0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Navitech, Nav-pxb 205F, Yeni Nesil Navigasyon Cihazını (http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-nav-pxb-205f-yeni-nesil-navigasyon-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=otdelnav-pxb205f&categoryId=257643) alıp yarisin direksiyonunun arkasındaki torpide gözüne takmak istiyorum kaplosu sürekli takılı kalacak yani arabaya her bindiğimde uğraşmıycam gerek duydugumda sadece kapagı kaldırcam ve arkasından hani iki taraflı şeffaf istedinde çıkarılabilen patex'in yapıştırıcıları ile yapıştırıp kontagı açıtığımda açılmasını sağlamak. Biliyorsunuz yarisin göstergesi yanda sizce bu cihazı oraya güzel bir şekilde monte edip gerektiğinde torbido gözünün kapagını kaldırdığımda dijital bir gösterge aynı zamanda bluetooth, fm transmitter geregtiğinde sizce nasıl fikir.Tabi dikkat etmem gerekn bir kaç husus olucak arabaya hiç bir müdahelede bulunmak istemiyorum yani torbido gözünü delip arkadan kablo dolaştırmak falan kapak nasıl olacak kablo kalınlıgına göre kapanmakta zorluk yaşıycak mıyım bu cihazlar pilli ben kontagı kapatsam otomatik kapanacak mı yoksa sarj olup aküyümi yiycek pilini çıkarsam bu sorunu aşabilecek miyim gibi sorunlar kafamda ki bu cihazın pilini dahili diyorlar Sizce nasıl bu sevdadan vaz mi geçmeli yoksa dönüp yola devam mı etmeli
Unutmayalım ki, gps cihazları sürekli olarak açık gökyüzünü görmesi gerekiyor.Üstünde kapak olacaksa, ya sinyal almaz, ya da hatalı alır. Sapmalar olur. Öyle de işe yaramaz.
Pili çıkartma seceneğim varsa güzel olocağa benziyor sanki arabaya dahili gibi ama biraz cihazı gidip incelemem gerek boyutları kapagı kapanmasına izin veerecek mi bakalım?
levent arkadaşımıza katılyorum bunada dikkat et.bide şöyle bir durum var bazı cıhazlar pili çıkarıldı mı şarj kablosu takılı olsabile çalışmazlar . cihazı alırken bunuda araştırarak al sonra hayal kırıklığı olmasın.
.........Peki arkadaşlar bu cihazın bluetooth özelliği ile fm trasnmitter özellikleri nasıl kullanan var mı her açılışda ana menümü geliyor yoksa nerde bıraktıysak o mu?herkeze kolay gelsin...
.....Levent hocam cihazı hangi özellikte kapattıysanız o özelliktemi acılıyor yoksa her seferinde ana menüyemü dönüyor bir bilginiz var mı? Navitech kullanıdınz mı yazılımı hoşunuza gittimi? Çok sordum sanırım )
Sanırım bizim kontagı acınca cihazın açılacagı hayali boşa gidecek bunun yerine ihtiyacımız oldugunda cihazı açmak olucak 4 saate kadar şarjı gidenler var bu gün inceleme fırsatım oldu bir süre telefonu oraya koyup sürüş keyfine bakıcam dün arabayı park ettiğimde denedim hoş görünüyordu sanki klasik arabalar gibi öndede göstergeye benzer bir şey varış gibi oldu kapakta kablodan dolayı zorlanmadı.Peki arkadaşlar bu cihazın bluetooth özelliği ile fm trasnmitter özellikleri nasıl kullanan var mı her açılışda ana menümü geliyor yoksa nerde bıraktıysak o mu?herkeze kolay gelsin...
Anlaşılan biz bu hefesimizi telefonla giderecez alacağım cihazın nerdeyse tüm özellikleri telefonda var bluetooth'uda handfree ile yakalarız fm transmitter da zaten mp3 çalıyo araba aslında gösteriş olsun diye bakıyodum bu hefesimi cepla aşmaya çalışıyım paramda cebimde kalsın herkese teşekkürler ))))
Way mesut hocam linki var mı başka özellikleri nelerdir. Ebay'da falan bulabilir miyiz acaba