Gönderen Konu: toyota almak itiyorum yardımlarınızı bekliyorum  (Okunma sayısı 2081 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
toyota almak itiyorum yardımlarınızı bekliyorum
« : Eylül 16, 2010, 19:34:47 »
merhaba arkadaşlar bende getz vardı bugün sattım toyota almak istiyorum ama 1,6 sol hb ve 2007 auris arasında kararsız kaldım sol corollayı tanıyor biliyoruz ama ben aurise yabancıyım parçalarının pahalı ve daha piyasada pek bilinmediğini söyleyen ustalar var corolla 2006 modelleri suan 25-26 bin 2007 auris ise 29000 a buldum sizce aralaındaki fark ne ben ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler ve saygılar

Toyota Club Türkiye

toyota almak itiyorum yardımlarınızı bekliyorum
« : Eylül 16, 2010, 19:34:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: TOYOTA ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
« Yanıtla #1 : Eylül 16, 2010, 20:10:31 »
Merhaba Vural bey,

Forum kuralları gereği kendinizi tanışma bölümünde tanıtmanız ve profil bilgilerinizi doldurmanız gerekiyor. Sizi tanımayan kişiler doğal olarak cevap yazmayacaktır.

Birde büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden başlığı küçük yazabilirseniz sevinirim.

Corolla ve Auris konusunda bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: TOYOTA ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2010, 20:42:53 »
merhabalar , toyota aurisin piyasada pek bilinmediği doğru ama bana göre bilinmemesi büyük eksiklik :) japon arabalarının genelinin parçaları pahalı toyota düşündüğünüze göre bunuda göze almışsınız demektir, corolla solo hb ile auris arasındaki fark corolla 1150 kilo 110 bg auris 1375 kilo 132 bg 6 ileri yakıt farkı olabilir...
jem...