0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abicim sen bu işi çözdün diyorum başka birşey demiyorum ters ışıkda denizin ışıltısı süper birde kızıldenizdeki balıkcı teknesi 10numero
gel abicim benim stüdyo kıyak oldu istediğin zaman istediğini getir kullan offf 0fo ya da yakın
resimler gerçekten güzel ama en güzeli ordaki minik bebiş çok tatlı maşşallah
Umut, sen bu fotoğrafçılık işinde bir numarasın, başka da bir şey demiyorum
pelit köy edremit civarında olan köy mü
Fotoğraflar mükemmel gerçekten, her fotoğraf eklemede her gidilen yerde daha bir imreniyorum size haberiniz olsun Nazarlara gelmeyin sonra..
Aynen abi, Burhaniye'ye bağlı...Bizimkilerin kışlık Akçay'da, yazlık Burhaniye'de, Ankara'dan kaçtılar kurtuldular
Pelit köyde benimde bi yazlık var ama hiç uğramıyorum desem yeridir
))))))))))))))))))))))))))))))))))Ters ışık ne abicim bu arada ayıptır sorması? Ben o karanlık fotoları özellikle enstantane hızını çok düşürerek yaptım, ortam daha aydınlıktı. Onu mu diyorsun??
belkide aynı sitedeyizdir, hani ana yol üzerinde bi türbe var , veya yatır, bi azizin mezarı yani, oradan sapıyorsun bir kaç km. sonra içmekent sitesi
yok abicim ters ışıkçekeceğin nesne yada kişiyi ışığı karşına alarak çektiğin karedir.sen no denizi ışık tepede iken çeksen denizin dalgalanmasında hiçbir ışıltı olmaz koyu çıkardı. ok