0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aga 10 numara olmuş yaa
Suray yeğenin gerçekten çok yetenekliymiş.Sağı solu söküp mü yapıyor sökmeden mi boyuyor.Bence 2 araçta on numara olmuş.Üzerinde az oynasa sticker falan dahada güzel olur..Kayanın dediği gibi harika eline koluna sağlık.
..teşekkürler Tuncay.bütün parçaları sökerek boyuyor.hatta araçları o halde gördüğümde nasıl toplayacağı konusunda şüphelerim vardı .opelde ki gösterge ve diğer bazı yerlerdeki mavi ışıklandırmalarda onun eseri ...
Abi becerikli adamın hali başka.Ben yapsam o işi kesin sökerken kırarım boyarkende heryeri boyarım adam biliyor işi vallla.Bizim corollalara da el atsa bari yavaştan yavaştan..
bu arada AE101 ciler hız göstergesinin çevresindeki, yuvarlak halkalı plastik parçayı söküp bu şekilde boyayabilirsiiz ben yapmıştım acayip şık duruyor
Evet Osman, ben daha önce yaptım, kadranın üstünde bir vida var onu söküp kadranı dışarı doğru çek arkasındaki kabloları çıkar, kadranı tam söktüğün zaman, öndeki plastik camı açmak için kenarlarında tırnaklar var ordan kurtarırsan tırnakları göstergenin içine ulaşıyorsun,
bizimlede paylaş fotoları işi bitirnce Osmancım birde nasıl yaptığınıda anlatırsın detaylı değilmi ?
Suray ben boyama işi yapmıyorum artık, daha önce AE101 varken ön göğüste bende aynı şekilde gri boyadım , çokta şık oldu ama satarken sökmek istediğinde sökülmüyor işte geri dönüşümü yok, ben Carbon kaplamaya devam diyorum yada gri renkte reklamcı folyoları ile bu arada AE101 ciler hız göstergesinin çevresindeki, yuvarlak halkalı plastik parçayı söküp bu şekilde boyayabilirsiiz ben yapmıştım acayip şık duruyor
Muhammet abi AE101 varken öyle ebay bilmezdim paypal bilmezdim Carbon bilmezdim sene 97 ile 2004 arası ee ozamanlar gençliğinde verdiği gaz ile konsolu boyadım valla ayrıca bende Seat vardı sıcağa dayanıklı boya ile motor üst kapağını bile kırmızıya boyamıştım ben sen ne diyosun yahu