0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alper bey okuyorum suanda o kısımı da.. ama mahmut bey gibi kullanan kişilerin suan ki yeni görüşleri benim için daha yararlı olucak tesekkr ederim .
mahmut bey ben 2 araç arasındayım suanda ya 2009 2010 focus titaium tdci yada aynı model corolla elegant d4 d .. bir de bisey sorucam 2009 corolla elegant ı satıp nedn 2010 comfort aldnz elegant la comfort arasında ki fark ne acaba..
öncelikle hoş geldiniz ben 2009 model dizel elegantımı 2 ay önce satıp 2010 makyajlı dizel comfort extra aldım.comfort extra yı almadan öncede gidip bir sürü araca baktım ama hiç birini corolla kadar beyenmedim baktığım araçlar ise renault lagunarenault megane sport tourerrenault grande scenicford focusford cmaxcitroen c4-c5peugeot 308,407hyundai i30opel astra ,astra sedanfiat bravo,fiat lineayukarda yazdıklarım araçların hepsini bayilerinde gidip inceledim bana fiyat,konfor,yakıt ekonomisi,kalite,sorunsuzluk bakımından en uygunu yine toyota corolla olduğuna karar verdim ve aldım.bide ben 2009 da ilk corollamı aldığımda hiç bir arabayı gidip incelememiştim çevremdekiler niye şunu almadın niye bunu almadın bu daha iyiydi diye kafamı karıştırmışlardı . o yüzden 2. aracımı alırken nerdeyse incelemediğim araç kalmamıştı ama boşuna uğraşmışım .ama benim sana tavsiyem git sende incele öyle al. bu arada yazdıklarım araçlar içinde corolladan daha donanımlı araçlar da var ama fiyatlarına baktığımda o aradaki farka ve toyotanın sorunsuzluğuna deymeyeceğine karar verdim
bu sözlerin üstüne ne denir ki..tebrikler
mahmut bey ben 2 araç arasındayım suanda ya 2009 2010 focus titaium tdci yada aynı model corolla elegant d4 d ..