0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum. daha doğrusu fınfık için köye gitmiştim ve köyde internet ve bilgisayar yok o yüzden giremedim.aracımın yağ değişim zamanı geldi 125 binde değiştirmiştim şuan aracım 130 bin oldu tam olarak . ve 5 bin KM. de 4 litre yağ bitti.bu yağ eksiltmemesi için ne yapmalıyım kesinlikle aracıma segman attırmam. en sonki yağ değişiminde doublerayt kullanıldı. ama işe yaramadı.kullandığım yağ ise castrol 20-50 gtx. şimdi araştırırken mobil 10-60 yağ yakma eksiltme sorununa power bor ile gideriyor yazıyor. bilen arkadaşlar veya kullananlar varmı aramızda ?yağ değişimini istanbul/kağıthane shell istasyonunda yaptırıyorum.
3 senede 2 keremi yağ değişimi yaptırdın ?arabayı alalı 5 ay oldu 3 kere yağ değişimi yaptırdım :s
şimdi araştırırken mobil 10-60 yağ yakma eksiltme sorununa power bor ile gideriyor yazıyor.
Aynen doğrudur.Bizim ustamızda bunu öneriyor vvt-i lara.Sorunu çözüyormuş.
kısaca şöyle diyebilirmiyiz castrol 10-40 yağ+bor power ile işimiz halloluyor öylemi! doğrumu anladım.
castrol 10-40 birde bor power ile deneyelim dedi usta. aynı yerde değiştirmiştim aracı tanıdı hemen.daha once 20-50 koyulmustu.. uzun yolamı cıktın fln dedı. evt dedım araç 190 dan aşşağı inmedi hiç fln dedim o zamn bu kadar eksiltmesi normel dedi. birde havalar sıcak zaten dedi. bakaLım birde böle deneyelim.
Bora gerek yok arkadaşım ustayada benden selam. Sürekli kesicide bile gitsen 5 binde 4lt yağ eksiltmek normal değildir.Bu motorlara 20/50 felan konulmaz mineral bazlıdır eskidir.
+1 Sonuna kadar katılıyorum.Bu arada Samet kardeş, o araçların kronik sorunudur yağ yakmak.Bagajınızda daima yağ bulundurun
Alperen abi sizin kaslar yakmıyor sizde efsaneye göre konuşuyorsunuz bizimkinde denendi oldu