Gönderen Konu: mmt arızalarına toyotanın bir yaklaşımı var mı ?  (Okunma sayısı 1316 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
 arkadaşlar bir tek ben de var  sanıyordum ama şu anda öğrendim ki toyota arabalarında mmt arızayarı kronikleş miş durumda benim arabam  2. kez servise çekildi ve sorun  yine  mmt arızası yani ısınmaya bağlı baskı balata yanması ve komplikasyonları yarın muhtemelen 2.000 tl faturayı önüme sunup karar vermemi isteyecekler . şunu merak ediyorum yada bilmek istiyorum parayı verip mi mahkemeye gideyim yoksa davayı açtıktan sonra mı parayı vereyim.
   garanti kapsamında değişseler ne fark edecek bu araç bir özürlününün(ben özünrlüyüm de, çoğunlukla unutuyorum) kullanımına uygun değil ki .bize otomatik vites formatında diyerek bunu sattılar ama değilll.toyota mmt şanzımanların ısınma probleminin çözümüne yönelik bir çalışması var mı ?
         konuya vakıf olan arkadaşlardan acil öneri/cevap bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: mmt arızalarına toyotanın bir yaklaşımı var mı ?
« Yanıtla #1 : Eylül 22, 2010, 23:51:20 »
satın gitsin ben öyle yaptım.
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Eylül 26, 2010, 15:38:15 »
Davanı aç hakkını ara kardeşim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 30, 2010, 10:35:28 »
hocam bencede siz o arabayı satın bendede var aynısından ama ben memnunum. bu araba düz şanzıman ben bunu bilerek aldım ama otomotik değil yani otomotik şanzıman değil araba yokuşta geri kaçar. birde aldığınız yer size yanlış bilgi vermiş otomitik diye, neyse ben bu arabanın sizi bunaltacağı kanısındayım.
araba sen sürmeye başladıktan sonra arkan,da bıraktıkların ve tanımadıkların düşünülerek kullanılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 87000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 30, 2010, 11:09:44 »
toyota nın mmt ile ilgili çalıştığını duydum. bu konuda eminim ki ya kısa sürede çözerler yada kaldırırlar. hatta bilirsiniz benzinlide de mmt vardı geçen sene tam A/T e geçtiler.....
ama ne aşamada çalışmaları bilmiyorum.
Cihan Şenol
2011 Corolla 1.33 Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 30, 2010, 12:11:41 »
arkadaşlar bir tek ben de var  sanıyordum ama şu anda öğrendim ki toyota arabalarında mmt arızayarı kronikleş miş durumda benim arabam  2. kez servise çekildi ve sorun  yine  mmt arızası yani ısınmaya bağlı baskı balata yanması ve komplikasyonları yarın muhtemelen 2.000 tl faturayı önüme sunup karar vermemi isteyecekler . şunu merak ediyorum yada bilmek istiyorum parayı verip mi mahkemeye gideyim yoksa davayı açtıktan sonra mı parayı vereyim.
   garanti kapsamında değişseler ne fark edecek bu araç bir özürlününün(ben özünrlüyüm de, çoğunlukla unutuyorum) kullanımına uygun değil ki .bize otomatik vites formatında diyerek bunu sattılar ama değilll.toyota mmt şanzımanların ısınma probleminin çözümüne yönelik bir çalışması var mı ?
         konuya vakıf olan arkadaşlardan acil öneri/cevap bekliyorum.

garantiniz devam ediyorsa mmt ile tüm arızalı parçalar yetkili servis tarafından değiştirilmek zorunda, garantiniz bitmiş ise bedeli ödemek zorundasınız, ancak bu mmt sorunu ile ilgili çok sayıda şikayet mevcut bunu bazı kart değişimleri ile giderildi, onarım sonrası da yine bu tip bir sorun yaşarsanız hakkınızı dava açarak arayabilirsiniz
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.