Ciğerim, ben 4 aydır Vınn kullanıyorum. Eğer 3G ile bağlanabilirsen hızı gayet iyi. Hiç bir kesinti yaşamadım bugüne kadar, bu konuda ADSL'den daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim. Eğer 3G ile bağlanabilirsin dememin sebebi şu, evim Adana'nın biraz dışında olduğu için çevremde 3G istasyonu yokmuş, ancak yıl sonuna doğru bağlanabilecekmiş. Bunu bana Vınn'ı alırken baştan söylediler ve beni bu konuda uyardılar. Ben, bu durumu kabul ederek aldım. Evde pencereye yakın oturduğum zaman 3G hızında bağlanabiliyor, yerimi değiştirdiğim an Edge hızına düşüyordum

Fakat buna da çok pratik bir çözüm buldum. Ahmet Bey'in bahsettiği modemden aldım (Hediyesi yaklaşık 130TL

) Hiç kullanmadığımız bir odamızın pencereye yakın kısmına koydum. 3G'yi canavar gibi çekiyor ve kablosuz modem işlevini görüyor. Evde 2 bilgisayar olduğu ve Vınn'ı USB'ye takma derdinden kurtulduğum için gayet memnunum. Fakat Vınn alıyorsan arkadaşların da belirttiği gibi kotaya dikkat etmen lazım. Video izlemekten ve yüksek boyutlu fotoları açmaktan kaçınmalısın. İlk 2 ay bu şekilde kullanınca kotanın yarısını bile kullanmamıştım. Fakat sağolsun eşim, tüm uyarılarıma rağmen video olayına girince Ağustos'un son bir haftasında kotamız doldu

Dün itibariyle Eylül ayı kotamız da dolmuş bulunuyor

Buradan, huzurlarınızda kendisine şükranlarımı sunuyorum