konsolu boyadım valla :D ayrıca bende Seat vardı sıcağa dayanıklı boya ile motor üst kapağını bile kırmızıya boyamıştım ben :D sen ne diyosun yahu :D :D
:zombi:
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
_street monsteer_oo1
2012 ford transit connect silver   loading...