Gönderen Konu: izmitten selamlar muzik sistemi ile ilgili yardım alabilirmiyim  (Okunma sayısı 1418 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • I love Capan :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
arkadaslar 1 ay once 2011 model bir auris aldım beyaz renkte.. ve şimdi elimde hazır daha hiç kullanmadıgım bir muzik sistemim var kenwood 350watt kolon kenwood 1000 watt woofer ve edison 600 wattlık 4 kanallı bir anfim var sizden yardım rica ettigim konu bunu en saglıklı ve verimli sekilde nasıl kullanabilirim.. duyduguma gore anfi cıkısı yokmus orjinal teybinde fakat teybi değiştirmek istemiyorum aparat varmıs sanırım.. baglantı seklini kabinlemi yapsam daha saglıklı olur yoksa arkadaki bagajın baglı oldugu kapaklı yere cncde bi kesim yapıp gömsemmi daha iyi olur şimdiden ilgilinize tsk ederim arkadaslar
D-4D Corolla Advance M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: izmitten selamlar muzik sistemi ile ilgili yardım alabilirmiyim
« Yanıtla #1 : Eylül 27, 2010, 23:10:17 »
orjinal teyibe aparat var benim elimdede var ismi boss diyor ama markasımı yoksa cihazın ismimi bilmiyorum teyibin çıkışlarına kabloları sıyırarak taktırırsın .Kolon ise orjinal kabinli her zaman daha iyi olur ama gömersende bagajda yer açılır bu senin bagajı nasıl kullandığına bağlı bir durum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 27, 2010, 23:12:28 »
Kesinlikle orjinal teyple yapılan sistem hiçbir işe yaramaz. İstediğin kadar aparat tak, amfi dönüştürücü tak.. Eğer daha önce kaliteli bir sistemin olduysa , orjinal teyple yaptığın sistem hoşuna gitmez. Çok pişman olursun.

(Damdan düşenin halini damdan düşen anlar :D )
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 27, 2010, 23:26:00 »
Kesinlikle orjinal teyple yapılan sistem hiçbir işe yaramaz. İstediğin kadar aparat tak, amfi dönüştürücü tak.. Eğer daha önce kaliteli bir sistemin olduysa , orjinal teyple yaptığın sistem hoşuna gitmez. Çok pişman olursun.

(Damdan düşenin halini damdan düşen anlar :D )

evvet katılıyorum :) orjinal teyplerin sesleri insanı mutlu etmiyor. Ben torpido çekmecesine koydum teyp :D orjinalliği gitmesin diye aratırsan bulursun konuda actım . dediğin şey olur amfi çıkışı aparatı boss dediğiniz markasıdır :) ... senin sistem yeni model cihazlar heralde woofer kabin içindir kabin yaptırman gerek cam altı istiyorsan free hair diye gecen wooferlerden alman gerek. kolonları cam altına göm her zaman için iyi ses verirler :) . ama teypsiz(benzinsiz araba) tesisat yürümez :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 27, 2010, 23:27:55 »
evvet katılıyorum :) orjinal teyplerin sesleri insanı mutlu etmiyor. Ben torpido çekmecesine koydum teyp :D orjinalliği gitmesin diye aratırsan bulursun konuda actım . dediğin şey olur amfi çıkışı aparatı boss dediğiniz markasıdır :) ... senin sistem yeni model cihazlar heralde woofer kabin içindir kabin yaptırman gerek cam altı istiyorsan free hair diye gecen wooferlerden alman gerek. kolonları cam altına göm her zaman için iyi ses verirler :) . ama teypsiz(benzinsiz araba) tesisat yürümez :)

Evet, torpidoya koymak mantıklı.. Ama kullanımı zor olur herhalde
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 27, 2010, 23:43:35 »
vala alıştım ya:D altınada sünger koydum kasislerde hopluyo sesde yapmıyor :) Pioneer KEH-8600R :) kullanıyorum + Pioneer Cd-ub 100 :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #6 : Eylül 28, 2010, 17:24:39 »
sen en iisi bosver kenwood wooferı ve endison anfiyi sen kicker woofer 1200w çift bobin ve jbl 1000 ve üzeri wat lı bi anfi al bide jbl yada pioneer mit takımı snn işini görür :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 28, 2010, 17:38:16 »
bende eski aracımda teybi torpidoya koymuştum devamlı torpido kapağı açık geziyorum kolonlarıda orjinal kapı kolonlarının oraya monte etmiştim 16 cm'lik mid takımı olarak çift anfi vardı biri şöför koltuğunun diğeri yolcu koltuğunun altında bagaja bakmayan kendi teybinden bu ses çıkıyo diyodu aslında zevkli oluyodu yaa :D
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • AE101
« Yanıtla #8 : Eylül 28, 2010, 17:38:42 »
Ben senin yerinde olsam hiç tehsisat işine girmem, ben hevesimi aldığımdan dolayı böyle diyorum belkide ama:) 2005 de yaptım tehsisatımı fakat ancak 2 sene önce oturtabildim, gerçi 2005 de ne çok fazla çeşit nede bu işten anlayan adamlar vardı ortada ondan dolayı ben hep deneme yanılma yoluyla yaptım sayılır. Senin yerinde olsam gider orj. kolon boyutlarında alpine, kenwood, pioneer gibi iyi kaliteli bi kolon alır taktırırım, daha fazlasınıda kurcalamam. Eğer ki yapıcam diyorsanda kesinlikle orj. hale kolay şekilde dönülebilicek gibi yap derim. Yarın öbürgün aracı satarsanız sökersin diye. Çünkü aracında 2-3bin tl lik tehsisatta olsa satarken pek göz önünde bulundurulmaz.:)
Corolla 1.6 XEi 1995 (114HP)
135.000  KM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • halit
« Yanıtla #9 : Ekim 12, 2010, 02:30:12 »
hayırlı olsun bence orjinalini bozma sonra sıkıntı olur
halitkaramuk