0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dicicom da gerekli açıklamalar vardır herhalde.
forumlarda dolanırken dimmer özelliği olduğundan bahsediyorlar aracın parklarına bağlıyormuşsun ekran ışıklarını kendi kısıyormuş ilginç
Arkadasım ben 3 yıldır kullanıyorum 6050 yı...Dimmer ozellıgı evet var ancak ıı bır teypcıye baglatırsın onu. Bır kablosu var onu baglaması lazım.
Pioneerlarda Bluetooth ready demek, ayrı bir aparat alarak bluetooth kullanabilirsiniz demektir. O modelde kendinden bluetooth yoktur.
Alperim sana bi alkış
İbrahim bey, eğer kişi teybi bağlama yeteneğine sahipse, dimmer için gerekli kabloyuda kendisi bağlayabilir. Çünkü bu kablo şemasında açıkça belirtiliyor. Ama öyle ahım şahım bir kısılma gerçekleşmiyor parkları yakınca. Kaldı ki çok fazlada rahatsız edici derecede bir aydınlatması yok. En azından benim için. Gözlerinde rahatsızlık bulunan arkadaşlar istisna olabilir.
Ben lambaların az cok kısılması ıle ılgılı yoryum yapmamıstım. Ancak o ozellıgı aktıfı ıcın bazı ustalar kontaga deydırıyor ve aklınca aktıf ettıgını savunuyor. Eger aracınızın teybı goz hızasında ıse kesınlıkle rahatsız edıyor...Benım aracım transporter bana rahatsızlık verecek bırseyı yok ancak corolla gıbı arabalar kesınlıkle dırekt olarak ısıklara goze vurdugundan gercekten rahatsızlık verıyor. Ben sunu onerırım dımmerı atkınlestırmek yerıne CLOCK tusuna 5 sn kadar basılı tutun ve teyb kendını karartmaya alıyor. Sadece teybın dugmelerıyle oynadıgınızda ısıklarını yakıyor ve hemen arkasından gerı kapatıyor. Bu daha kullanıslı hem daha pratık...
bende 4050 kullanıyorum.Bende bir deneyeyim bakayım.
evet yokmuş.Denedim olamadı. ee var denilmişti yukarıda yanlış bilgi mi?