0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
metecan abi 1-2 hafta daha bekleyemedin mi ya gitti gidecek bizim kötü passaatda. senin arabanı almayı çok istiyordum. kısmet değilmiş.
arkadaşlar aracın son pazarlık olarak ve çok iyi tanıdığım birine kıyak geçererk 2003 model 1.6sol corollamı 19500 tl'ye bıraktım ama hala aranızdayım çünkü başlıktada belirtildiği gibi annemde v6 bir land crouser parado var. araç manyak 2005 model gümüş gri. gazına dokunmayta korkuyorum. otomatik vites. araç uçuyor. fakat bu aralar kullanamıyorum. ben abamın yanında çalıştığımdan ve işler yoğun olduğundan annemi pek sık göremiyorum. sizce lancer nasıl araçtır. 2006 model yedek araç olarsk kullanılan plus lancer olan ve 44000 kmde olan bir araç.araca lpg takılmamış ama ben takmayı düşünüyorum. sizce hangi lpg. lancer corollayı aratırmı. şimdi,den teşekkürler.
aramızda kalabilmen için annende landcruiser olmasına gerek yok ki, araba satan herkes ayrılırsa formun tadımı kalır...
murat bey abicim ztn ayrılma niyetim yok. Türkiyede böyle cana yakın olan ve üyeleri cana yakın olan forum yok olmnayacakta.
Metecan Bey.Lancer Mıtsubıshı Lancer mi?Enişte de var.Fiyatına göre çok iyi bir araba.Rahat,atak,sağlam.Piyasası zayıf.Malum ucuz al ucuz sat.