Gönderen Konu: allah ... versin  (Okunma sayısı 2683 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 advance multidrive S
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 56 kere teşekkür etti
  • 98 kere teşekkür edildi
allah ... versin
« : Eylül 21, 2010, 13:10:13 »
arkadaslar ne diyecegimi bilemiyorum sabah kalktım kızımı okula bırakacam bir baktım arabanın arka sol kapıyı çizmiş serefsizin biri elleri kırılsın insallah 2 yakası bir araya gelmez insallah kötü durumdayım ne yapacagımı bilemiyorum yardım lutfen nedir bu servet emek düsmanlıgı anlamiyorum 3 üncü oldu bunla arabadan iyice sogudum sonunda sahin alıp binicem >:(

Toyota Club Türkiye

allah ... versin
« : Eylül 21, 2010, 13:10:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: allah ... versin
« Yanıtla #1 : Eylül 21, 2010, 13:18:07 »
Geçmiş olsun Hasan Abi. Toplumumuz yozlaşıyor. İnsani değerler yitirilmek üzere. :(
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 21, 2010, 13:20:37 »
Geçmiş olsun abi :(

Ne diyeceğimi bilemiyorum :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Eylül 21, 2010, 13:24:54 »
Geçmiş olsun abi 1ay önce aynı şeyi bende yaşadım çok sinir bozucu anlatılmaz   >:(
Sah7e

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 21, 2010, 13:29:52 »
Hasan bey çok geçmiş olsun, benimde dün gece başıma bi olay geldi,

dışarıdan birkaçtane anne ve babası belirsiz çocuk sesi geldi ne demek istediğim anlaşılmıştır heralde, bende hemen cama çıkıp biraz onlara baktım, aralarından biri benim aracıma doğru birşey fırlattı ve ön camımda pattt diye bir ses ve rkasından cam kırıkları, camdan küfredip hemen dışarı fırladım 3 4 sokak kovaladım ama kaçtılar, daha sonra garip hareketli birini gördüm yolda yakaladım biraz sordum soruşturdum tabi pek nazikçe değil,  çocukları tanıyormuş isimlerinide öğrendim , oturdukları yerleride, en yakın zamanda gidip kendilerini ziyaret edip en içten dileklerimi yumruklarım ve yanıma alacağım haydari ile kendilerine ileticem en güzelinden >:(

Allaha şükür arabaya birşey olmamış ben ön cama tuğla fırlattılar zannettim meğer fırlattıkları şey 2 tane florasan lamba imiş uzun olanlardan, ama o anı hiç unutmuycam ve çocukları yakalayınca onlarında unutmaması için elimden geleni yapıp kendilerinde güzel bir hatıra bırakıcam kesinlikle >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • hayırlısı...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #5 : Eylül 21, 2010, 13:35:54 »
bir insan araba cizmekten ne zevk alır acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 21, 2010, 13:36:36 »
Çok geçmiş olsun, pis durum gerçekten...
Ama yine de beddua etmeyin, inanırım ben öyle şeylere, zaten bulurlar belalarını ilahi adalet var:))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 21, 2010, 13:41:15 »
arkadaslar ne diyecegimi bilemiyorum sabah kalktım kızımı okula bırakacam bir baktım arabanın arka sol kapıyı çizmiş serefsizin biri elleri kırılsın insallah 2 yakası bir araya gelmez insallah kötü durumdayım ne yapacagımı bilemiyorum yardım lutfen nedir bu servet emek düsmanlıgı anlamiyorum 3 üncü oldu bunla arabadan iyice sogudum sonunda sahin alıp binicem >:(

geçmiş olsun, bilin ki aracı yeni aldığınız için çekememişlerdir... aracın çizik  fotolarını paylaşırsanız, çiziğin giderilmesi konusunda en azından yardımcı olurlar...

dışarıdan birkaçtane anne ve babası belirsiz çocuk sesi geldi ne demek istediğim anlaşılmıştır heralde, bende hemen cama çıkıp biraz onlara baktım, aralarından biri benim aracıma doğru birşey fırlattı ve ön camımda pattt diye bir ses ve rkasından cam kırıkları, camdan küfredip hemen dışarı fırladım 3 4 sokak kovaladım ama kaçtılar, daha sonra garip hareketli birini gördüm yolda yakaladım biraz sordum soruşturdum tabi pek nazikçe değil,  çocukları tanıyormuş isimlerinide öğrendim , oturdukları yerleride, en yakın zamanda gidip kendilerini ziyaret edip en içten dileklerimi yumruklarım ve yanıma alacağım haydari ile kendilerine ileticem en güzelinden >:(

Allaha şükür arabaya birşey olmamış ben ön cama tuğla fırlattılar zannettim meğer fırlattıkları şey 2 tane florasan lamba imiş uzun olanlardan, ama o anı hiç unutmuycam ve çocukları yakalayınca onlarında unutmaması için elimden geleni yapıp kendilerinde güzel bir hatıra bırakıcam kesinlikle >:(

sana da çok geçmiş olsun mesut... akşam akşam macera yaşatmışlar... yarın öbürsü gün daha da kötü zarar verebileceklerini unutma... sakal-bıyık  meselesi biraz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Eylül 21, 2010, 13:42:18 »
Çok geçmiş olsun, pis durum gerçekten...
Ama yine de beddua etmeyin, inanırım ben öyle şeylere, zaten bulurlar belalarını ilahi adalet var:))

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 21, 2010, 13:47:14 »
geçmiş olsun, bilin ki aracı yeni aldığınız için çekememişlerdir... aracın çizik  fotolarını paylaşırsanız, çiziğin giderilmesi konusunda en azından yardımcı olurlar...

sana da çok geçmiş olsun mesut... akşam akşam macera yaşatmışlar... yarın öbürsü gün daha da kötü zarar verebileceklerini unutma... sakal-bıyık  meselesi biraz

Sağol Muhammet abi ama hiçbir halt edemezler, ben aracımı herzaman babamın garajında tutarım normalde, dün arabayla işim vardı biryere gittim geldim sonrada babamların garaja gitmeye üşendim apartmanın önüne bıraktım. normalde oraya hiç koymam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #10 : Eylül 21, 2010, 13:49:12 »
çok geçmiş olsun
adamın başınıda belaya sokar bunlar
trafikte HAKKINI değil AKLINI kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 21, 2010, 13:58:23 »
abi çok geçmiş olsun şerefsiz kansız itler..elleri kırılsın yüzleri gülmesin bu dünyada..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 21, 2010, 14:05:04 »
Çok geçmiş olsun abi. :(      >:(

Bizim mahalle' de çizmiyorlar ama bu nalet olası  yeşilyurda gittiğimizde çizmişler, yaklaşık 50 cm  arka sağ kapıdan tampona doğru...  Allah' tan kapıdakiler kılcak çizikdi de pasta ile çıktı ama tamponda ki çıkmadı  >:( orayı iyice bastıra bastıra çizmiş, sabah alarm ötüyordu ama gidip bakmaya üşendim, kalktım ama gidemedim... :(   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 21, 2010, 16:25:25 »
geçmiş olsun. galiba daha önceden bi daha çizmişlerdi?
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Eylül 21, 2010, 17:09:48 »
Sağol Muhammet abi ama hiçbir halt edemezler, ben aracımı herzaman babamın garajında tutarım normalde, dün arabayla işim vardı biryere gittim geldim sonrada babamların garaja gitmeye üşendim apartmanın önüne bıraktım. normalde oraya hiç koymam.

sen yine dikkat et mesut, ne olur olmaz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 21, 2010, 17:36:21 »
Geçmiş olsun beyfendi.Maalesef nekadar özenirseniz okadar çok oluyor.Ben o yüzden kolay kolay yıkamıyorum zatenn.

dışarıdan birkaçtane anne ve babası belirsiz çocuk sesi geldi ne demek istediğim anlaşılmıştır heralde, bende hemen cama çıkıp biraz onlara baktım, aralarından biri benim aracıma doğru birşey fırlattı ve ön camımda pattt diye bir ses ve rkasından cam kırıkları, camdan küfredip hemen dışarı fırladım 3 4 sokak kovaladım ama kaçtılar, daha sonra garip hareketli birini gördüm yolda yakaladım biraz sordum soruşturdum tabi pek nazikçe değil,  çocukları tanıyormuş isimlerinide öğrendim , oturdukları yerleride, en yakın zamanda gidip kendilerini ziyaret edip en içten dileklerimi yumruklarım ve yanıma alacağım haydari ile kendilerine ileticem en güzelinden >:(

Mesutcum geçmiş olsun  kardeş.Muhammet abini dediği gibi uğraşma itle çakalla..İnsan olsalar o hareketi yapmazdı..Bir laf söylesen anlamaz mahlukat
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 21, 2010, 17:46:06 »
Allaha havale ediyorum böyle insan olmadıkları. NAsıl bir zevk alıyorlarsa bunlardan. Yüreğin yetiyorsa gel benimle paylaş sorununu gidip arabaya ne diye zarar veriyorsun ki. Sonuçta milli bir servet ve israf.
Allah böyle ş.sizlerin şerrinden korusun hepimizi.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #17 : Eylül 21, 2010, 18:10:35 »
Geçmiş olsun :( Allah yapan veya yapanlara cezasını versin...... :@

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: allah belalarını versin
« Yanıtla #18 : Eylül 21, 2010, 18:13:54 »
bunları yakalayıp birer birer .........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 21, 2010, 18:17:01 »
Geçmiş olsun...Dün ve bugun gözümün önünde 2 kaza oldu.İlkinde bayan sürücü park halındekı yenı casa corollanın sol arka çamurluktan ön çamurluga 2 kapı dahıl yırtarak geçti ve kaçtı.Diperinde gene bayan sürücü vito ile carevellanın arka çamurluk ve aynasını aldı ve gene kaçarak gitti.yahu  kaza yapıyorsunuz neden kaçarsınız.Ikıside bayan üstelık ve belki inanmazsınız ama haftada en az 5 bayan kazası göruyorum.Yazıkkkkkkk.
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..