Gönderen Konu: İstanbul Otağtepe Auris Buluşması + Nargile Keyfi  (Okunma sayısı 10195 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
Ynt: İstanbul Otağtepe Auris Buluşması + Nargile Keyfi
« Yanıtla #40 : Eylül 21, 2010, 18:26:18 »
çok güzel foto olmuş. umarım en kısa zamanda toyotacılar olarak yeniden bir toplanma olur mangaldı bilmem neydi :P hem karnımız doyar hemde kış gelmeden bi aile toplantısı gibi olurda bende aileye katılırım :D
1.4 D4D auris xenon-perde-spoiler (chip tuning-led stop-marşpiye-arka tampon altı rüzgarlık) bunlarda yapılacaklar listesi

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 21, 2010, 18:26:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #41 : Eylül 22, 2010, 20:00:24 »
saolun arkadaşlar valla süper yorumlar gelmiş. konuyla alakası olmayan. gerçi konu da konu olsa değil mi? mesuta da teşekkürler. böyle bi ayırım varmış gibi algılamasına teşekkürler.   onun yazdığı mesajlardan sonra zaten konunun ne hale geldiği de belli. süperbi aile olmuş toyotaclubtr.   mesutu da destekleyenler. var mı öle  öle auris ayırımı yapmak diye mesaj atan mesut akın  (yönetici) benden  bi  kaç  gün  önce  düzce   corolla  buluşması diye konu  açıyor  ama orada  kimse ayrımdan  bahsetmiyor. benim konumda ise sadece ayrım  konusu tartışılıyor. süper bir aile cidden. herkese teşekkürler. aurisfanclub'ı bi türlü kuramadım. kuruyim de bari rahat etsin aurisçiler.  orada bizbize takılırız. siz de burada takılırsınız böle yorumlarla. ve toyotaclubtr  buluşmaLARInda  bir hoşgeldinizi bile  eksik  görürsünüz. o gün mangala geldik te ne oldu. hoş geldiniz bile denmedi. para toplama  olayına gelince  ver 5 liraya döndü olay. ama bi tane yönetici de hoş geldiniz demedi saolsun. vedat abi sadece hoş geldiniz dedi. vedat abi de yönetici değil maalesef. ama ben o hoş geldiniz karşılamasını yöneticilerden beklerdim açıkçası. burada açılan konu ne. konuşulanlar ne? cidden  süper yani. güya mesut şaka yapmıştım. belki biz de buluşuruz diye yazmış ama. bu böyle değil, güzel buluşma olmuş, biz de gelmek ve takılmak isteriz bu gibi buluşmalara diye daha resmi bir yazı olsaydı daha güzel olurdu. samimi olduğunuz ya da olmadığınız insanlara her türlü konuşamazsınız. önce samimi olunur sonra bu tarz konuşmalara girilir orası ayrı. samimi olmadığınız insanlara böyle yanlış anlaşılacak şakalar da yapamazsınız hele de site de bölüm yetkilisi iseniz. varsa mesutu savunanlar yazsınlar buraya. savunmayanlar da varsa onlar da yazsınlar. herkese iyi forumlar, güzel ve faydalı bilgiler okumalar. (gereksiz bilgi çöplüğü okumamamalar...) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #42 : Eylül 22, 2010, 20:05:55 »
saolun arkadaşlar valla süper yorumlar gelmiş. konuyla alakası olmayan. gerçi konu da konu olsa değil mi? mesuta da teşekkürler. böyle bi ayırım varmış gibi algılamasına teşekkürler.   onun yazdığı mesajlardan sonra zaten konunun ne hale geldiği de belli. süperbi aile olmuş toyotaclubtr.   mesutu da destekleyenler. var mı öle  öle auris ayırımı yapmak diye mesaj atan mesut akın  (yönetici) benden  bi  kaç  gün  önce  düzce   corolla  buluşması diye konu  açıyor  ama orada  kimse ayrımdan  bahsetmiyor. benim konumda ise sadece ayrım  konusu tartışılıyor. süper bir aile cidden. herkese teşekkürler. aurisfanclub'ı bi türlü kuramadım. kuruyim de bari rahat etsin aurisçiler.  orada bizbize takılırız. siz de burada takılırsınız böle yorumlarla. ve toyotaclubtr  buluşmaLARInda  bir hoşgeldinizi bile  eksik  görürsünüz. o gün mangala geldik te ne oldu. hoş geldiniz bile denmedi. para toplama  olayına gelince  ver 5 liraya döndü olay. ama bi tane yönetici de hoş geldiniz demedi saolsun. vedat abi sadece hoş geldiniz dedi. vedat abi de yönetici değil maalesef. ama ben o hoş geldiniz karşılamasını yöneticilerden beklerdim açıkçası. burada açılan konu ne. konuşulanlar ne? cidden  süper yani. güya mesut şaka yapmıştım. belki biz de buluşuruz diye yazmış ama. bu böyle değil, güzel buluşma olmuş, biz de gelmek ve takılmak isteriz bu gibi buluşmalara diye daha resmi bir yazı olsaydı daha güzel olurdu. samimi olduğunuz ya da olmadığınız insanlara her türlü konuşamazsınız. önce samimi olunur sonra bu tarz konuşmalara girilir orası ayrı. samimi olmadığınız insanlara böyle yanlış anlaşılacak şakalar da yapamazsınız hele de site de bölüm yetkilisi iseniz. varsa mesutu savunanlar yazsınlar buraya. savunmayanlar da varsa onlar da yazsınlar. herkese iyi forumlar, güzel ve faydalı bilgiler okumalar. (gereksiz bilgi çöplüğü okumamamalar...) 

abi çok fena anlamlı şeyler yazmışsın artık anlıyana yanı buda aurisclub ı  ılk üyen benim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 22, 2010, 20:15:05 »
Nereden başlasam nereden grisem konuya bir kere bakşınız yanlış burda mevzu Mesutu savunmak Ahmeti savunmdak değil....  Profilde yönetici yazıyor diye insanların normal yorum yapamamsı söz konusu bu konuda hemen aaa yönetici ne diyor moduna giriliyor o insanlarında sıradan insan olduklarını unutmayın...

Ayrıca burası resmi bir oluşum değildir seni toplantıda hiçbir yöneticinin karşılama durumu yoktur sadece seni değil kimseyi, geldiğin yer belli bir samimiyet ulaşmış insanların bir araya gelip eğlenmeye çalıştığı yerdir bir yetkili servis değildir ki tamamen ticari amaçlı sizi kalkıpta biri karşılasın yönetici a ya da yönetici b de orada sıradan bir birey olarak toplantıya katılmıştır en az senin kadar  eğlenmeye hakkı vardır ki bütün yöneticiler tek kuruş ve ya herhangi bir şekilde menfaat düşünmeden burada pc başında birsürü vakit harcıyor !!!

Para toplama meselesine gelince ilk giden ve ya isteyen arkadaşlar alışverişi yapmışlar bizde onu öğrenip gerekli meblayı toplamaya çalıştık tıpkı çok samimi arkadaşların sadece birisine yüklenmeyi istemeyip bölüşmesi gibi sıcak ve samimi bir ortamda !!!

Normalde lafı bile açılmaz böyle şeylerin ama ben seni görmedim bile toplantıda bi giderken rastladım desem yeri !!!  Yaşın benden büyük sana ders vermek haddime değil ama bi mekana sonradan giriyorsan eğer selamını verirsin mekanda olan herkesle tokalaşırsın hele ki ilk defa geldiğin bir ortamsa kendini tanıtır karşısındakini tanımayı beklersin !!!

Bu başlıkla ilgili istediğini diyebilirdin ancak sen konuyu farklı bir boyuta çektin cevaplarımda bu yönde oldu,
Şimdi yanlışlarım varsa düzeltilsin saygılar...

abi çok fena anlamlı şeyler yazmışsın artık anlıyana yanı buda aurisclub ı  ılk üyen benim ;)

Üstte yazılan satırlarda anlayana bilader ;)

DİPNOT: BU MESAJ BİR YÖNETİCİ OLARAK DEĞİL BİR ÜYE OLARAK YAZILMIŞTIR !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Eylül 22, 2010, 20:24:41 »
saolun arkadaşlar valla süper yorumlar gelmiş. konuyla alakası olmayan. gerçi konu da konu olsa değil mi? mesuta da teşekkürler. böyle bi ayırım varmış gibi algılamasına teşekkürler.   onun yazdığı mesajlardan sonra zaten konunun ne hale geldiği de belli. süperbi aile olmuş toyotaclubtr.   mesutu da destekleyenler. var mı öle  öle auris ayırımı yapmak diye mesaj atan mesut akın  (yönetici) benden  bi  kaç  gün  önce  düzce   corolla  buluşması diye konu  açıyor  ama orada  kimse ayrımdan  bahsetmiyor. benim konumda ise sadece ayrım  konusu tartışılıyor. süper bir aile cidden. herkese teşekkürler. aurisfanclub'ı bi türlü kuramadım. kuruyim de bari rahat etsin aurisçiler.  orada bizbize takılırız. siz de burada takılırsınız böle yorumlarla. ve toyotaclubtr  buluşmaLARInda  bir hoşgeldinizi bile  eksik  görürsünüz. o gün mangala geldik te ne oldu. hoş geldiniz bile denmedi. para toplama  olayına gelince  ver 5 liraya döndü olay. ama bi tane yönetici de hoş geldiniz demedi saolsun. vedat abi sadece hoş geldiniz dedi. vedat abi de yönetici değil maalesef. ama ben o hoş geldiniz karşılamasını yöneticilerden beklerdim açıkçası. burada açılan konu ne. konuşulanlar ne? cidden  süper yani. güya mesut şaka yapmıştım. belki biz de buluşuruz diye yazmış ama. bu böyle değil, güzel buluşma olmuş, biz de gelmek ve takılmak isteriz bu gibi buluşmalara diye daha resmi bir yazı olsaydı daha güzel olurdu. samimi olduğunuz ya da olmadığınız insanlara her türlü konuşamazsınız. önce samimi olunur sonra bu tarz konuşmalara girilir orası ayrı. samimi olmadığınız insanlara böyle yanlış anlaşılacak şakalar da yapamazsınız hele de site de bölüm yetkilisi iseniz. varsa mesutu savunanlar yazsınlar buraya. savunmayanlar da varsa onlar da yazsınlar. herkese iyi forumlar, güzel ve faydalı bilgiler okumalar. (gereksiz bilgi çöplüğü okumamamalar...)  

Hocam merhaba öncelikle sakinleşmeye davet ediyorum seni. Seni sıkan sinirlendiren ne oldu gerçekten anlamadım bir anda böyle patlamanın nedeni konunda konudışı muhabbet edilmesi ise, forum genelinde bunun o kadar çok örneğini görebilirsin ki şahsi olduğunu düşünmezsin. Sürekli bir Mesut lafı etmişsin ama kendisi yönetici bile değil, yönlendirici yani moderatör forum üzerinde bazı üst yetkilere sahip düzenleme yapabilir konu siler açar uyarır vs onun dışında bu forumdan hiç bir kazancı yok o yüzden bu şekilde yargılayamazsın. 5 lira toplanılacağı zaman gelindi istenildi diyorsun, onu da ben yaptım zaten. Geçen Ağva buluşmasında da ben toplamıştım bu sefer de ben topladım. Sonuçta bedava alınmıyor malzemeler, neden seni sıktı para toplanması anlamadım. Ya da söyler misin ne şekilde, para toplanılır? Toplantıda kimse bizle özel olarak tanışmadı diyorsun ama bunu neden karşıdan bekliyor da sen ilk atağa geçmiyorsun sonra da bu konuda kızıyorsun onu da anlamadım. Tek yönetici vardı buluşmada o da Hakkı Saygılı idi. Onun da ne şekilde saat kaçta geldiğini gördün yani yine de herkese selam verdi. Tekrar Mesut abi konusuna gelecek olursak, yanlışım olmasın diye bir daha baştan sona okudum konunu ve Mesut abinin şaka yollu yorum yaptığı o kadar açık ki ve ana hak vermiş bile konuşmalarında(!). Ondan sonra Murat gelmiş yorum yazmış Ahmet gelmiş yorum yazmış ama hepsi şaka yollu işte, bunu görmek çok da zor olmasa gerek. Evet Tct güzel bir aile, kıymetini bilene...

abi çok fena anlamlı şeyler yazmışsın artık anlıyana yanı buda aurisclub ı  ılk üyen benim ;)

Yeni üyesin, kimseyi tanımıyorsun hakkımızda hiçbir fikrin yok. Hiçbir buluşmadan ya da bu zamana kadar bu forumda oluşan dostluklardan en ufak haberin yok o yüzden böyle bir yorum yapamazsın. Diktatörlük diyorsan bu tepkime evet öyle. Herkes haddini bilmeli.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #45 : Eylül 22, 2010, 20:48:29 »
Nereden başlasam nereden grisem konuya bir kere bakşınız yanlış burda mevzu Mesutu savunmak Ahmeti savunmdak değil....  Profilde yönetici yazıyor diye insanların normal yorum yapamamsı söz konusu bu konuda hemen aaa yönetici ne diyor moduna giriliyor o insanlarında sıradan insan olduklarını unutmayın...

Ayrıca burası resmi bir oluşum değildir seni toplantıda hiçbir yöneticinin karşılama durumu yoktur sadece seni değil kimseyi, geldiğin yer belli bir samimiyet ulaşmış insanların bir araya gelip eğlenmeye çalıştığı yerdir bir yetkili servis değildir ki tamamen ticari amaçlı sizi kalkıpta biri karşılasın yönetici a ya da yönetici b de orada sıradan bir birey olarak toplantıya katılmıştır en az senin kadar  eğlenmeye hakkı vardır ki bütün yöneticiler tek kuruş ve ya herhangi bir şekilde menfaat düşünmeden burada pc başında birsürü vakit harcıyor !!!

Para toplama meselesine gelince ilk giden ve ya isteyen arkadaşlar alışverişi yapmışlar bizde onu öğrenip gerekli meblayı toplamaya çalıştık tıpkı çok samimi arkadaşların sadece birisine yüklenmeyi istemeyip bölüşmesi gibi sıcak ve samimi bir ortamda !!!

Normalde lafı bile açılmaz böyle şeylerin ama ben seni görmedim bile toplantıda bi giderken rastladım desem yeri !!!  Yaşın benden büyük sana ders vermek haddime değil ama bi mekana sonradan giriyorsan eğer selamını verirsin mekanda olan herkesle tokalaşırsın hele ki ilk defa geldiğin bir ortamsa kendini tanıtır karşısındakini tanımayı beklersin !!!

Bu başlıkla ilgili istediğini diyebilirdin ancak sen konuyu farklı bir boyuta çektin cevaplarımda bu yönde oldu,

Üstte yazılan satırlarda anlayana bilader ;)

:alkis: :alkis: :alkis:

şimdi ben Taylan Ercan Bintepe olarak hiç bir yöneticilik sıfatım olmadığını söyleyerek bir kaç kelime söylemek istiyorum Ocak ayının bilmem kaçıncı gününde üye oldum bu foruma.Gerek mekanık olarak gerek geyiksel bir çok sohbete katıldım özel yollarla bır cok üye ile arkadaş oldum Hepsi benım arkadaşım,abim,ablam ,kardeşim niteliğindedir .sende gormussundur benı elımden geldıkce herkezle selamlaştım benden büyük küçük kımseyi gözardı etmeden.Sende bak oo buluşmadaymısın şimdi öğrendim tanımam etmem senı ama ortamı görmüşsün ne resmilik bekliyordun.mesut abı düğünlerdekı gıbı kapı agzında bekleyıp herkezı selamlayacakmıydı bu cokmu samımı olucaktı.Para konusunu gelince büyüklerimden bana bir şey öğretildi elinden geldıkce kımseye yuk olma Vedat abim sağolsun bizler geç kalıcaz diye o kadar masraf yapmış kendı çapınca ve ınanıyorum para konusunda bana paramı verın diye bır cumle kurmayı aklına getirmemiştir bizler elımızden gelınce ona yuk olmamaya calıstık ne haddımıze ona yuk olmak hem senın cebınden cıkacak 5-10 liradan ne zarar etcen anlamıs değilim Nagıhan arkadaşımı yıne burdan kutlarım kendıne öyle bır vazife edınıp herkezden para topladı onun öyle bir vazifesımı vardı ??? Biz o gun kendı samımıyetımzle bır buluşma yaptık ve o gun cogumuzun akılında ne toyota vardı nede sıte Ben o gun Ahmetı, Nagıhanı Mesut abıyı Hakkı reisi Vedat abiyi  ve forumda bır cok arkadaşımı görmeye geldim.Buluşma sayesınde bir çokta yenı arkadaş kazandım senın saydıgın gibi resmı ve yalandan bir buluşma olsaydı taa canakkalelerden gelmezdım arabalar gelip gecıcıdır arkadaşlıklar kalıcıdır öle ayda 2-3 kere giripte bu kadar samımıyet kımseden bekleyemezsın.Forumdan cogu kısıye sor benım arabam hariç çoğu bılgilerımıde bılırler bende onlarınkını bılirim buda senın ıstedıgın o resmıyette olmaz sende bır an once ne forumu kuruyorsan kur .Daha başarılı olursun inşallah Ve bir daha bizim buluşmalarımız kötüleyip kendı daha açılmamış forumunun reklamını yapma ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Eylül 22, 2010, 21:01:50 »
Nereden başlasam nereden grisem konuya bir kere bakşınız yanlış burda mevzu Mesutu savunmak Ahmeti savunmdak değil....  Profilde yönetici yazıyor diye insanların normal yorum yapamamsı söz konusu bu konuda hemen aaa yönetici ne diyor moduna giriliyor o insanlarında sıradan insan olduklarını unutmayın...

Ayrıca burası resmi bir oluşum değildir seni toplantıda hiçbir yöneticinin karşılama durumu yoktur sadece seni değil kimseyi, geldiğin yer belli bir samimiyet ulaşmış insanların bir araya gelip eğlenmeye çalıştığı yerdir bir yetkili servis değildir ki tamamen ticari amaçlı sizi kalkıpta biri karşılasın yönetici a ya da yönetici b de orada sıradan bir birey olarak toplantıya katılmıştır en az senin kadar  eğlenmeye hakkı vardır ki bütün yöneticiler tek kuruş ve ya herhangi bir şekilde menfaat düşünmeden burada pc başında birsürü vakit harcıyor !!!

Normalde lafı bile açılmaz böyle şeylerin ama ben seni görmedim bile toplantıda bi giderken rastladım desem yeri !!!  Yaşın benden büyük sana ders vermek haddime değil ama bi mekana sonradan giriyorsan eğer selamını verirsin mekanda olan herkesle tokalaşırsın hele ki ilk defa geldiğin bir ortamsa kendini tanıtır karşısındakini tanımayı beklersin !!!

Hocam merhaba öncelikle sakinleşmeye davet ediyorum seni. Seni sıkan sinirlendiren ne oldu gerçekten anlamadım bir anda böyle patlamanın nedeni konunda konudışı muhabbet edilmesi ise, forum genelinde bunun o kadar çok örneğini görebilirsin ki şahsi olduğunu düşünmezsin. Sürekli bir Mesut lafı etmişsin ama kendisi yönetici bile değil, yönlendirici yani moderatör forum üzerinde bazı üst yetkilere sahip düzenleme yapabilir konu siler açar uyarır vs onun dışında bu forumdan hiç bir kazancı yok o yüzden bu şekilde yargılayamazsın. 5 lira toplanılacağı zaman gelindi istenildi diyorsun, onu da ben yaptım zaten. Geçen Ağva buluşmasında da ben toplamıştım bu sefer de ben topladım. Sonuçta bedava alınmıyor malzemeler, neden seni sıktı para toplanması anlamadım. Ya da söyler misin ne şekilde, para toplanılır? Toplantıda kimse bizle özel olarak tanışmadı diyorsun ama bunu neden karşıdan bekliyor da sen ilk atağa geçmiyorsun sonra da bu konuda kızıyorsun onu da anlamadım. Tek yönetici vardı buluşmada o da Hakkı Saygılı idi. Onun da ne şekilde saat kaçta geldiğini gördün yani yine de herkese selam verdi. Tekrar Mesut abi konusuna gelecek olursak, yanlışım olmasın diye bir daha baştan sona okudum konunu ve Mesut abinin şaka yollu yorum yaptığı o kadar açık ki ve ana hak vermiş bile konuşmalarında(!). Ondan sonra Murat gelmiş yorum yazmış Ahmet gelmiş yorum yazmış ama hepsi şaka yollu işte, bunu görmek çok da zor olmasa gerek. Evet Tct güzel bir aile, kıymetini bilene...

Arkadaşlar gereksiz yere sıkıntıya sokmayın kendinizi, takla da atsanız anlamak istemeyen anlamaz ;) İftar toplantısında ben de vardım, aşağı yukarı herkesle tanıştık sohbet ettik. Mesela Taylan,Vedat, Murat,Nagihan,Cihan,Oktay (ve diğer çoğu arkadaş) daha önce ne bir görmüşlüğüm ne bir konuşmuşluğum vardı ama her birimiz önce medenice kendimizi tanıttık sonrasında da (bence) çok keyifli vakit geçirdik. yukarıdaki arkadaşla aynı ortamda bulunmuşuz, vakit geçirmişiz ama hangimiz tanıyor?
Para mevzuuna girmek bile istemiyorum... ama sadece şunu söyleyeyim, madem her şey maddiyat yiyip içtiklerinizi geçtim oradaki muhabbeti, güler yüzleri 5 liraya nereden alabilirdiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Eylül 22, 2010, 21:12:57 »
Yok şimdi burada devreye girmke istiyorum Emre abicim, orada Mehmet hocanın bahsetmek istediği toplanan para ya da miktarı vs değil. Ona yanlış gelen bir ortam oluşmuş ve "tek hatırlandığımız yer para toplanıldığı andı" demeye getirmiş. Bizim de karşı çıktığımız nokta aslında onun düşündüğü gibi bir durum yoktu ortada onu anlatmaya çalışıyoruz, olay bu yani.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Eylül 22, 2010, 21:16:05 »
Yok şimdi burada devreye girmke istiyorum Emre abicim, orada Mehmet hocanın bahsetmek istediği toplanan para ya da miktarı vs değil. Ona yanlış gelen bir ortam oluşmuş ve "tek hatırlandığımız yer para toplanıldığı andı" demeye getirmiş. Bizim de karşı çıktığımız nokta aslında onun düşündüğü gibi bir durum yoktu ortada onu anlatmaya çalışıyoruz, olay bu yani.

Ben de aynı şeyi söylemek istedim aslında Nagihan, ama arkadaş işi 5 TLye bağlayınca "her şey para, paraya gelince insan hatırlanır" mantığıyla bakıldığında bile oradaki ortamın paradan, maddiyattan daha kıymetli olduğunu hatırlattım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Eylül 22, 2010, 21:31:28 »
Neyse... Boşverin sitede bazı arkadaşların tutumları yanlış, herşeyi ben yaparım, ben en iyiyi yaparım, en güzelini yaparım, her konuya girer laf sokarım falan, filan.Mehmet hoca Mesut Beyin tutumuna bozulmuş anladığım kadarıyla. Bende yeni üye sayılırım bende mangal buluşmasında vardım, evet ortam samimiydi ama yeni gelen arkadaşlar benim gibi biraz muhabbetten uzak kaldık. Ben geldim selamımı verdim, cipsimi getirdim, üşenmedim tavlada getirdim oynarlar, oynarız diye... Ama hani birbirini tanıyan insanlar yeni gelenleri kabul ederler bu iş böyledir..
Burada ki sorun Mesut beyin her konu açana iğneli bir şekilde laf söylemesi, herkes onu tanımıyor. İyi niyetli söylediği şeyler bile yanlış anlaşılabiliyor. Ben tarafsız olarak çok konuda bu olayı gördüm..
Herkese iyi forumlar.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Eylül 22, 2010, 21:34:11 »
Neyse... Boşverin sitede bazı arkadaşların tutumları yanlış, herşeyi ben yaparım, ben en iyiyi yaparım, en güzelini yaparım, her konuya girer laf sokarım falan, filan.Mehmet hoca Mesut Beyin tutumuna bozulmuş anladığım kadarıyla. Bende yeni üye sayılırım bende mangal buluşmasında vardım, evet ortam samimiydi ama yeni gelen arkadaşlar benim gibi biraz muhabbetten uzak kaldık. Ben geldim selamımı verdim, cipsimi getirdim, üşenmedim tavlada getirdim oynarlar, oynarız diye... Ama hani birbirini tanıyan insanlar yeni gelenleri kabul ederler bu iş böyledir..
Burada ki sorun Mesut beyin her konu açana iğneli bir şekilde laf söylemesi, herkes onu tanımıyor. İyi niyetli söylediği şeyler bile yanlış anlaşılabiliyor. Ben tarafsız olarak çok konuda bu olayı gördüm..
Herkese iyi forumlar.

Sinan bey;
Biraz da aktif olmak gerekiyor. Bende 1 yıllık üyeyim. 1 sene önce gece yarım da Ahmet Can Dil arkadaşımı hiç tanımazken çay içmeye gittik.
Sonra yavaş yavaş milletle tanıştım.

Birazda aktif olmak gerekiyor. Sohbetlere katılmak gerekiyor. Uzaktan uzaktan seyredip de aralarına almadılar demek olmaz ki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Eylül 22, 2010, 21:57:30 »
Valla arkadaşlar ağzım açık okudum Mehmetin yazdıklarını, gerçekten ona söylenecek bir sözüm yok, Ahmetin yaptığı toplantıların şanını zaten biliyoruz, hepsi birbirinden keyifli ve eylencelidir, Mehmetin bu toplantıdan bu şekilde memnuniyetsiz ayrılması bence tamamen kendi çekingenliğinin eseridir, en son beraber yaptığımız mangal toplantısında bende birçok kişiyle yeni tanıştım ama hiçkimse uzak kalmadı bizden herkez bir yerden muhabbete katıldı birşekilde, benim arabamın içine binip bakmak isteyen arkadaşlarımızda oldu buda samimiyetten kaynaklanan bişeydir, kimse kimsenin malına dur bi bakayım demez heralde.

bu forumda çok sıcak ve samimi dostluklar var, eğer bunları göremiyorsanız o sizin suçunuzdur, yoksa adı geçen şahısların hepsini bişrebir tanırım ve elimizden geldiğince görüşürüz hepsi pırlanta gibi insanlardır.

bu arada Mehmet gerçekten şaka yollu takılmıştım kendi kendine alınganlık yaptın okadar.
Herkese iyi forumlar.
,

Sinan senin yazın hakkındada ufak birşey yazmak istiyorum, ben her konu açana iğneli laf söylemem , senin gördüğün bardağın boş tarafı sadece, benim iğneleyeci laf söylediğim kişiler bizleri forum üyelerini veya yönetici sıfatındaki şahısları sanki bir servis elemanıymış gibi mutlaka onların sorunlarını halletmek zorundaymışız gibi , onlara anında cevap vermek zorundaymışız gibi yazı yazmalarına sinir oluyorum, taktir edersinizki kimse burda ne işçi ne iş veren nede burdan ekmek yiyor, bizim istediğimiz tek şey buranın Toyotadan bağımsız bir forum olduğunun bilinmesi ve diğer sıradan forumlar gibi davranılması.

son olarak demem oki

acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmm : diye konu açanlardan

direksiyon kutusu lazım : diye 3 kelimelik başka hiçbir bilgi olmayankonuların açılmasından bıktık (ki bu şahıs EREN YILMAZ ilk auris forumu üyesi olmak isteyen arkadaş, kendisi özelden mesaj atıp soru sormuştur bana ve cevabınıda almıştır, ama bu konudada bana sataşmıştır ne hikmetse)

bi bakarmısınız :

bişey sorup cevabını alınca çekip gidenlerden, yada sadece aracında sorun çıkınca foruma gelip cevabını sorup kaçanlardan sıkıldık ve bıktık.

bilmem derdimi anlatabildimmi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Eylül 22, 2010, 22:12:19 »
Sinan bey;
Biraz da aktif olmak gerekiyor. Bende 1 yıllık üyeyim. 1 sene önce gece yarım da Ahmet Can Dil arkadaşımı hiç tanımazken çay içmeye gittik.
Sonra yavaş yavaş milletle tanıştım.

Birazda aktif olmak gerekiyor. Sohbetlere katılmak gerekiyor. Uzaktan uzaktan seyredip de aralarına almadılar demek olmaz ki...

Kaya Bey ben öyle uzaktan filan seyretmedim ben genel olarak izlemlerimi söyledim mangal içindi o da.
Sonrası nargile faslı filan çok güzeldi, ben özel sebeplerden nargilede fazla kalamadım o ayrı..
Forumlar paylaşmak içindir, burada kimse kimseyi kullanamaz bunu herkes biliyor ve herkesin yaptığı, yapmaya çalıştığı işe saygı duyuyorum.
Mesut Bey benim izlemlerim bu şekilde sadece soru sorup kaçanlar için değil. Bu bir eleştiridir, kabul edersiniz etmezsiniz. Sizin foruma katkılarınıza saygım sonsuz. Bizde elimizden geliğince, dilimiz döndükçe, vakit buldukça paylaşmaya yardım etmeye çalışıyoruz.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #53 : Eylül 22, 2010, 22:22:46 »
[
acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmm : diye konu açanlardan

direksiyon kutusu lazım : diye 3 kelimelik başka hiçbir bilgi olmayankonuların açılmasından bıktık (ki bu şahıs EREN YILMAZ ilk auris forumu üyesi olmak isteyen arkadaş, kendisi özelden mesaj atıp soru sormuştur bana ve cevabınıda almıştır, ama bu konudada bana sataşmıştır ne hikmetse)

bi bakarmısınız :

bişey sorup cevabını alınca çekip gidenlerden, yada sadece aracında sorun çıkınca foruma gelip cevabını sorup kaçanlardan sıkıldık ve bıktık.

bilmem derdimi anlatabildimmi.

[/quote]

tamam mesut abi ben sana sormadım felan demedim benım burda yazma sebebim ilk siteye üye oldugumda nasıl bi şekilde karşılandıgıma bi baksın herkez herkez bi şekilde laf sölüyor orda kısaltarak yazmış olabilirim ama kalkıpta bana ateşli genç yapıcak bişey yok tarzında konusuyorsun ve o şekildede kalkıp abi ben yinede sana soru sordum yani zaten sordugum şey arabanın üstünde var olan şeydi maksadım ortamın yumuşamasıydı ;) ama ben kalkıp hala yaşca büyük oldugun için (ABİ) diye hitab ediyorum senin BU ŞAHIS EREN YILMAZ die demiyorum....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Eylül 22, 2010, 22:27:43 »
Eren bu şahıs kelimesini orda belirtme amaçlı kullandım , iğneliyici yada küçümseyici bir şekilde kullanmadım,  ateşli genç konusundada ne yaşını yazmıştın profiline, nede konudaki kullandığın Türkçe düzgündü, bende benzetme olarak bu kelimeyi kullandım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #55 : Eylül 22, 2010, 22:38:32 »
Eren bu şahıs kelimesini orda belirtme amaçlı kullandım , iğneliyici yada küçümseyici bir şekilde kullanmadım,  ateşli genç konusundada ne yaşını yazmıştın profiline, nede konudaki kullandığın Türkçe düzgündü, bende benzetme olarak bu kelimeyi kullandım.

abi yaşım yazılıydı ama iyi peki dedigin gibi olsun belki görmemişte olabilirsin ( benim sana msj atma nedenimde ) ortamı yumusatmaktı kusrum varsa affola o zaman.... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Eylül 22, 2010, 22:44:35 »
Bana göre çok gereksiz bir tartışma.Mesutun yazdığı na mehmet bey takılmış..Aurisciler,yarisciler veya corolla şu kasa falkan diye buzamana kadar bir ayrım yapılmadı yapmanın da obir mantığı yok.Sonucta bir nesne.Ayrıca alınganlık yapmak yerine birbirimize takılıyoruz anlayan şakayı kaldırabilen alınganlık yapmıyor.Bu forumda bizi buluşturan arkadaşlık..Fazla alınganlık yapıyorsunuz.Mesutun yazdığı mesajda size veya aracınıza karşı yapılmıs bir ayrım söz konusu değil.
Bolu tüneli çıkısında akadaşın aracı ile kaza yapınca kocaeli ye vardığımızda ilk aklıma gelen emsutu aramak oldu ama kendisi tatildeydi..Yada ankarada ali abi ile hiç tanışmamıza rağmen kendisiyle ufak bir zamanda olsa tanıma ve sohbet etme zamanım oldu.Artık ankarada da bir abim var..
Burda demek istediğim araçlar her nekadar tanışmamıza vesile olmuş olsada,arkadaşım burda hiçbirşe şekilde menfaat çıkar ilişkisi söz konusu değil.Herşey gönülde bitiyor.İnsanlar yardım ederken çıkar beklemiyor..Yoksa ben ne nagıhanı ne ahmeti ne mesutu ne oktayı yada forumdaki diğer arkadaşlarla birebir tanışma fırsatım olmadı.Ama yaşadıkları yerde yardımlarına ihtiyacım olsa seve seve koşacaklarına inanıyorum.O yüzden eleştirirken dayandıgınız temellerin sağlam olması gerekiyor.Bu şekilde kimseyi inandıramazsınız..
Mesutun igeneliyi laflarına gelince hemen konu acıp acil diye yaygara koparanların  ne paylastıklarını gözrdünüz..Biz burda toyota aciil yarıdm  24 saati hizmetimi veriyoruz..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Eylül 23, 2010, 08:46:33 »
Tuncay güzel özetlemişsin kardeşim, teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Eylül 23, 2010, 09:15:54 »
mesut göbek adın bundan sonra "abalı" olsun olurmu :)))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Eylül 23, 2010, 10:19:28 »
mesut göbek adın bundan sonra "abalı" olsun olurmu :)))))

yok Muhammet abi olmasın böyle iyi :)