0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar,Öncelikle geçmiş olsun. Toyota ya da başka bir aracın farkedeceğini düşünmüyorum, bu rekabet piyasasında herkes aynı kalınlıkta çelik vs kullanıyor, biri daha ince kullansa hemen ortalık velveleye verilir.[/quote]
serkan abi bu ara sende cılgın vosvoscu ruhu goruyorum hayırdır [/quote]
[/quote]ilgilenen arkadaşlar hepinize teşekkürler
Bülent Bey e sonuna kadar katılıyorum.Ama Toyota'nın saç kalınlığının ince olduğunu bende biliyorum.. En azından Volkswagen e göre ince olduğuna eminim..[/quote]Sac kalinligin daha düsük oldugunu cok sanmiyorum.Ama baska faktörlerde mevcut. Ne tarz bir malzeme oldugu (celik), ne form verildi vs vs.Yoksa soba borusu gibi sac'dan yapilma arabalari egip bükerek sasiyi olustuyorlar. Bir servise gidip elinize bir arabanin yan direk sacini almanizi tavsiye ederim. (a b c sütününü kasdediyorum). O kadar abuk sabuk bir histir ki, o kadar sac parcasinin egilip bükülerek aracin sagi veya solu oldugunu görmek. Ve dolu'dan etkilenen araba icinde gecmis olsun. Ben doludan etkilenmis ve göcmüs bmw'ler, mercedesler, audilerde gördüm; hatta VW lerde. Sans iste. Yaptirma konusunda kasko varsa yapilabilir. Boyatma yok kazali derler söyle böyle derler diye ilerde dert edecekseniz ugrasmayin. Ben kimseyi takmam boyatirdim. Fotograflarini da ceker isteye gösterirdim. Hala yok boyali kardesim diye israr edeni kovalarim. Gitsin baska araba alsin.
Sac kalinligin daha düsük oldugunu cok sanmiyorum.Ama baska faktörlerde mevcut. Ne tarz bir malzeme oldugu (celik), ne form verildi vs vs.Yoksa soba borusu gibi sac'dan yapilma arabalari egip bükerek sasiyi olustuyorlar. Bir servise gidip elinize bir arabanin yan direk sacini almanizi tavsiye ederim. (a b c sütününü kasdediyorum). O kadar abuk sabuk bir histir ki, o kadar sac parcasinin egilip bükülerek aracin sagi veya solu oldugunu görmek. Ve dolu'dan etkilenen araba icinde gecmis olsun. Ben doludan etkilenmis ve göcmüs bmw'ler, mercedesler, audilerde gördüm; hatta VW lerde. Sans iste. Yaptirma konusunda kasko varsa yapilabilir. Boyatma yok kazali derler söyle böyle derler diye ilerde dert edecekseniz ugrasmayin. Ben kimseyi takmam boyatirdim. Fotograflarini da ceker isteye gösterirdim. Hala yok boyali kardesim diye israr edeni kovalarim. Gitsin baska araba alsin.[/quote]