Gönderen Konu: ne kadar dikkat etsemde ceylanımla ilk kazam.. :(  (Okunma sayısı 8558 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: ne kadar dikkat etsemde ceylanımla ilk kazam.. :(
« Yanıtla #40 : Eylül 21, 2010, 10:31:40 »
madem ön tamponda sorun var
artık mesutun tampondan yaparsın ;)
Pruva Neta

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 21, 2010, 10:31:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 21, 2010, 10:34:38 »
Çok geçmiş Olsun Murat abi zaten biz ne kadar dikkat etsekte ille böyle kural bılmezler buluyor insanı  :kötü: bızım buralarda pek kask alişkanlıgı yok doğru düzgün emnıyette yok ya neyse ama istanbul gibi bir metropolde nasıl cesaret edebiliyor böyle birşeye hayret.neyse Daha alıcağı nefesı varmıs elemanın :)
vallaha öyle taylanım bu neki kask ne ki bizde motora 3 kişi biniliyor yeri geliyor e-5 üzerinde ön kaldırıp showlar..falan..neler var neler.. ulan 9 bg gücündeki motorlar harikalr yapılıyor sanmaları yokmu..neyse boşver sadece dikat etsinler yeter..aksesuarsız motor kullanmasınlar yeter..tek isteiğim bu kendim için değil kendileri için..;)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 21, 2010, 10:38:09 »
madem ön tamponda sorun var
artık mesutun tampondan yaparsın ;)
abi eğer.. eksper  auto king verirse ki ben istemiyorum..eksperle muhatap olucam gerekirse..orjin tampon isticem..verirse.. kırık olanı tamir ederek mesuta abiimin çalışmasını yapabilirim neden olmasın düşünmedim değil..ama o tamponda ona özel..taklit etmek istemem kötülüğünden değil..ona özel olduğundan..bakalım..olmadı ama uzun bir süreç..deneyecğim..:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 21, 2010, 10:40:14 »
abi eğer.. eksper  auto king verirse ki ben istemiyorum..eksperle muhatap olucam gerekirse..orjin tampon isticem..verirse.. kırık olanı tamir ederek mesuta abiimin çalışmasını yapabilirim neden olmasın düşünmedim değil..ama o tamponda ona özel..taklit etmek istemem kötülüğünden değil..ona özel olduğundan..bakalım..olmadı ama uzun bir süreç..deneyecğim..:D

şaka muratım şaka
hele bir askerlik bitsin o zamana
hayırlısıyla ;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Eylül 21, 2010, 11:01:39 »
Murat çok çok geçmiş olsun. Cana birşey olmasında gerisi teferruat. Sen ne kadar dikkatli olsan da dikkatli olmayan o kadar çok insan var ki. Yapacak birşey yok. Allah beterinden saklasın. Tekrar geçmiş olsun.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Eylül 21, 2010, 11:29:09 »

böyle bir durumun söz konusu olacağını düşünmüyorum... kaskonda farklı bir durum söz konusu değilse  bile eksper aracını auto kınge gönderme yapamaz,senin aracının yetkili servisi orasımı... senin aracın toyota ve auto kınge gönderme yapacak yer gideceğin servisindir... bırak gerekiyorsa toyota servisi oraya götürsün...

tamponunda aşağı yukarı 30-40 cm lik bir kısım kırılmış ve  parçası yok ise değiştirme yapabilirler... genelde eksper baktığında kırık var ise ve parçası oradaysa değişim yerine tampona tamirat yazıyor; ve bu tampon parçası kaynatma işini auto kıng güzel yapıyor ama bu işlem sonrası boyamalar felan çok kaliteli değil... servisin tamirat yaptırıp boya işini kendisinin yapması daha iyi olacaktır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Eylül 21, 2010, 11:50:48 »
muahmmet abi özel servis..yapıcak işimi ama benim kaskomdan değil suçlu karşı taraf suçunu kabul etti ve hasarı karşı tarafın trafik sigortası gerçekleştiricekbenişm akskomdan yaptırsam değil.. kırık yama.. mecbur ben o tamponu afedersinzi ama çingenlik yaapr değiştirtirim..sonuçta kasko benim..o yüzden beklemedeyim..daha resim çekemdim..bakalım sonuç ne çıkıcak..daha doğrusu tramer bu konuda ne diyecek tutanağım incelenecek..karşı taarf açık beyan sucunu itiraf eder şekilde belirtti..buna göre hareket edeceğiz..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Eylül 21, 2010, 12:14:24 »
muahmmet abi özel servis..yapıcak işimi ama benim kaskomdan değil suçlu karşı taraf suçunu kabul etti ve hasarı karşı tarafın trafik sigortası gerçekleştiricekbenişm akskomdan yaptırsam değil.. kırık yama.. mecbur ben o tamponu afedersinzi ama çingenlik yaapr değiştirtirim..sonuçta kasko benim..o yüzden beklemedeyim..daha resim çekemdim..bakalım sonuç ne çıkıcak..daha doğrusu tramer bu konuda ne diyecek tutanağım incelenecek..karşı taarf açık beyan sucunu itiraf eder şekilde belirtti..buna göre hareket edeceğiz..;)

anladım, karşı tarafın trafiğinden de yapsa toyota servisinde yaptırabilirsin... kaskon varsa ilk başta bunu senin kaskonu bozmadan buradan rücu eder,daha sonrada karşı tarafa yönelir, sıkıntı değil... toyota servisini kullan... yama işlemini servis yaptığında farketmezsin bile... 2-3 güne kalmaz sonuçlanır, sen var git servisden randevu talep et...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Eylül 21, 2010, 12:34:44 »
anladım, karşı tarafın trafiğinden de yapsa toyota servisinde yaptırabilirsin... kaskon varsa ilk başta bunu senin kaskonu bozmadan buradan rücu eder,daha sonrada karşı tarafa yönelir, sıkıntı değil... toyota servisini kullan... yama işlemini servis yaptığında farketmezsin bile... 2-3 güne kalmaz sonuçlanır, sen var git servisden randevu talep et...
önerin için teşekkrüler..abi sağlam iki admaım var güvenim sonsuz işçilikleirne..ve ustalıklarına onlarla çalışmayı tercih ederim ikisde toyotadan ayırlma ..boyacıda nataş servisnin şu an ki boyacısı..herşey güzel olucak başında olsamda olmasamda..;) yapım aşamalarını paylaşacağım..bakalım nasıl iş çıkarıcaz ortaya..:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Eylül 21, 2010, 12:47:55 »
Allah korumuş, geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Eylül 21, 2010, 12:51:47 »
önerin için teşekkrüler..abi sağlam iki admaım var güvenim sonsuz işçilikleirne..ve ustalıklarına onlarla çalışmayı tercih ederim ikisde toyotadan ayırlma ..boyacıda nataş servisnin şu an ki boyacısı..herşey güzel olucak başında olsamda olmasamda..;) yapım aşamalarını paylaşacağım..bakalım nasıl iş çıkarıcaz ortaya..:D

öyleyse sıkıntı yok demektir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Eylül 21, 2010, 12:52:59 »
Allah korumuş, geçmiş olsun.
teşekkürler.
öyleyse sıkıntı yok demektir...
aynen abi bakalım..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ekim 01, 2010, 15:08:22 »
en sonunda fırsat bulup girebildim ve yazabildim..uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan girememiştim..aracımın tramer sonuçları geçte olsa elime ulaştı.. yüzde yüz haklı bulundum..ve magduriyetimin giderilmesi sonucuna varıldı..hasarlı ön tamponumu meşhur auto kıng aldı üzerinde gerekli çalışmaları yaptı..ama sonuç negatif..yeni sıfır orjinal tampon verildi ve bugün elime ulaştı..bayağı zmaan oldu ama süreç çok yavaş işliyor bunun sebebi trafik sigortasındna hasarın yapılmış olması.. parçaların parça parça geliyor bugün tampon geldi... yarın far belki gün içeirsinde diğer bakalitlerim gelicek..size bunların fotolarını ekleyeceğim sıfır tamponda güzelmiş..acaba boyatmasamda siyah siyah mı kullansam..:D sizce nasıl olur.. modifiyeli gibi..mat tampon..:P ha merak edenler vardır belki..eski tamponum bana verilmiyor..mesut abinin tampon çalışmasının hayali suya düştü..eskiyi geri vermiyorlar.. maelsef bu üzücü..ne güzel üzerinde oynayacaktım.. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Ekim 01, 2010, 15:34:53 »
Abi  3 sene önce aynısı başımıza geldi 1.5  2milyara yakın masraf çıktı bizimde tampon farlar ızgara falan değiştirdiler 1 hafta evin önünde değildi araba acaip üzülmüştüm :/  allahtan kasko vardıda :D

geçmiş olsun abi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ekim 01, 2010, 16:13:04 »
en sonunda fırsat bulup girebildim ve yazabildim..uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan girememiştim..aracımın tramer sonuçları geçte olsa elime ulaştı.. yüzde yüz haklı bulundum..ve magduriyetimin giderilmesi sonucuna varıldı..hasarlı ön tamponumu meşhur auto kıng aldı üzerinde gerekli çalışmaları yaptı..ama sonuç negatif..yeni sıfır orjinal tampon verildi ve bugün elime ulaştı..bayağı zmaan oldu ama süreç çok yavaş işliyor bunun sebebi trafik sigortasındna hasarın yapılmış olması.. parçaların parça parça geliyor bugün tampon geldi... yarın far belki gün içeirsinde diğer bakalitlerim gelicek..size bunların fotolarını ekleyeceğim sıfır tamponda güzelmiş..acaba boyatmasamda siyah siyah mı kullansam..:D sizce nasıl olur.. modifiyeli gibi..mat tampon..:P ha merak edenler vardır belki..eski tamponum bana verilmiyor..mesut abinin tampon çalışmasının hayali suya düştü..eskiyi geri vermiyorlar.. maelsef bu üzücü..ne güzel üzerinde oynayacaktım.. :(
Geçmiş olsun diyelim, geçsin Murat'ım :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ekim 02, 2010, 14:02:50 »
Ooooo muratımın sesını duyduk sukur...:)
Ercu bu arada senın arabanında ıkıncı elınde bayaa pırım kaybetmıs oldugunu ogrendık ;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ekim 02, 2010, 14:13:46 »
Geçmiş olsun olacağı varmış, önemli olan cana bir şey gelmemesi. Nazar boncuğu olmuş bu arada
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Ekim 02, 2010, 18:59:08 »
Ooooo muratımın sesını duyduk sukur...:)
Ercu bu arada senın arabanında ıkıncı elınde bayaa pırım kaybetmıs oldugunu ogrendık ;)

yapcak bişi yok satarken zaten sölücektim :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Ekim 12, 2010, 10:58:32 »
ALLAH kimseye kaza bela vermesin.. her ne kadar uğraşsamda peşinde koşsamda geciksemde..talep ettiğim parçaları elime ulaştı..ve aracımı dün itibari ile tamamen bitirdim..bir kaç resimle anlatmaya çalıştım..ön tarafımdaki bütün parçalar tekrar orjinal oldu...trafik kurallarına dikkat etmeye devam..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ekim 12, 2010, 11:01:11 »
en büyük kazan bu kadar olsun.
Allah kaza bela vermesin
Pruva Neta