0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ercü sende düzenleyememişsin resimleri bu arada özel mesajıma cevap vermedin
Abi düzenlemeye çalıştım olmadı abi ben hala inceliyorum nasıl takılır nasıl yapılır çözmüş değilim sizin boru bikere dikdörtgen :S
guzel kazasız belasız surusler..
Yanlız bizim çok sevdiğim forumumuzun abisi A.C.D.'nin arabasının adıda corollove ve oda eskişehirde okuyor
Yunus kardeşim yanlış anlamada benim arabamın adı uzun yıllardır var... Sende önceden foruma üyeydin fotolar vardı ama aracının bi adı yoktu... Şimdi ismi var be yazış stilleri bile aynı... Başka birşey dememe gerek var mı
evet resimleri yeniledim Eskişehir'demi ? Ahmet beyin resimdeki [corollove] 'ı hiç görmedim burda :S
Yanlış anlaşılcak bi durum yok, Ben isim olarak kullanmadım, konu açarken konu başlığı olarak aklıma Corollove geldi, corollove'ı isim olarak kullandığını görmedim, değiştirilebiliyorsa değiştiriyim
Evet Eskişehirdeyim bende Pek gören olmaz ya Eskişehir trafiğine yollarına ve sürücülerinin yüzde 90ına sürekli küfür ettiğim için pek kullanmıyorum evin önünde dururdu... Yani öyle haller civarında park edip müzik dinlemem ve üniversite caddesinde ve havelka taps önünde günde 50 tur atmam Benim için sıkıntı yok dilersen ilk mesajındaki değiştir butonundan değiştirebilirsin Emre abeeeeyy senin bu orjin fikirlerine bayulayrum olaaa rAAAsimleri bekliyorum 4*4/4 gözle
Hayır'dır Eskişehir'li sürücülere neden küfür ediyorsun, nabalım kardeşim İst. kadar büyük şehir değil 10 dkkada şehirde 1 tur atabiliyorsun okul bitti galiba ?
Eğer altı alçak bir araban varsa ve sende arabana gerçekten değer veriyorsan ve olduğun şehirde araçların gidecek yeri olmadığı halde heryere park yapıp aaa burası aşk şehri diyorlarsa ve bu şartlara rağmen raylardan yavaş geçerken arkandan korna çalıp artistlik yapana ve araçtan indiğinde yoluna devam eden davarlar varsa sende küfretmezmisin...Okul bitmedi daha 2 sene oralardayım nasipse
o konuda haklısın, haırlısıyla bitirirsin umarım
Eyvallah hayırsız işimiz yok çok şükür Sen ne iş yapıyorsun Eskişehirde