0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muratcım geçmiş olsun.... üzüldüm
Selçuk Abi, baca mı ora
muratcım büyüük geçmiş olsun allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun kardeşim... sıkıntı yaratacak bir durum olmaması sevindirici, senin gibi adama çarpılırmı hiç... )))
Geçmiş olsun murat,Sadaka yetmez kan akıtman lazım, sen en iyisi bi horoz moroz kes, ama horozda yeterli olmaya bilir bir kurban kes , üzerinde nazar falan varsa dağılır, kurbanın bir kısmıylada forum üyelerine bir ziyafet çek bak ondan sonra bir daha kaza bela oluyormu
büyük geçmiş olsun: çok üzüldüm inanın:(
Çok geçmiş olsun Murat
çok geçmiş olsun abi.
kanka cok gecmiş olsun cana birsey olmasında gerisi sorun degil yeni eve geldim tüm gün yollardaydım bende kuryeyim sabah dan akşama kadar neler görüyorum yollarda olacagı varmış olmuş alllah daha büyügünden korusun yarın ugrarım yanına kanka saglık olsun takma kafana sakın
Kardeşim; yeni gördüm konuyu. Büyük geçmiş olsun Verilmiş sadakan varmış.
Kardeş çok geçmiş olsun. Sen kasksız uyarıyı yaptın bende sana çok sakınma uyarısını yapayım. Ne kadar sakınırsan o kadar çok şey oluyor valla. Ben ilk sıfır Toyotamı rüyamda görürdüm. Kamyon girmiş kapılar filan darmadağın. Çok gerçekçi olurdu rüyalar, uyandığımda kan ter içinde kalırdım. Geceleri kalkar bakardım araca balkondan. Ne oldu pert oldu kardeş. Allah'tan bizler iyiyiz. O yüzden fazla sakınma. Ne olcak? Dünya malı dünyada kalacak boş veeeer. Takma kafana cana bi şey olmasın...