0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben eski arabama Cenmax'tan alarm taktırmıştım. sustalı anahtarı onlara yaptırdım.Anahtarı dışarıdaki anahtarcıya kopyalattırdım. Fakat yayı çabuk gevşediği için verimli olmadı.
Tolga beye katılamıyorum (Tabiki Orjinali dışında) bence çok rahat bulursun abi ben Düzce'de bulduysam sen istanbulda ohoooo Adı üstünden Düzce'de dedim sen istanbul dışı zor diyorsun malesef bu koşullarda yardımcı olamayacağım Ben 3 yıl önce yaptırdım çokta memnunun...Ayrıca geçen ay arkadaşın Ceratosu için yaptırdık 25 tlye gayette orjinal ben öyle güzel birşey çıkacağını beklemiyordum ne yalan söyliyim kıskandım
ahmet kardeşim ne yaptın sen düzce şehirdışımı yahu anne tarafından memleketim sayılır bu 1 bana otomobil ile ilgili en kaliteli işçiliği nerden alabilirim diyenlere direk düzce diyorum ki eski aracımızı olan daha doğrusu babamın aracı neyse farketmez zaten tek oğluyum düzcede çürümeden sebep kaporta boyaya soktuk. araba 2 aya yakın kaldı ama o ustanın ellerini bırak öpmeyi yalaysım geldi. buda 2 yani düzcede bulamıyacamda nerde bulacağım...?Ben sadece işim kısdan hallolsun diye söyledim. Ama bak verdiğim bilgiler çok faydalı oldu benim için varmı verebileceğin bir marka bakayım burdan olmazsa bir adapazarı seferimde hem çayını içeyim hemde bu işi çözeyim
Hehhh şunu bileydin derler ya abi Aynen Düzce sanayiye güvenirim Arkadaş nerede yaptırdı gerekli bilgiyi alıcam senin için Ayrıca herzaman beklerim çay çorba yeterki gel sen Bu arada benim anahtarı yaptırdğım bir yer var dükkan sahibi biraz uçuk yani o delilikle dehalık arasındaki çizgide gidip geliyor Yazın gelen almancı A8i bile tamir ediyordu immobilizer filan dinlemeden
Ölee indirir binririzi orji olur Emre abim bu işin içinden yetişme o daha iyi bilir Ben çıraklıktan öte gidemedim zenaayide Hala daha hergün sanayideyim akşama kadr boş laklak Taze bilgi geldi abi Kopyalama ile yaptırmış o tek anahtar 40 lira Anahtar çok hoş focus anahtarının aynısı foto eklicem birazdan....Toyota amblemliside oluyor Uploaded with ImageShack.us
Orayada bakarız abi sorun değil Hatta önceki gün Alper başkanla önünden geçtik burasıymış merkez demişti dikkatini çekmişti Regiyle farklı konularda çalıştım kapı kilit motoru vs ama bu konuda çalışmadım daha önce, fiyatların cüzi olacağını sanmıyorum umarım yanılıyorumdur...
Regiyle farklı konularda çalıştım kapı kilit motoru vs ama bu konuda çalışmadım daha önce, fiyatların cüzi olacağını sanmıyorum umarım yanılıyorumdur...