0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
saolun arkadaşlar valla süper yorumlar gelmiş. konuyla alakası olmayan. gerçi konu da konu olsa değil mi? mesuta da teşekkürler. böyle bi ayırım varmış gibi algılamasına teşekkürler. onun yazdığı mesajlardan sonra zaten konunun ne hale geldiği de belli. süperbi aile olmuş toyotaclubtr. mesutu da destekleyenler. var mı öle öle auris ayırımı yapmak diye mesaj atan mesut akın (yönetici) benden bi kaç gün önce düzce corolla buluşması diye konu açıyor ama orada kimse ayrımdan bahsetmiyor. benim konumda ise sadece ayrım konusu tartışılıyor. süper bir aile cidden. herkese teşekkürler. aurisfanclub'ı bi türlü kuramadım. kuruyim de bari rahat etsin aurisçiler. orada bizbize takılırız. siz de burada takılırsınız böle yorumlarla. ve toyotaclubtr buluşmaLARInda bir hoşgeldinizi bile eksik görürsünüz. o gün mangala geldik te ne oldu. hoş geldiniz bile denmedi. para toplama olayına gelince ver 5 liraya döndü olay. ama bi tane yönetici de hoş geldiniz demedi saolsun. vedat abi sadece hoş geldiniz dedi. vedat abi de yönetici değil maalesef. ama ben o hoş geldiniz karşılamasını yöneticilerden beklerdim açıkçası. burada açılan konu ne. konuşulanlar ne? cidden süper yani. güya mesut şaka yapmıştım. belki biz de buluşuruz diye yazmış ama. bu böyle değil, güzel buluşma olmuş, biz de gelmek ve takılmak isteriz bu gibi buluşmalara diye daha resmi bir yazı olsaydı daha güzel olurdu. samimi olduğunuz ya da olmadığınız insanlara her türlü konuşamazsınız. önce samimi olunur sonra bu tarz konuşmalara girilir orası ayrı. samimi olmadığınız insanlara böyle yanlış anlaşılacak şakalar da yapamazsınız hele de site de bölüm yetkilisi iseniz. varsa mesutu savunanlar yazsınlar buraya. savunmayanlar da varsa onlar da yazsınlar. herkese iyi forumlar, güzel ve faydalı bilgiler okumalar. (gereksiz bilgi çöplüğü okumamamalar...)
abi çok fena anlamlı şeyler yazmışsın artık anlıyana yanı buda aurisclub ı ılk üyen benim
Nereden başlasam nereden grisem konuya bir kere bakşınız yanlış burda mevzu Mesutu savunmak Ahmeti savunmdak değil.... Profilde yönetici yazıyor diye insanların normal yorum yapamamsı söz konusu bu konuda hemen aaa yönetici ne diyor moduna giriliyor o insanlarında sıradan insan olduklarını unutmayın...Ayrıca burası resmi bir oluşum değildir seni toplantıda hiçbir yöneticinin karşılama durumu yoktur sadece seni değil kimseyi, geldiğin yer belli bir samimiyet ulaşmış insanların bir araya gelip eğlenmeye çalıştığı yerdir bir yetkili servis değildir ki tamamen ticari amaçlı sizi kalkıpta biri karşılasın yönetici a ya da yönetici b de orada sıradan bir birey olarak toplantıya katılmıştır en az senin kadar eğlenmeye hakkı vardır ki bütün yöneticiler tek kuruş ve ya herhangi bir şekilde menfaat düşünmeden burada pc başında birsürü vakit harcıyor Para toplama meselesine gelince ilk giden ve ya isteyen arkadaşlar alışverişi yapmışlar bizde onu öğrenip gerekli meblayı toplamaya çalıştık tıpkı çok samimi arkadaşların sadece birisine yüklenmeyi istemeyip bölüşmesi gibi sıcak ve samimi bir ortamda Normalde lafı bile açılmaz böyle şeylerin ama ben seni görmedim bile toplantıda bi giderken rastladım desem yeri Yaşın benden büyük sana ders vermek haddime değil ama bi mekana sonradan giriyorsan eğer selamını verirsin mekanda olan herkesle tokalaşırsın hele ki ilk defa geldiğin bir ortamsa kendini tanıtır karşısındakini tanımayı beklersin Bu başlıkla ilgili istediğini diyebilirdin ancak sen konuyu farklı bir boyuta çektin cevaplarımda bu yönde oldu,Şimdi yanlışlarım varsa düzeltilsin saygılar...Üstte yazılan satırlarda anlayana bilader DİPNOT: BU MESAJ BİR YÖNETİCİ OLARAK DEĞİL BİR ÜYE OLARAK YAZILMIŞTIR
Nereden başlasam nereden grisem konuya bir kere bakşınız yanlış burda mevzu Mesutu savunmak Ahmeti savunmdak değil.... Profilde yönetici yazıyor diye insanların normal yorum yapamamsı söz konusu bu konuda hemen aaa yönetici ne diyor moduna giriliyor o insanlarında sıradan insan olduklarını unutmayın...Ayrıca burası resmi bir oluşum değildir seni toplantıda hiçbir yöneticinin karşılama durumu yoktur sadece seni değil kimseyi, geldiğin yer belli bir samimiyet ulaşmış insanların bir araya gelip eğlenmeye çalıştığı yerdir bir yetkili servis değildir ki tamamen ticari amaçlı sizi kalkıpta biri karşılasın yönetici a ya da yönetici b de orada sıradan bir birey olarak toplantıya katılmıştır en az senin kadar eğlenmeye hakkı vardır ki bütün yöneticiler tek kuruş ve ya herhangi bir şekilde menfaat düşünmeden burada pc başında birsürü vakit harcıyor Para toplama meselesine gelince ilk giden ve ya isteyen arkadaşlar alışverişi yapmışlar bizde onu öğrenip gerekli meblayı toplamaya çalıştık tıpkı çok samimi arkadaşların sadece birisine yüklenmeyi istemeyip bölüşmesi gibi sıcak ve samimi bir ortamda Normalde lafı bile açılmaz böyle şeylerin ama ben seni görmedim bile toplantıda bi giderken rastladım desem yeri Yaşın benden büyük sana ders vermek haddime değil ama bi mekana sonradan giriyorsan eğer selamını verirsin mekanda olan herkesle tokalaşırsın hele ki ilk defa geldiğin bir ortamsa kendini tanıtır karşısındakini tanımayı beklersin Bu başlıkla ilgili istediğini diyebilirdin ancak sen konuyu farklı bir boyuta çektin cevaplarımda bu yönde oldu,Şimdi yanlışlarım varsa düzeltilsin saygılar...DİPNOT: BU MESAJ BİR YÖNETİCİ OLARAK DEĞİL BİR ÜYE OLARAK YAZILMIŞTIR
Hocam merhaba öncelikle sakinleşmeye davet ediyorum seni. Seni sıkan sinirlendiren ne oldu gerçekten anlamadım bir anda böyle patlamanın nedeni konunda konudışı muhabbet edilmesi ise, forum genelinde bunun o kadar çok örneğini görebilirsin ki şahsi olduğunu düşünmezsin. Sürekli bir Mesut lafı etmişsin ama kendisi yönetici bile değil, yönlendirici yani moderatör forum üzerinde bazı üst yetkilere sahip düzenleme yapabilir konu siler açar uyarır vs onun dışında bu forumdan hiç bir kazancı yok o yüzden bu şekilde yargılayamazsın. 5 lira toplanılacağı zaman gelindi istenildi diyorsun, onu da ben yaptım zaten. Geçen Ağva buluşmasında da ben toplamıştım bu sefer de ben topladım. Sonuçta bedava alınmıyor malzemeler, neden seni sıktı para toplanması anlamadım. Ya da söyler misin ne şekilde, para toplanılır? Toplantıda kimse bizle özel olarak tanışmadı diyorsun ama bunu neden karşıdan bekliyor da sen ilk atağa geçmiyorsun sonra da bu konuda kızıyorsun onu da anlamadım. Tek yönetici vardı buluşmada o da Hakkı Saygılı idi. Onun da ne şekilde saat kaçta geldiğini gördün yani yine de herkese selam verdi. Tekrar Mesut abi konusuna gelecek olursak, yanlışım olmasın diye bir daha baştan sona okudum konunu ve Mesut abinin şaka yollu yorum yaptığı o kadar açık ki ve ana hak vermiş bile konuşmalarında(!). Ondan sonra Murat gelmiş yorum yazmış Ahmet gelmiş yorum yazmış ama hepsi şaka yollu işte, bunu görmek çok da zor olmasa gerek. Evet Tct güzel bir aile, kıymetini bilene...
Yok şimdi burada devreye girmke istiyorum Emre abicim, orada Mehmet hocanın bahsetmek istediği toplanan para ya da miktarı vs değil. Ona yanlış gelen bir ortam oluşmuş ve "tek hatırlandığımız yer para toplanıldığı andı" demeye getirmiş. Bizim de karşı çıktığımız nokta aslında onun düşündüğü gibi bir durum yoktu ortada onu anlatmaya çalışıyoruz, olay bu yani.
Neyse... Boşverin sitede bazı arkadaşların tutumları yanlış, herşeyi ben yaparım, ben en iyiyi yaparım, en güzelini yaparım, her konuya girer laf sokarım falan, filan.Mehmet hoca Mesut Beyin tutumuna bozulmuş anladığım kadarıyla. Bende yeni üye sayılırım bende mangal buluşmasında vardım, evet ortam samimiydi ama yeni gelen arkadaşlar benim gibi biraz muhabbetten uzak kaldık. Ben geldim selamımı verdim, cipsimi getirdim, üşenmedim tavlada getirdim oynarlar, oynarız diye... Ama hani birbirini tanıyan insanlar yeni gelenleri kabul ederler bu iş böyledir..Burada ki sorun Mesut beyin her konu açana iğneli bir şekilde laf söylemesi, herkes onu tanımıyor. İyi niyetli söylediği şeyler bile yanlış anlaşılabiliyor. Ben tarafsız olarak çok konuda bu olayı gördüm..Herkese iyi forumlar.
Sinan bey;Biraz da aktif olmak gerekiyor. Bende 1 yıllık üyeyim. 1 sene önce gece yarım da Ahmet Can Dil arkadaşımı hiç tanımazken çay içmeye gittik.Sonra yavaş yavaş milletle tanıştım.Birazda aktif olmak gerekiyor. Sohbetlere katılmak gerekiyor. Uzaktan uzaktan seyredip de aralarına almadılar demek olmaz ki...
Eren bu şahıs kelimesini orda belirtme amaçlı kullandım , iğneliyici yada küçümseyici bir şekilde kullanmadım, ateşli genç konusundada ne yaşını yazmıştın profiline, nede konudaki kullandığın Türkçe düzgündü, bende benzetme olarak bu kelimeyi kullandım.
mesut göbek adın bundan sonra "abalı" olsun olurmu ))))