0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar ne diyecegimi bilemiyorum sabah kalktım kızımı okula bırakacam bir baktım arabanın arka sol kapıyı çizmiş serefsizin biri elleri kırılsın insallah 2 yakası bir araya gelmez insallah kötü durumdayım ne yapacagımı bilemiyorum yardım lutfen nedir bu servet emek düsmanlıgı anlamiyorum 3 üncü oldu bunla arabadan iyice sogudum sonunda sahin alıp binicem
Hasan bey çok geçmiş olsun, benimde dün gece başıma bi olay geldi,dışarıdan birkaçtane anne ve babası belirsiz çocuk sesi geldi ne demek istediğim anlaşılmıştır heralde, bende hemen cama çıkıp biraz onlara baktım, aralarından biri benim aracıma doğru birşey fırlattı ve ön camımda pattt diye bir ses ve rkasından cam kırıkları, camdan küfredip hemen dışarı fırladım 3 4 sokak kovaladım ama kaçtılar, daha sonra garip hareketli birini gördüm yolda yakaladım biraz sordum soruşturdum tabi pek nazikçe değil, çocukları tanıyormuş isimlerinide öğrendim , oturdukları yerleride, en yakın zamanda gidip kendilerini ziyaret edip en içten dileklerimi yumruklarım ve yanıma alacağım haydari ile kendilerine ileticem en güzelinden Allaha şükür arabaya birşey olmamış ben ön cama tuğla fırlattılar zannettim meğer fırlattıkları şey 2 tane florasan lamba imiş uzun olanlardan, ama o anı hiç unutmuycam ve çocukları yakalayınca onlarında unutmaması için elimden geleni yapıp kendilerinde güzel bir hatıra bırakıcam kesinlikle
Çok geçmiş olsun, pis durum gerçekten...Ama yine de beddua etmeyin, inanırım ben öyle şeylere, zaten bulurlar belalarını ilahi adalet var:))
geçmiş olsun, bilin ki aracı yeni aldığınız için çekememişlerdir... aracın çizik fotolarını paylaşırsanız, çiziğin giderilmesi konusunda en azından yardımcı olurlar...sana da çok geçmiş olsun mesut... akşam akşam macera yaşatmışlar... yarın öbürsü gün daha da kötü zarar verebileceklerini unutma... sakal-bıyık meselesi biraz
Sağol Muhammet abi ama hiçbir halt edemezler, ben aracımı herzaman babamın garajında tutarım normalde, dün arabayla işim vardı biryere gittim geldim sonrada babamların garaja gitmeye üşendim apartmanın önüne bıraktım. normalde oraya hiç koymam.