Selam arkadaşlar ... Siteyi kullanmayı cok iyi bilmiyorm yeni araba aldım toyota corala 1.6 gli otomatic arabayla ilgili bilgisi olanlar varsa yazarsa sevinirm dikkat etmem gereken şeyler gibi
güzel tercih olmuş...yalnız önce profil bilgileriniz doldurup kendinizi biraz tanıtsanız daha çabuk fikir verir arkadaşlar...
İki farklı konu açmanıza gerek yok.
adamın üstüne gitmeyin

atakan dur yeni geldi daha nazikçe davran
hasan bey ilk kendinizi tanıtınız lütfen tanışma bölümünde kurallarımız gereği ve kimlik bilgilerinizi doldurunuz
Aracınız güzel efsane modeli

yalnız otomatikte dikkat edilecek hususları bilmediğim için size yardım edemeyecegim
adamın üstüne gitmeyin
atakan dur yeni geldi daha nazikçe davran
hasan bey ilk kendinizi tanıtınız lütfen tanışma bölümünde kurallarımız gereği ve kimlik bilgilerinizi doldurunuz
Aracınız güzel efsane modeli
yalnız otomatikte dikkat edilecek hususları bilmediğim için size yardım edemeyecegim
biz farklı bişeymi dedik?
biz farklı bişeymi dedik?
osman abi birşey demedim ki

atakan biraz sertçe yazmış gibi de ona dedim hem neden seni rencide edecek birşey yapayım

osman abi
osman abi birşey demedim ki
atakan biraz sertçe yazmış gibi de ona dedim hem neden seni rencide edecek birşey yapayım
osman abi
hayır bende kibarca durumu izah ettim arkadaşa... sen üstüne gitmeyin felan yazmışsın onun için sordum sana...hatta yazdığım msjı tekrar okudum bişeymi yazmışım diye...
Höyt noliii burdaa no stres

deplasmanda yarıştan önceki şarkımız

no stresss
deplasman dediğim yüzme deplasmanı
hayırlı olsun güzel tercih.
Hasan bey öncelikle aramıza hoş geldiniz
(Arkadaşlar gereksiz muhabere yapmayın lütfen, özelden mesajlaşın birbirinizle)
İmzamdaki aracım farklı ama otomatik olarak size tavsiyem aracınızı boşta kullanmamaya özen gösterin
Bu zamanla oturacaktır sizde
Örneği 40-50 saniye kırmızı ışık var tabi boşta olacak vites
fakat
araç hareket halindeyken boşa atmamanızı tavsiye ederim...
Aracın kendi kendine hızlanmasına izin verin fazla yüklenmeyin gaza yoksa yakıt biraz artabilir ve bu da normaldir...
Zamanla bu da oturacaktır ...
Şanzıman yağı çok önemli en son değişim tarihini bilmiyorsanız değiştirin...
Şimdilik aklıma bunlar geliyor
daha sonra özelden yada burdan ekleme yaparız...
Hayırlı olsun yeni aracınız
Efsane Corolla