Gönderen Konu: yeni kasa corolla d4d elegant almayı düsünüyorum da..  (Okunma sayısı 2903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi

corolla d4 d alıcam inş yakıt sarfiyatı ,yol tutuşu ,konforu ,güvenliği konusunda sürekli güzel sözler duyuyorum birde forum da işin ehli kişilere danışayım dedim.. sizin düşünceleriniz nelerdir acaba kullanan veya bir yakının bu tarz bir arabası ve memnun kalmadıgı bir yanı varmıdır ??? 

yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni kasa corolla d4d elegant almayı düsünüyorum da..
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2010, 16:59:24 »
öncelikle hoş geldiniz ben 2009 model dizel elegantımı 2 ay önce satıp 2010 makyajlı dizel comfort extra aldım.
comfort extra yı almadan öncede gidip bir sürü araca baktım ama hiç birini corolla kadar beyenmedim baktığım araçlar ise
renault laguna
renault megane sport tourer
renault grande scenic
ford focus
ford cmax
citroen c4-c5
peugeot 308,407
hyundai i30
opel astra ,astra sedan
fiat bravo,fiat linea
yukarda yazdıklarım araçların hepsini bayilerinde gidip inceledim bana fiyat,konfor,yakıt ekonomisi,kalite,sorunsuzluk bakımından en uygunu yine toyota corolla olduğuna karar verdim ve aldım.

bide ben 2009 da ilk corollamı aldığımda hiç bir arabayı gidip incelememiştim çevremdekiler niye şunu almadın niye bunu almadın bu daha iyiydi diye kafamı karıştırmışlardı . o yüzden 2. aracımı alırken nerdeyse incelemediğim araç kalmamıştı ama boşuna uğraşmışım .
ama benim sana tavsiyem git sende incele öyle al. bu arada yazdıklarım araçlar içinde corolladan daha donanımlı araçlar da var ama fiyatlarına baktığımda o aradaki farka ve toyotanın sorunsuzluğuna deymeyeceğine karar verdim

umarım yardımcı olabilmişimdir alacağın araç şimdiden hayırlı olsun.

bu arada profil bilgilerini güncellemen senin yararına olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 20, 2010, 17:08:20 »
testler bölümündeki yeni corolla başlığını okumakla başlayabilirsiniz, yaklaşık 4 yıldır bu araç hakkındaki düşünceler zaten o başlığa (ve diğer konulara da) yazılıyor ;)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Eylül 20, 2010, 17:13:12 »
alper bey okuyorum suanda o kısımı da.. ama mahmut bey gibi kullanan kişilerin suan ki yeni görüşleri benim için daha yararlı olucak tesekkr ederim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #4 : Eylül 20, 2010, 17:22:08 »
alper bey okuyorum suanda o kısımı da.. ama mahmut bey gibi kullanan kişilerin suan ki yeni görüşleri benim için daha yararlı olucak tesekkr ederim .
zafer bey benim görüşüm c segmentinde dizel ise en mantıklı seçim corolla benzinli düşünürsen civic te güzel. gerçi biraz fazla yakar ama olsun en fazla farkedeceği yarım litre .
zaten size başka araç tavsiye etsem millet demez mi bana niye corollanı satıp gidip aynısını aldın :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Eylül 20, 2010, 17:28:02 »
mahmut bey ben 2 araç arasındayım suanda ya 2009 2010 focus titaium tdci yada aynı model corolla elegant d4 d .. bir de bisey sorucam 2009 corolla elegant ı satıp nedn 2010 comfort aldnz :) elegant la comfort arasında ki fark ne acaba..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #6 : Eylül 20, 2010, 18:00:14 »
mahmut bey ben 2 araç arasındayım suanda ya 2009 2010 focus titaium tdci yada aynı model corolla elegant d4 d .. bir de bisey sorucam 2009 corolla elegant ı satıp nedn 2010 comfort aldnz :) elegant la comfort arasında ki fark ne acaba..
aslında bizim hiç hesabımızda yoktu böyle bise 2009 da corolla aldık sonra babam böbrek yetmezliği hastalığına yakalandı suan yaşamını diyalizle sürdürüyor . hasteneye gidip gelirken doktorlardan biri ötv ödemeden ve mtv muafiyetli araç alabileceğini söylemiş babama bende araştırdım 2009 ikinci eli 2010 makyajlı kasa alyordu hatta üstüne parada kaldı.
durum ne yazıkki bu.
2010 comfort dil comfort extra arasındaki fark elegantta vsc yoktu far-yağmur sensörü oto kararan dikiz aynası vardı
şimdikinde ise yani comfort extrada vsc var diğerleride yok bide çelik alaşım jantı comfort extrada fark vererek alyorsunuz elegantta standart
bise daha makyajlı elegantlarda vsc standart.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Eylül 20, 2010, 18:08:38 »
anladım tesekkür ederim Allah şifa versin inş.. keske senin corollayı verseydin bana :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #8 : Eylül 20, 2010, 19:25:00 »
sağol
tekrardan alacağın araç hayırlı uğurlu olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #9 : Ekim 08, 2010, 23:05:20 »
Şu gün imkanlar dahilinde sıfır dizel araç alacak olsam ilk bakacağım Corolla D4D sonra Golf
Benzinli araç alacaksam yine Corolla ve Honda arasında kalırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 08, 2010, 23:11:38 »
Kısa ve net alın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 09, 2010, 00:21:21 »
öncelikle hoş geldiniz ben 2009 model dizel elegantımı 2 ay önce satıp 2010 makyajlı dizel comfort extra aldım.
comfort extra yı almadan öncede gidip bir sürü araca baktım ama hiç birini corolla kadar beyenmedim baktığım araçlar ise
renault laguna
renault megane sport tourer
renault grande scenic
ford focus
ford cmax
citroen c4-c5
peugeot 308,407
hyundai i30
opel astra ,astra sedan
fiat bravo,fiat linea
yukarda yazdıklarım araçların hepsini bayilerinde gidip inceledim bana fiyat,konfor,yakıt ekonomisi,kalite,sorunsuzluk bakımından en uygunu yine toyota corolla olduğuna karar verdim ve aldım.

bide ben 2009 da ilk corollamı aldığımda hiç bir arabayı gidip incelememiştim çevremdekiler niye şunu almadın niye bunu almadın bu daha iyiydi diye kafamı karıştırmışlardı . o yüzden 2. aracımı alırken nerdeyse incelemediğim araç kalmamıştı ama boşuna uğraşmışım .
ama benim sana tavsiyem git sende incele öyle al. bu arada yazdıklarım araçlar içinde corolladan daha donanımlı araçlar da var ama fiyatlarına baktığımda o aradaki farka ve toyotanın sorunsuzluğuna deymeyeceğine karar verdim

bu sözlerin üstüne ne denir ki..tebrikler
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #12 : Ekim 09, 2010, 08:57:15 »
bu sözlerin üstüne ne denir ki..tebrikler
sağol Özkan abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #13 : Ekim 12, 2010, 21:48:11 »
Hız sabitleyici olmadığını biliyorum o modelde.Sanırım TCT var. benden bu kadar diğer özellikleri kullananlar söylesin.
Will you live forever Ephialtes!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #14 : Ekim 12, 2010, 22:33:20 »
arkadaşlar merhaba  bende 13 yıldır toyota kullanıcısı olarak toyotadan başka araç tanımam geçen yıl sattığım eski kasa corolla hala her şeyiyle mükemmel çelışıyor klima dahi hiç sorun çıkartmadı şimdi corolla sol var çok memnunum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Ekim 15, 2010, 12:45:08 »
mahmut bey ben 2 araç arasındayım suanda ya 2009 2010 focus titaium tdci yada aynı model corolla elegant d4 d ..
Bende 0 araç alırken 2008 temmuzda sadece bu iki araç arasında düşünmüştüm . Yalnız focus sedan ghia 44.000 tl iken corolla comfortu 38.900 tl ye aldım .5.000 tl fark bu iki araç arasında bana fazla geldi . İkinci elde benim aracım şu anda focusun üstündedir.
 Şunu söyleyebilirim corolla aldığıma o kadar memnunum ki bugüne kadar focus sedan almadığıma hiç pişmanlık duymadım . Yalnız şu da bir gerçek şimdi 2.el hb araç alacağım bu kesinlikle focus hb tdci titanium x olacak zira hb sınıfında o paraya en iyisi o . Yani araç alırken parasına göre en iyiyi seçmek lazım ancak corolla başka sıfır dizel sedan alsam gider hiç düşünmeden yine corolla alırım makyajlı halini sevmesem bile . 
Toyota aşk gibidir , yaşamayan bilemez.