0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın abi kusura bakmazsan şuanki varolan sticker çok cafcaflı şahsen ben aracıma yapıştırmıyorum bu nedenle, toplantılarda birkaçkere sticker var isteyene veririm dedim kimsede yapıştırmak istemedi aracına ! tek düz bir renk (Beyaz) sade bir toyotclubtr.com yazısı çok daha şık durur bence
senin fren kaliperlerine uygun renk seçmiştik oysa ki düz siyah ve düz beyaz renk stickerlar mantıklı, yakında yaptırabiliriz...
Selamlar.Yeni olduğum için çıkıntılık yapmak istemem ama fikrimi de söylemeden edemeyeceğim.Üstten bir modelin silüetini çizip altına ne ise onu yazmak belki de en çok rastlanan logo tipi araba dünyası için.Örnek alttaki linki inceleyin:http://www.google.com.tr/images?hl=tr&source=imghp&biw=1406&bih=763&q=car+logo&gbv=2&aq=f&aqi=g2&aql=&oq=&gs_rfai=Artık bana sıradan geliyor bu tür çalışmalar ne kadar iyi olursa olsun.Yeni bir logo tasarlansa daha iyi olur fikrime göre.
onun tasarımı Ünal Gül e ait, Aydın abi ilk basımlarını yaptı
Kesinlikle Mahmut beye katılıyorum. Yeni bir logo tasarlama konusunun da ciddi bir mesele haline gelmasine anlam veremiyorum. Aydın abinin tasarladığı ve şuanda da bir takım üyemiz tarafından kullanılan sticker var zaten. Dikkat çekici ve çağa ayak uyduran bir çizgisi var bence. Zevkler ve renkler farklı ayrıca, burada bir sürü insan var hepsinin onayını almasını bekleyemeyiz sonuçta. Saygılar..
aydın abi,herkes madem beğeniyor, bu stickerdan bastırsak nasıl olur?bolca elimizde olunca buluşmalarda dağıtırız bol bol. belli şehirlere de belli sayılarda göndeririz. kilit kişiler şehir içi dağıtım yapar. uygun olur mu?