0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yasemin Hanım haklısınız ama yinede N73 den ben gündüz çekimlerinde çok memnunum.. Ama tabiki gerçek fotoğraf makinaların yerini tutamazlar.. Mesela Canon SLR Nikon SLR makinaların...[/quote]İşlevlerini tam yapsalar ne güzel olucak! Benim yaş günümde ağabeylerim Kodak Easy Share Z8858.1 5X kameralı fotoğraf makinesi almışlar! Yeterince fotograf çekemedim. Bu yüzden çekimler nasıl onu bilemiyorum. Güzel sonuç alabilirmiyim acaba? Herhangi bir bilginiz var mı?
nokia alcaksan fiyatına katlanacaksın sonuna kadar kullancaksın ama bunu unutmayın[/quote]Umut Bey, Tabiki Nokia güzel marka! Benim de telefonumun markası... Ama sonuna kadar kullanılmıyor maalesef! Çünkü dünya para verip aldığınız cep telefonu bir yenisi çıktımı hemen demode oluveriyor. Üstüne üstlük bir sonraki yıl aldığınız fiyatın daha da altına düşüyor!Bir bakmışsınız ki sudan ucuz oluvermiş.
ben nokia dan şaşmam bana görede sony ericsson ses kalitesi açısından iyi olabilir oda sony sayesinde ama görüntü kalitesine baktığınızda nokia lar katkat daha iyi özellikle s 60 işletim sistemi kullananlar[/quote]S60 serisi bende kullandım versiyon 1-2-3 hepsini kullandım, hiçbirinden kimse memnun değil bence en kötü işletim sistemi, kolaylıkları var ama telefon donduktan sonra kendi kendine kapandıktan sonra yavaş çalıştıktan sonra kıymeti yok.Tek tük kullanıcıya sorun çıkarmıyo herkese sorun çıkarıyo çok sorunlu bi telefon.Ama kullanışlı bi telefon gerçektende.Sony Ericsson öyle değil mesela fiyatı uygun ,işletim sistemi hızlı ,anakart ve işlemcisi çok sorunsuz ve nokiadan daha hızlı çalıştırıyo uygulamaları.Foto kalitesi ve ekran kaliteside cabası.