0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım...Konyaya geldik geleli benzinle başımız bayağı bir ağrıyor ve araç bakımsız olduğu için çok yakıyor.Babamla aldığımız karar sonrasında dizel almaya karar verdik bunu satıp.Tüp takmayı hiç düşünmedik.Dizel almadan önce sizlere danışmak istedim...Bir dizelden beklentilerimiz şunlar;1.Dört kişilik ve sürekli uzun tatillere çıkan bir aileyiz bu yüzden sedan bagajı geniş iç mekanıda geniş ve ferah olmalı.2.Sessiz ve az yakmalı.3.Toyotam kadar sorunsuz en azından ona yakın olsun.4.Fiyatı 30.000 ile 25.000 aralığında olabilir.Şimdilik bunlar yeterli olacaktır, aklıma geldikçe daha yazarım...
Corolla daha rahat ve kaliteli geldi bana.
Evet, Corolla daha rahattır ve kalitelidir buna bende katılıyorum.Focus sınıfının en iyi yol tutuşa sahip aracıdır, bu da sert süspansiyonlarından kaynaklanır.Corolla rahattır ama Focus kadar iyi yol tutamaz.
Şu odun focusun nesını beğenirsiniz hala kafam almıyor en az ford servisinde 3 tane modelını test etmısımdır bildiğin odun yav
Alperen,Focus kadar yol tutamasa da yine de fena yol tutmuyor yav.
yol tutuş testlerını araştır
Kötü tutuyor demedim abi zaten, Focus kadar iyi tutmuyor dedim. Varsa ikisinin karşılaştırması at önümüze okuyalım.Ama Focus daha iyi tutuyor, buna emin olabilirsin
Ben de odun olduğunu düşünüyorum.
focusun triger kaç tl ye değişir?
300-400 serviste, 200-250 tl sanayide...