0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok geçmiş Olsun Murat abi zaten biz ne kadar dikkat etsekte ille böyle kural bılmezler buluyor insanı bızım buralarda pek kask alişkanlıgı yok doğru düzgün emnıyette yok ya neyse ama istanbul gibi bir metropolde nasıl cesaret edebiliyor böyle birşeye hayret.neyse Daha alıcağı nefesı varmıs elemanın
madem ön tamponda sorun var artık mesutun tampondan yaparsın
abi eğer.. eksper auto king verirse ki ben istemiyorum..eksperle muhatap olucam gerekirse..orjin tampon isticem..verirse.. kırık olanı tamir ederek mesuta abiimin çalışmasını yapabilirim neden olmasın düşünmedim değil..ama o tamponda ona özel..taklit etmek istemem kötülüğünden değil..ona özel olduğundan..bakalım..olmadı ama uzun bir süreç..deneyecğim..
muahmmet abi özel servis..yapıcak işimi ama benim kaskomdan değil suçlu karşı taraf suçunu kabul etti ve hasarı karşı tarafın trafik sigortası gerçekleştiricekbenişm akskomdan yaptırsam değil.. kırık yama.. mecbur ben o tamponu afedersinzi ama çingenlik yaapr değiştirtirim..sonuçta kasko benim..o yüzden beklemedeyim..daha resim çekemdim..bakalım sonuç ne çıkıcak..daha doğrusu tramer bu konuda ne diyecek tutanağım incelenecek..karşı taarf açık beyan sucunu itiraf eder şekilde belirtti..buna göre hareket edeceğiz..
anladım, karşı tarafın trafiğinden de yapsa toyota servisinde yaptırabilirsin... kaskon varsa ilk başta bunu senin kaskonu bozmadan buradan rücu eder,daha sonrada karşı tarafa yönelir, sıkıntı değil... toyota servisini kullan... yama işlemini servis yaptığında farketmezsin bile... 2-3 güne kalmaz sonuçlanır, sen var git servisden randevu talep et...
önerin için teşekkrüler..abi sağlam iki admaım var güvenim sonsuz işçilikleirne..ve ustalıklarına onlarla çalışmayı tercih ederim ikisde toyotadan ayırlma ..boyacıda nataş servisnin şu an ki boyacısı..herşey güzel olucak başında olsamda olmasamda.. yapım aşamalarını paylaşacağım..bakalım nasıl iş çıkarıcaz ortaya..
Allah korumuş, geçmiş olsun.
öyleyse sıkıntı yok demektir...
en sonunda fırsat bulup girebildim ve yazabildim..uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan girememiştim..aracımın tramer sonuçları geçte olsa elime ulaştı.. yüzde yüz haklı bulundum..ve magduriyetimin giderilmesi sonucuna varıldı..hasarlı ön tamponumu meşhur auto kıng aldı üzerinde gerekli çalışmaları yaptı..ama sonuç negatif..yeni sıfır orjinal tampon verildi ve bugün elime ulaştı..bayağı zmaan oldu ama süreç çok yavaş işliyor bunun sebebi trafik sigortasındna hasarın yapılmış olması.. parçaların parça parça geliyor bugün tampon geldi... yarın far belki gün içeirsinde diğer bakalitlerim gelicek..size bunların fotolarını ekleyeceğim sıfır tamponda güzelmiş..acaba boyatmasamda siyah siyah mı kullansam.. sizce nasıl olur.. modifiyeli gibi..mat tampon.. ha merak edenler vardır belki..eski tamponum bana verilmiyor..mesut abinin tampon çalışmasının hayali suya düştü..eskiyi geri vermiyorlar.. maelsef bu üzücü..ne güzel üzerinde oynayacaktım..
Ooooo muratımın sesını duyduk sukur...Ercu bu arada senın arabanında ıkıncı elınde bayaa pırım kaybetmıs oldugunu ogrendık