0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biz de aurisçiler olarak toplanmaya devam ederiz o zaman. ne yapalım... sadece fotolara yorumlar yapılsaydı güzel olurdu aslında...
sadece Aurisçilermi benim bildiğim Toyota kardeşliği vardır sadece şu model diye ayrım yapılmamalı bundan sonra çağırsanızda gelmem valla
Duruuunn Cız-bız'ıma bak hele e 12 ymiş Efsanecileri çağırmadım daha buraya diye bu artisliğiniz değil mi
vayy a.c.d farketmez her türlü..şimdi..kalkıpta grup ortamı oluşturmayalım biz kardeşiz toyota kardeşiyiz..sorun değil ama.. ayrıma kalkışırsakta..yaşınız itibari iel bırakında efsaneler fazla olsun..adınız çıkmış ona ama şuda bi gerçek efsane bir gün yerini ve adını bizim e-12 bırakıcak..saltanatı biz sürdüreceğiz..babadan oğula..sizce? ulan neleri konuşuyoruz.. ya nerey bağladık olayı..daha düzce buluşmasına gelemdim bırak yorumda bulunamadım hepinize alkış gelicek benden..
Kavga etmeden dövüşün gençler Efsaneler ölmez Muratım Gel Selçuk abey
a.c.d buda haklıısn "efsaneler asla ölmez"..sadec şekil değiştiriler..e-12 facelift.. burada yerden göge haklısın.. ses yok gürültüye devam gençler..
forumu ikiye bölelim aurisçiler ve corollacılar olmak üzere, biri diğerinin forumuna giremesin ama hondacılar her ikisinide ziyaret edebilsin...nasıl fikir ama
O giriş o markanın reklamında değil kardeşim uuzn yıllardır var zaten ingilizce olarak vardı hatta daha önceleri, biizmkiler çalmıştır yine Hondacılara ölüüüümmm
Kaçırdınız bak adamı