Gönderen Konu: 2004 1.4 corolla terra  (Okunma sayısı 1333 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
2004 1.4 corolla terra
« : Eylül 15, 2010, 17:25:24 »
aracı yeni almamdan ve ilk arabam olmasından mütevellit sizlerden bazı bilgiler rica edeceğim. vermiş olacağınız bilgiler benim gibi bir cahil arkadaşınıza çok ama çok faydalı olacak.

öncelikle bu araç hakkında görüşünüz nedir? neleri iyi neleri kötüdür? nelere dikkat etmeliyim? en sık hangi sorunla karşılaşırım ve en fazla dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Aracım fabrika çıkışında neyse hala aynı orjinallikte ne bir  ekleme nede bir çıkarma yok araçta. Bu araca neler yapabilirim? örneğin anahtaralarını kumandalı yaptırmayı düşünüyorum? bunun gibi neler yapılabilir?

Toyota Club Türkiye

2004 1.4 corolla terra
« : Eylül 15, 2010, 17:25:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • GALATASARAY
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 2004 1.4 corolla terra
« Yanıtla #1 : Eylül 16, 2010, 11:09:06 »
Baki bey aracınız hayırlı olsun, bende 2002 modeli var. Alarm taktırarak uzaktan kumanda işini hallettim. 75 tl ye mal oldu, ve şık oldu. Aracıma Landirenzo marka sıralı sistem tüp taktırdım, km de ortalama 130-140 kr arası yakıyor. Direksiyonumu deri kaplattım. Şiddetle tavsiye ederim.
2002 COROLLA 1.4 VVTI ZZ121 + LANDIRENZO

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: 2004 1.4 corolla terra
« Yanıtla #2 : Eylül 17, 2010, 16:49:09 »
direksyon zaten dökülüyor onu muhakkak yaptıracağım. acaba siz direksyonu nerden yaptırdınız ve ne kadar tuttu? Tavsiye edeceğiniz bir yer varmı? ayrıca aracın 1.4 olması lpg olayında düşündürüyor beni. Performansta bir değişiklik oldumu acaba? kaset çaları değiştirdinizmi? değiştirdiyseniz ne aldınız. Bilgiler için çok teşekkürler.