0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vallaha forumda beraberlik için beklersek..çok bekleriz..bölge bölge çalışılısn derim.... kayanın fikri mantıklı...katılıyorum..
t-shirt konusunda dedim bunu bende Murat abi kimse takmadı bu işte zor gibi duruyor :/
Ercü üşenmem seni pataklamaya gelirim. *Yönetimden beklenen haber doğrultusunda olumlu geldiği taktirde yönetimle görüşülecek basımı için yardımcı olunursa dağıtımı da hallederiz.Yardım gelmezse de gönüllü üyelerimiz tarafından bir miktar para toplanıp basımı yapılır ve dağıtımı hiç olmazsa ptt posta gibi yollarla belirlenen kişiye gönderilerek dağıtılabilir az istek yerlerde kişiye postalanabilir.
Arkadaşlar sözüm meclisten dışarı ama sanki Porsche çakması bir logo olmuş. Ben şahsen yapıştırmam en azından t-shirt falan giyerim buluşmalarda ama sticker olmaz. Hepsini geçtim buna benzer bir modeli yok Toyota'nın. Yine emeğine sağlık Emrecim. Kolay gelsin, bu sefer bir sonuca ulaşabiliriniz umarım.
Arkadaşlar farklı ve gayet şık bir logomuz ve stickerımız var.Sanki çok kullanıldı görünürlüğü eskidi mide yeni arayılara girdiniz?Toplantılara katılan arkadaşlar stickerlardan edindi, bölgesel olarak ulaştırılmaya çalışıldı mesela ben Antalya bölgesine dağıttım sonradan katılanlara bana ulaşanlara da hala veriyorum.Bana ulaşmadı posta vs diyen arkadaşlardan postaya verecekleri 2-3lira yerine bir reklamcıya aynı paraya baskı yaptırabilir.