Gönderen Konu: Vınn'ı Tavsiye Ediyor Musunuz Arkadaşlar?  (Okunma sayısı 3796 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Vınn'ı Tavsiye Ediyor Musunuz Arkadaşlar?
« : Eylül 14, 2010, 21:08:48 »
 Merhaba arkadaşlar. 3 GB kotalı aylık 30 TL sabit ücret ödeyen bir TTNET kullanıcısıyım. Ancak yeni işim gereği dışarıda da internet ihtiyacım oluyor.
 Aylık 40 TL'ye 4GB kotalı Turkcell Vınn almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor mu acaba?
 Kapsama alanında, hızında ve bağlanmada sorun yaşanıyor mu? Sürekli kopma vs. sıkıntısı oluyor mu?
 Bir de radyasyon olayı konusunda sadece Vınn Modem ile baz istasyonu arasındaki alış veriş cep telefonu ile baz istasyonu arasındaki sar değerine eş değermiş. Malum bebeğimiz daha 6 aylık. Onun sağlığı herşeyden önemli. Sizce radyasyon konusu bu şekilde midir?
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Toyota Club Türkiye

Vınn'ı Tavsiye Ediyor Musunuz Arkadaşlar?
« : Eylül 14, 2010, 21:08:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Vınn'ı Tavsiye Ediyor Musunuz Arkadaşlar?
« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2010, 21:15:11 »
Sar değerleri hakkında bi bilgim yok kardeşim ama kopma filan yoktu bi hafta filan kullandım arkadaşta o kadar yavaşta değildi tabi bunlar sinyal gücünün orta e yüksek olduğu yerlerde....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 14, 2010, 23:59:39 »
vınn iyidir. ancak dikkatli kullanmalısınız. kota aşımlarında sizi çok üzer. ayrıca kota hesabı upload+download şeklindedir. Birde dışarda bulunduğunuz mekanlarda 3g şebekesi olmadığında edge ile düşük hızda bağlantı sağlar.
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 15, 2010, 00:57:24 »
Aynen katılıyorum,kotaya dikkat ederseniz hız vs.bakımından iyidir.
Bulunduğunuz bölgede 3G muhtemelen vardır...(olup olmadığını Vınn ı almadan önce cep telefonundan anlayabilirsiniz...)
---
Ek olarak bir de Vınn ı takmak üzere kablosuz aktarıcı kutu alın Turkcell den...Evin en az bulunulan,oturma yada yatak odalarına en uzak bir bölümüne duvara monte edin...pencereye doğru.(Baz isatasyonunu görürse daha düşük güçle çıkış yapar.)
Zaten direkt bilgisayara usb bağlı olmadığı için hem çocuk hem siz en az ışımaya maruz kalırsınız.Ayrıca birden fazla bilgisayar ile paylaşabilirsiniz aynı anda...(yine kotaya dikkat!)

Ha birde işiniz bitince kapayın bu kutuyu.
Başkaaa? 40 TL.değil 44 filan gelir fatura.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 15, 2010, 08:21:43 »
Ciğerim, ben 4 aydır Vınn kullanıyorum. Eğer 3G ile bağlanabilirsen hızı gayet iyi. Hiç bir kesinti yaşamadım bugüne kadar, bu konuda ADSL'den daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim. Eğer 3G ile bağlanabilirsin dememin sebebi şu, evim Adana'nın biraz dışında olduğu için çevremde 3G istasyonu yokmuş, ancak yıl sonuna doğru bağlanabilecekmiş. Bunu bana Vınn'ı alırken baştan söylediler ve beni bu konuda uyardılar. Ben, bu durumu kabul ederek aldım. Evde pencereye yakın oturduğum zaman 3G hızında bağlanabiliyor, yerimi değiştirdiğim an Edge hızına düşüyordum :) Fakat buna da çok pratik bir çözüm buldum. Ahmet Bey'in bahsettiği modemden aldım (Hediyesi yaklaşık 130TL :) ) Hiç kullanmadığımız bir odamızın pencereye yakın kısmına koydum. 3G'yi canavar gibi çekiyor ve kablosuz modem işlevini görüyor. Evde 2 bilgisayar olduğu ve Vınn'ı USB'ye takma derdinden kurtulduğum için gayet memnunum. Fakat Vınn alıyorsan arkadaşların da belirttiği gibi kotaya dikkat etmen lazım. Video izlemekten ve yüksek boyutlu fotoları açmaktan kaçınmalısın. İlk 2 ay bu şekilde kullanınca kotanın yarısını bile kullanmamıştım. Fakat sağolsun eşim, tüm uyarılarıma rağmen video olayına girince Ağustos'un son bir haftasında kotamız doldu :D Dün itibariyle Eylül ayı kotamız da dolmuş bulunuyor :D Buradan, huzurlarınızda kendisine şükranlarımı sunuyorum :alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #5 : Eylül 15, 2010, 09:37:43 »
arkadaşım bende benzer bir hizet olan aveanın jet modemini kullandım 2 ay kadar bulunduğum yerde servis aramasıda yaptığımda vadafone ve türkcell in çekim oranlarınıda gösteriyordu modem.onlarada benim oturduğum yerde herzaman 3g çekmiyordu.ben bu yüzden modemi iade ettim.söylemek istediğim şudur3g çekerse çok keyifli ama gelip giderse edge üzerinden bağlanmak tamamen seni kahreder sinir olduğunla kalırsın.cihazı kullanacağın yerde 3g nin çekip çekmediğini iyi öğrenmeden para verme

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 15, 2010, 09:55:42 »
bende 5-6 aydır turkcell vınn kullanıyorum...evim şehir merkezinde olduğu için çok güzel çekiyor...hız problemi yaşamıyorum...şimdiye kadar kotayıda aşmadım... eğerki internete her yerde ihtiyacınız oluyorsa vınn sizi fazlasıyla memnun edecektir bence...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 15, 2010, 11:13:10 »
Merhaba arkadaşlar. 3 GB kotalı aylık 30 TL sabit ücret ödeyen bir TTNET kullanıcısıyım. Ancak yeni işim gereği dışarıda da internet ihtiyacım oluyor.
 Aylık 40 TL'ye 4GB kotalı Turkcell Vınn almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor mu acaba?
 Kapsama alanında, hızında ve bağlanmada sorun yaşanıyor mu? Sürekli kopma vs. sıkıntısı oluyor mu?
 Bir de radyasyon olayı konusunda sadece Vınn Modem ile baz istasyonu arasındaki alış veriş cep telefonu ile baz istasyonu arasındaki sar değerine eş değermiş. Malum bebeğimiz daha 6 aylık. Onun sağlığı herşeyden önemli. Sizce radyasyon konusu bu şekilde midir?
Kotaya dikkat et Kaan. Zira sınırlama yok. Bir kaç müşterim ciddi faturalar ödemişler.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.