Gönderen Konu: Yeni Dörtnal Servis  (Okunma sayısı 1362 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1997 Corolla XEI
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Yeni Dörtnal Servis
« : Eylül 17, 2010, 00:15:22 »
Merhaba,
Bugün aracın bakımı Ankaranın gözbebeği Yeni Dörtnal Servise uğradım, Sadık Usta dışarda olduğu için Ogün Usta ile bakımımızı tamamladık.
Denso marka bujiler, Mobil motor yağı ve filtre değişti. Toplamda 100 lira kadar ücret ödedim. Motorun her tarafını WD-40 ile temizlendi. Hava filtresi ve kutusunu basınçı hava ile temizlendi, lpg ayarı yapıldı. Gerçekten ne kadar söylesem anlatsam az, mutlaka yerinde görmek tanışmak gerekiyor. Çalışanların herkesin emeklerine sağlık.
Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir.

Toyota Club Türkiye

Yeni Dörtnal Servis
« : Eylül 17, 2010, 00:15:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Dörtnal Servis
« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2010, 00:20:06 »
Merhaba,
Bugün aracın bakımı Ankaranın gözbebeği Yeni Dörtnal Servise uğradım, Sadık Usta dışarda olduğu için Ogün Usta ile bakımımızı tamamladık.
Denso marka bujiler, Mobil motor yağı ve filtre değişti. Toplamda 100 lira kadar ücret ödedim. Motorun her tarafını WD-40 ile temizlendi. Hava filtresi ve kutusunu basınçı hava ile temizlendi, lpg ayarı yapıldı. Gerçekten ne kadar söylesem anlatsam az, mutlaka yerinde görmek tanışmak gerekiyor. Çalışanların herkesin emeklerine sağlık.

Bende ordaydım bugün 5 gibi..  Sadık usta, Ogün usta, Burak abi çok iyidir.. Hem insanlık olarak, hem işi bilme açısından
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Akroenos 03
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Yeni Dörtnal Servis
« Yanıtla #2 : Ocak 05, 2011, 15:05:31 »
Toyotam dan sonra bu gün WV POLO'yu da dörtnala götürdüm..  ;) Çünkü kaliteyi tek bulduğum yer...
I love my Corolla & Yaris