0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir insan araba cizmekten ne zevk alır acaba
geçmiş olsun hasan abi :(bir insan araba çizmekten zevk almaz bu soruyu birde hayvanlara sormak lazım.
Geçmiş olsun...Dün ve bugun gözümün önünde 2 kaza oldu.İlkinde bayan sürücü park halındekı yenı casa corollanın sol arka çamurluktan ön çamurluga 2 kapı dahıl yırtarak geçti ve kaçtı.Diperinde gene bayan sürücü vito ile carevellanın arka çamurluk ve aynasını aldı ve gene kaçarak gitti.yahu kaza yapıyorsunuz neden kaçarsınız.Ikıside bayan üstelık ve belki inanmazsınız ama haftada en az 5 bayan kazası göruyorum.Yazıkkkkkkk.
bunları yakalayıp birer birer .........
beterin beteri var desenize, arabayı park ederken 10 kere düşünüyorum, ya biri takarsa, çizerse vs. hanımda dalga geçiyor benimle "arabası pek kıymetli" diye. arabanın ne olduğu veya kaç para olduğu önemli değil, küçük bi çizik uykularımı kaçırıyor benim, üzülüyorum, üstelik sadece kendi arabam için de değil, tüm arabalar benim arabam kadar kıymetli benim gözümde.herkese çok çok geçmiş olsun, savunmasız arabayı çizen bulur belasını ben buna eminim.yalnız mesut, sana tavsiyem o bebelerin evine tek başına direk gitme, bi ön araştırma yap en azından, mazallah Ankara çinçin gibi bi mahalleyse uzak dur derim ben...
arkadaar herkese tesekkür ederim beni biraz olsun rahatlattınız 27 eylul tarihine auto king randevu aldım lokal boya yapacaklar cizik sekilde görünce sinirleniyorum tekrar allah belalarını versin yapanın.
yalnız mesut, sana tavsiyem o bebelerin evine tek başına direk gitme,